Šlechtění kukaček / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 18/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

Ráda bych našla nějakou lepší zmínku o potřebných hřebenech - nikde jsem ji nenašla. Zatím odnikud nevypadávají, ani z beden nářadí - jen pár je jich jako odměna v novém úkolu, ale to nestačí na nic. Jsou tedy někde v bednách jako odkapávací nádrže apod. nebo nejsou???????

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hřebenů taktéž 0 kusů. Naštěstí mám 4 knírárny z nějaké akce a další už ani nepotřebuju.Takže bedýnky s nářadím si budu šetřit až na opravdové zvíře a ne na tyhle nepovedený mutanty! Grafik nebyl zrovna ve formě, když je tvořil.o_O
    Zatím nakoupeno 9 čumáků a 2 včelí kukačky! :)

3. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. 1 hřeben mi dnes vypadl z tulipánů. stejný postup u nádrží, štětců, pírek. bude to na delší dobu, ale to napadá.

4. floria

floria Pisálek fóra

1 hřeben jsem měla v bedně s nářadím z úkolu ...

evainfo tohle ocenil(a).
  5. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

na trhu není ani jedna kukačka, mám jich pár našlechtěných tak jsem je chtěla prodat,ale já je na trhu
    prodat nemůžu (nemám je vůbec v nabídce ) ale ve stodole je mám.To musím mít
    aktivovanou runu ? za 280 hvězdíček ? Díky za odpověď

evainfo tohle ocenil(a).
  6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Pavca42, funguje to naprosto bez problémů a není třeba aktivace runy zcela určitě (otestováno). Zkus vše pro bezproblémový chod hry v technické sekci.

danda

7. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

žufánek
    Ahoj, nevidím žádný problém. Počkáme na další BB, úkoly jsou stálé nikam neutečou.

8. toibf

toibf Rádoby autor

Prosím někoho z modíků o vysvětlení, bude otevřen nový úkol knírové kouzlo, kde budou potřeba zlaté kníry, ale výrobna knírový salon, kterou jsme získali při minulé akci, dává falešné kníry, jde pouze o špatný název, nebo se jedná o novou výrobnu? děkuji
    Jinak krátkodobou akci si splním hned, nebudu čekat na BB, to si nechám na jiné zvířátko.

Naposledy upraveno: 19/5/15
  9. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

CO ti na tom přijde divného? Jedeš kukačky na BB a syslíš je do stodoly, nebo si snad myslíš, že ti po skončení BB všechny kukačky vaporizují k nebesům temným? :D

čarodějka007, burds a bmv2596 tohle ocenili.
  10. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

;o)) tak jinak ...nevyšiluji Dando, a už vůbec nespamuji dokonce průběžně sleduji ofíko, které se ovšem asi i průběžně mění a to dost po dvanácté (bohužel tak trochu v neprospěch těch co si úkoly tak nějak rozdělali) a uznej sam/a .. hráč je ten poslední co se dozví o NENADÁLÝCH změnách a to tak trochu slušně řečeno nakrkne a to, že mi nějaké negativní označení za ne nějak vulgární, pohoršující, ponižující.... komentář zůstane už zní jak hloupá vyhrůžka.. jo je pravda k babičce, mamince, učitelce,zaměstnavateli by to bylo troufalé.... z toho pohledu tu výstrahu teda chápu
    Lidi nekritizujte RT
    danda

PS: díky silviec za ověření :)[/QUOTE]

11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím toibf, do akce "Knírové kouzlo" budou potřeba falešné kníry. Jde totiž o absolutně nepochopitelnou změnu a úpravu názvu, na kterou požadujeme vysvětlení. Nicméně to, co momentálně výrobny dávají se bude i odevzdávat, ať už se to nakonec bude jmenovat jakkoliv.

Zdravím -Strouhanka-, tvůj příspěvek zde v tématu byl jako by ho psalo malé trucovité a nakrknuté děcko, možná si ho dojdi zpětně přečíst a neustále ho neupravuj, stejně tam zas budeš mít původní verzi, na kterou ho překlopím. I negativní reakce, jak zde můžeš vidět od jiných hráčů se dá napsat tak, že je na úrovni - srozumitelná a pochopitelná. Úkol dělat nemusíš, nevím o tom, že by tě k tomu RT nutilo. Ještě stále si vybíráme, co budeme a nebudeme plnit sami jako svéprávní jedinci. Jsi v debatě, tak se prosím podle toho chovej. Tvůj předešlý příspěvek je prostě a jednoduše spam. Díky
    obrázek ať si udělá každý sám http://i.imgur.com/vUOVkCz.png

Příjemnou hru danda

Naposledy upraveno: 19/5/15
    terkacheerka a kutílek1929 tohle ocenili.
  12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ve 4/7 Agent Punky zlatý už jsou 2 XL bedny a tam byl hřeben . Je to zajímavé - v XXL bedně nebylo
    nic, v XL je.

13. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    mělo to znít jak od malého rozmazleného.. co potřebuje to, o co usiluje a moc mě těší, že to tak i bylo pochopeno a dekuji tem co to ocenili byt by v recesi

novy den novy prispevek: jupii ja to mam hotove je stejny spam jako ja na to kaslu a budu se dlubat v za.. teda v nose ..
    ale co udeluji si BANANA za drzost

Naposledy upraveno moderátorem: 20/5/15
  14. Angelface83

Angelface83 Pisálek fóra

Tak krátkodobý úkol v družstvu splněn během hodinky :D a teď hurá na další šlechtění :p

Shania. a evainfo tohle ocenili.
  15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Já jsem něco udělal,ale už čekám na BB,abych akci dokončil

Julinka11 a evainfo tohle ocenili.
  16. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

• Písanie mimo témy
    ahoj
    viem,že to nepatri do tejto sekcie, ale chcem sa opýtať ako mám zaplatiť a kúpiť zázračný výhonok pre Nepál, ked bankomatovú kartu nemám cez SMS mobil sa to dá? Alebo priamo v kamennej banke ?A na aký účet ? toto som nikde nenašla....dakujem za rýchlu odpoved♥

17. floria

floria Pisálek fóra

kristinabesinkova:
    Koupíš si ,, paysafecard " v trafice nebo na benzínce. Při placení na farmě vybereš zaplatit metodou paysafecard.

Abych nebyla mimo, na další šlechtění čekám na BB.

Naposledy upraveno: 20/5/15
    evainfo, mousicka a mendalam2 tohle ocenili.
  18. mousicka

mousicka Guest

Ahoj kristinabesinova,

vieš že je to mimo témy ale aj tak to sem píšeš....je to ako písala floria za čo ďakujem...
    Nabudúce podobné otázky týkajuce sa platby smeruj do správnej sekcie- Dotazy k bance, platbám. Ďakujem a prajem peknu hru

19. 01patrik01

01patrik01 Zelenáč fóra

Ahoj Chci se zeptat,jsem 40 level.Koupil jsem pár kukaček a něco vyšlechtil a chtěl je dát do úkolu,ale v družstvu úkol nemám.Je to až od vyššího levelu,protože jsem se to nikde nedočetl,nebo musím něco aktivovat.děkuji

20. mousicka

mousicka Guest

Ahoj 01patrik01,

nová krátka úloha na kukučky sa ti zobrazí v družstve po dosiahnutí 46levelu, nakolko taký level treba hneď v prvej úlohe v striebornom slote.
    Peknú hru

Julinka11 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.