Štědrý den (20.12. - 26.12.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja to dneska taky doklepu, aktivovala jsem booster, pak mame z kalendare bonus a jeste se mi podarilo vytocit 100% do stodoly, takze z jednoho pidi policka 8 ks
    toz jsem to jeste pohnojila zelenou a cekam na sklizen
    zbyvaji 3 ukoly

radyn.m, tomaskomiska a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Za 5 hodin vyroste jedlová rostlina a doufám že už toho do stonku bude potřebovat jenom pár tisíc akční padátka na splnění stonku už napadaly splněno 6/12 nejdůležitější jsem si vzal,ale ještě tam mám 4x havaj kterou jsem si ještě nevybral jsou to ty tapety jinak všechno tajemno už mám

Peto121, fany2020 a tomaskomiska tohle ocenili.
  3. .Michal530.

.Michal530. Zelenáč fóra

Spíš jim řekni že jsou retardovaní, nechápu k čemu je to dobrý........

papulice tohle ocenil(a).
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj .Michal530.,

ok budu jim tedy v reportu hlásit, že si nepřejete dostávat další bonusy k odměnám. Protože přesně k tomu to je dobrý. Jen abys ty neměl pocit, že je tu někdo retardovanej.

5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Krásný Štědrý den všem, to já zase dárky mám ráda od RT, stonek může chvíli počkat, jinak právě jsem akci dodělala, jenom proto,že jsme dnes dostali dárek (+1) do stodoly, krásný dárek od RT, tímto jim děkuji, a Vám všem hezké a pohodové celé vánoce.

Honzulka05, radyn.m a tomaskomiska tohle ocenili.
  6. milteska

milteska Expert fóra

tak já mám od včera taky hotovo,krabice padaly nádherně! Už ted´mám 650 navíc...............krásné vánoce bez stresu a dárečky,co srdéčko potěší

Honzulka05 a tomaskomiska tohle ocenili.
  7. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte,akcia tiez hotova,trocha som to prestrelila ostalo :akcnej 1619
    skatul zatial navyse 498.
    Z TCH a TS,potesili ruzove slony a blahocek xxl.
    Drzim palce,nech dojdete do zdarneho konca a pokojne vianocne sviatky :inlove:

8. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Dobry den vanocni :) mela bych dotaz maminka ma akci hotovou koplekt jenze nekorky nema inventari ani je nema nasazene v parku.Muze me prosim nekdo poradit ?Co se deje nebo mam napsat na podporu?

9. pajda361

Ahoj *Lady*1,

tyto dekorace obsahují přidaný bonus, proto je potřeba tyto dekorace vložit někam na volnou plochu a tento bonus vyčerpat. Po odstranění z herní plochy již bude možné dekorace umístit do stonku.

tomaskomiska a hanynkach tohle ocenili.
  10. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Huraa tak jsem vse nasla jak ma byt i u mami dekuji :) sice me to dalo zabrat ale povedlo se dekuji :) Pajo.

gomili, Honzulka05 a tomaskomiska tohle ocenili.
  11. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Pitrýsek47 whisky nemusím dám si raději ten vaječňák, ale pod stromeček jsem si koupil lahvičku čtrnáctiletého Karibského třtinového rumu a na ten jsem zvědavý... Jen jsem si přivoněl a uchvátilo mě to...

12. papulice

papulice Veterán fóra

krásné vánoce všem,já už mám také komplet hotovo a mohu si plně prožít vánoce,šlo to celkem v pohodě a ještě sem vytočila na kole 100% do stodoly,s bonusem od rt fofr...tak si to užijte všichni...ahoj

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Věneček od Zuzi jsem čtvrtou svíčkou rozsvítila ráno, před chvílí jsem dozdobila obývák; teď už jenom dozdobit ten opravdový stromeček, dosmažit kapříka a šlus, mám to za sebou všechno :)
    Gratuluji těm rychlejším a ostatním přeji zdárné dokončení vánočních příprav jak na farmě, tak doma, potom nožky na fotel, klid a pohádky :)

-Kuteno-, radyn.m a tomaskomiska tohle ocenili.
  14. polacka

polacka Vévoda fóra

Prosím, otevřel jste někdo bednu s bonusy? Pokud ano, co v ní je? Děkuji

Honzulka05, tomaskomiska a Y_n_O tohle ocenili.
  15. backa

backa Rádoby autor

Keď večer krajinou zaznie zvonov hlas,
    keď z neba na Zem pozerá prvej hviezdy jas.
    Vtedy nastane ten správny čas, privítať vianočné sviatkyL
    Len jedno prianie mám:
    nech nikto nie je sám.
    Nech sú všetci zdraví , šťastní,
    úsmev nech je na každej tvári....
    Krásne Vianoce, priatelia

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

tomaskomiska tohle ocenil(a).
  17. polacka

polacka Vévoda fóra

Jsem ve správném vlákně. Bedna s bonusy byla odměna za 15 odehraných her v akci "Štědrý den". Nebo se mýlím?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

polacka - já tam měla bonusové TBZ ke sklizni +200% na 24 hod. Dává se do zlatého slotu a je ve "spotřebním zboží" mezi bednami.

tomaskomiska a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Nene, raděj neeee, bo ja su zapomětlivý. Takže by to nakonec dopadlo tak, že bych ty dekorky pokaždý narovnal rovno do stonku a bonusy nevybral xD. Takhle když vidím že je "něco špatně", je mi hned jasný že zase zapracoval ten maník, co mi furt někde schovává bačkory, a jdu ty dekorky našlapat do parku, teda když se tam zrovna vejdou xDxDxD, asi bych ten chlívek měl krapet probrat :D.
    Jinak akcička naprosto pohodová, tak pohodová, že jsem přepěstoval asi na tři tisíce akční xD:cry:a "zapoměl" na mobilu vybrat jeden dárek v kalendáři, což dvanáct floráčů sic spravilo, noo, ale moh jsem za ně kdyžtak pořídit něco jiného :music:
    ps: děkuji všem co mi darovaly Mrkvojablečnou :)

Naposledy upraveno: 24/12/18
  20. pajda361

Ahoj polacka,

obsah uvedené bedny zjistíš v našem FAQ: Bedna s bonusy

tomaskomiska tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.