Šplouch a cák s křečky (1.7. - 7.7.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, nevím, jak to děláte, já už prošlechtila 1352 křečků a nemám ani na odevzdání těch 450 000 protihodnoty a to nemluvím o tom milionu, nemám téměř žádné přeskoky, jen samá genetika, ve stodole mi zbylo 90 obyč. křečků, 25 červenonosých, 7 čudilek a 2 panďáky, toť vše, s tím žádnou díru do světa neudělám, ale alespoň jsem získala červené křečky, i za ty jsem ráda.

Naposledy upraveno: 2/7/20
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

fany2020
    Po první otočce,jsem mixoval a podařil se i přeskok na třetího nejvyššího šlechtěnce. Celkově muselo padnout na šlechtění minimálně 1.600 křečků!( plus, co se vrátili ze šlechtění)
    Jinak bych řekl,že krapet slabší výsledky,než obvykle,na množství prošlechtěné havěti.:music:

3. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ahojte. Na akciu som nebola práve najlepšie pripravená, mala som cca 400 škrečkov, ale do konca akcie mi chýba splniť už len ten posledný stupeň, tak ešte nejakých pár škrečkov dochovám a snáď to celé dokončím. Včera sa mi podarilo na kolese vytočiť si 2x ružových škrečkov, tak sa teším. Toľko šťastia (čo sa kolesa týka) som nikdy nemala ;o))

EDIT: použitých cca 30 zelených lístkov.

4. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Já jsem nabídku růžových křečků na kole štěstí neměla ani jednou,tak nevím kde je spravedlnost.

5. astrid888

astrid888 Titán fóra

jana151049, o spravodlivosti sa tu ťažko dá hovoriť, je to len o šťastí. Sama som sa čudovala, že sa na kolese objavili a že padnú, v to som ani len nedúfala. Také šťastie nemávam.
    Ja sa ale na šťastie nespolieham, ja si na farme všetko pekne bez frflania oddriem ;):D

6. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

kaolín11: ani mixy mi nevychází, zkoušela jsem to, ale byl to jeden propadák za druhým, jinak díky za povzbuzení.

evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Se mnou KŠ nespolupracovalo ani v párty režimu ani to obyč, tak jsem šlechtila a šlechtila a nadávala... ale nakonec to klaplo. Ale byl to boj :sleepy:
    křečci.png
    (jedna žůžovka je z úkolu)
    Divoška je zakřečkovaná, aby se doplnil trošku stav těch hlodavců.
    Tohle zbylo
    zbytek.png kolo pro křečky.png

8. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Tak jsem chtěla prodat nějaké šlechtěnce křečků na trhu, ať se i ostatní posunou dál, ale ty umožněné prodejní ceny jsou šílené. Nechápu. Normální křeček se momentálně na mém trhu prodává za 205.000 a jeho červený šlechtěnec se dá prodat nějak kolem 2.000. Takže šedivé to ta bude asi navěky...kdo tohle vymyslel, to musela být hlava.

9. zlatka2470

zlatka2470 Pisálek fóra

Vcera som dohry spluch acak vlozila s chovu 50zo 60skr a dnes tam mam o . Je to krute pretoze som do 50.musela dat 100superkmiva prosim o napravu ....vdaka

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mal som 1 ružovky škrečkov z akcie.Včera sa mi 1 x objavili ale padli mi žlté pštrosy.Tak som pozrel dnes na koleso aké sú v ňom výhry a uvidel som škrečkov.Tak som zatočil a padla na prvý pokus tak mám dve.Zo včera mi zostali škrečky čo som získal v šľachtení 2 elegáni a 3 morský a pár DJ.Pokúsim sa postaviť továreň na trezory ale to bude na dlhé ľakte a potrvá to aj kvôli hoblíkom tých mám až 1 kus.Čo už je to iba hra a kto sa hrá nehnevá;);).

11. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Já taky dřu,když jsem v LV 222 nemyslíš?

