Štědrý den (20.12. - 26.12.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TKUB

TKUB Perspektivní autor

Krásnou zlatou neděli, akce komplet hotová, 470 padátek přebytek, teď už klídek na vánoce.
    Přeji krásné prožití vánoc všem.

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

x-men-cz - když nenajdete, zkuste tu herní podporu. Mohlo se i stát (jak mě informoval kolega pezt), že dárek vybral a odfrčel příliš rychle pryč a truhla se nemusela otevřít - kdož ví ;)

tomaskomiska a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Skali: Jj, na jedné farmě jsem musela kliknout na truhlu, aby z ní dekorka vypadla... Takže ještě doporučuji kontrolu truhly, zda je otevřená. /těm, co hledají studánku přání/
    Po sklizni za 3/4 h bude hotových 10,5 okýnek :) Padátek už 65 navíc.

4. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Akce dnes dokončena. Všem Vám přeji ty nejkrásnější vánoce plné lásky, štěstí, zdraví a klidu. A pod stromečkem dárek, který si přejete.

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Konečne už aj ja mám fajront.Akciovky mi zostalo 248 ks a mám už navyše aj padátka.Dobre vypadávali lebo tie som mal skôr ako akčnej.Z odmien tajnáše išli všetky do vreca s tým som počítal,že nič nové mi nenadelia:sleepy::sleepy:.
    Všetkým Vám prajem krásne prežitie Vianočných sviatkov,veľa zdravia a šťastia.

6. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

skali dik uz ji ma nekdo psal ze byla za darek 21 ale on to dostal chvili co sem ti psal studnu za 23 cos mi prislo divne ale hlavne ze uz neotravuje xDxD

tomaskomiska, Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

x-men-cz - tak nevybral 2x od Kubíka dárek. Nevadí, hlavně, že tu dekorku má a ty mu nemusíš zastřelit Ježíška ;)

tomaskomiska, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Dobrý večer,přidávám se také k těm co mají hotovo;). Přeji všem krásné prožití vánočních svátků,hodně pohody a lásky:inlove:

tomaskomiska, Honzulka05 a L.Lady tohle ocenili.
  9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

5/12 pěstování jde v pohodě do stonku už moc čísel nechybí,ale akční a padátka jo myslím že na noc hodím na jednu plochu ječmen aby se ty padátka trochu ke mě přiblížili té pětistovce a chtěl bych ještě vybrat dobré odměny a ty nejlepší jsem už vzal to znamená sazenice a stáje nálepku zatím ne,ale plánuju na ní brzy jít

tomaskomiska tohle ocenil(a).
  10. kastrolek

kastrolek Pisálek fóra

Poradte mi prosím ,nemohu nikde najít dekorku Ptačí lázně.

11. máťochov

máťochov Stará škola

Akce dokončena dnes ráno a teď už přeji všem příjemné prožití vánočních svátků.

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj kastrolek,

jde o dekoraci z denních dárků. Koukni na to jak vypadá a budeš muset prohledat herní plochy a stonky - FAQ: Ptačí lázně

13. kocour49

kocour49 Pisálek fóra

Chtěl bych se zeptat, v řádku na stonku "Štědrý den 2018" mám získané všechno, přesto mi nejde dát nic na řádek, hlásí mi to že nejsou v mém inventáři. V inventáři je mám a získal jsem i řádek ???

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. pajda361

Ahoj kocour49,

tyto dekorace obsahují přidaný bonus, proto je potřeba tyto dekorace vložit někam na volnou plochu a tento bonus vyčerpat. Po odstranění z herní plochy již bude možné dekorace umístit do stonku.

15. kastrolek

kastrolek Pisálek fóra

usilovně hledám už třetí den a zatím jsem nenašla nic ,poradíš mi pajda361 co dál dělat?

tomaskomiska a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Chjo, asi je potreba rict RT, aby darky s bonusem proste sly dat do stonku... kdo necte, ten si odmeny nevybere, ale aspon nebude psat kazdou druhou zpravu sem, ze mu to nejde dat do stonku...
    Ja dekorky mam a cekam na vybrani, stonek jsem udelal taky a jdu na bonusovy odmeny...

Vypadavat ma 165 vyzdoby/den, v tuto chvili ma byt 630 (nebo chybet 360 ), mam 1958 (chybi 0 ), mam 197% hotovo.
    Stav ratolesti : idealne 8877 kusu (2325/den ), mam 13132 z 13950 (94% ).
    Zatim uplynulo 63% casu, zbyva 52 hodin.

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Veselé Vánoce :D:D tady to žije.
    Všem moderátorkám a moderátorům pevné nervy ;)

Edit: Dekorace jsem dal zatím na Baha, ať si sněhulák a ostatní užijí trochu tepla ,-)

Naposledy upraveno: 24/12/18
    zejdy66, tomaskomiska a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. pajda361

No neporadím, protože jediné co lze získat od herní podpory je informace o tom za na herním účtu je či není Rozhodně nebudou dekoraci vyhledávat. Hledal jsem ty svoje dekorace též dost dlouho a naštěstí jsem uspěl. Musíš prostě pomalu projet oba parky a když nebude tam, tož pak jedině řádky v nebi.

19. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Včera večer jsem akci dokončil, i když jsem ji původně nechtěl vůbec dělat. Pak mi to ale nedalo... Už jen uvedu farmu do původního stavu a lehnu si k pohádce se sklenkou vaječného koňaku.... Zkuste to taky... Jinak gratuluji všem co mají akci hotovou a ostatní neklesejte na mysli ještě je dost času...

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jarda.d.: tak gratulka, je vidět, že už máš lepší strategii. Vaječňák? to radši whisky a pořádnou detektivku ,-)))))

Edit martina: já čekám na Ježíška ,-))

Naposledy upraveno: 24/12/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.