Veselka a modro.ocko22 tohle ocenili.
  12. frenz22

frenz22 Zelenáč fóra

Mě teda to moc nedělalo problém ,jelikož jsem jel včera v babyboomů,tak křečci celkem padali. Povedl se mi i mořský vlk ale na parfemy delux moc toho nepadalo.Díky bohů tam mám už z krků.

evainfo a astrid888 tohle ocenili.
  13. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj zlatka2470,

napiš prosím na podporu a popiš jim tvůj problém. Oni ti zkontrolují účet a řeknou ti kde se stala chyba, popřípadě tvůj problém vyřeší.
    Jak kontaktovat podporu

Přeji ti fajn hru Natali

astrid888 tohle ocenil(a).
  14. astrid888

astrid888 Titán fóra

Veď ja Tvoju aktivitu na farme nespochybňujem. Ja som len skonštatovala, že je to o šťastí a keďže ja ho v hre nemávam, tak o to viac musím na farme makať.
    Koľko krát som si tu prečítala, že moji susedia a priatelia ako Danka, Gordonka, Casey či Migos končia akciu do dvoch dní, aj kvôli bonusom na KŠ a ja som minule pretočila 90 zelených lístkov a vyše 100 párty lístkov a ani jeden bonus...no a čo? nič sa nedeje, ja im to šťastie naozaj prajem... A ja si akciu do konca ukončím aj bez bonusov, ak mám čas.
    A tak je to aj tu v tejto akcii, každý, kto akciu dokončí minimálne jednu tú ružovku mať bude.
    Inak dnes som pretočila opäť pár zelených lístkov a tiež som ich už nezahliadla.

EDIT: Gigiska, ale nieeee :D si poklad ďakujem Ti :inlove:♥♥♥

15. gigis99

gigis99 Perspektivní autor

Jani, já protočila skoro 300 zelených lístků a neukázala se mi ani jednou, ale nevadí, neremcám....., jednou má štěstí ten a jindy se zase usměje na druhého ;) Ovšem komu to z celého srdce nejvíce ze všech přeju, je právě Astridka, kdo jiný už si to zaslouží víc, než človíček, který nám tady rozdává radost ;)

16. Preceja

Preceja Mistr fóra

Tak hezky jsem to měla spočítané a v 23:59 už BB nebyl, asi jim jdou jinak hodiny :(

evainfo tohle ocenil(a).
  17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Řekl bych, že jsi to měla spočítané nebezpečně hezky.
    :D:D:D

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  18. duna.duna1

duna.duna1 Velmistr fóra

Jani, ale Astridka pisala, ze nefrfle a drie. Aj Ty urcite dries, ale frfles-remcas. A furt. Ci uz pri odtajnovani chlievov, alebo stromov, pri akciach, pri odmenach, stale remcas a stale poukazujes na svoj dosiahnuty level. Ale ved nikde nie je napisane, ze pri vyssom levele budu ine lepsie odmeny. Obcas su akcie, pri ktorych je to rozdelene a ti s vyssim levlom snad lahsie dosiahnu aj lepsie odmeny. Ale stale je to o sikovnosti. Mozme vidiet, ze aj kratko hrajuci ak su sikovni, pocuvaju rady dlhsie hrajucich mozu na tieto odmeny dosiahnut.
    Ja osobne som zopar levlov vyssie ako Ty, a je tu mnoho inych, ktori su este o mnoho levlov nad nami a nepocut ich tolko remcat. Tiez dostavame zlte mliekarne, ci striharne a vsetci tu mozme sutazit kto ma najviac oranzovych oslikov....:D:D
    Vzdy ked citam Tvoje prispevky ma napadne...preco to ta zienka tu farmu este hra???? Ziadna radost, len velke sklamania zo vsetkeho...

K akcii: Ruzove skrecky som ani len nezahliadla na kolese, mozno nabuduce. Akcia skoncena, jednu ruzovku mam a to mi zatial staci. Vsetkym silno drzim prsty, aby to dokoncili k spokojnosti. Mna osobne to stalo teda dost skreckov aj SK, ale podaril sa mi krasny preskok, teda vlastne dva krat, z obycajnych na predposledneho, u nas je to Elegantny skrecok.

Tak krasny den vsetkym a este uzasnejsi vikend.

19. zlatka2470

zlatka2470 Pisálek fóra

Vcera som do akcie SPLECH A CLUP vlozila 50koleso pre skrecky a flakaty skrecok ,skrecok mi ostal a koleso pre skrecky sa vinulovalo. nieje to fer, pretoze som do kolesa pre s.. vlozila 100superkrmiva

evainfo tohle ocenil(a).
  20. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj zlatka2470,

prosím napiš na podporu svůj problém, oni ti nejlépe řeknou co se s tvým účtem stalo i kde se stala chyba při plnění akce. Tady to nijak nevyřešíme. Na podpoře mají možnost se na tvůj účet podívat a zjistit kde se stala chyba. Použij návod v proklikávacím odkazu. Přeji ti hodně úspěchů zejména ve hře. Natali

Jak kontaktovat podporu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.