Čtyři záře (20.10. - 26.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Deneby, 19/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

pro :
    kaolín11 - Twinulka + -pechfógl-

Moc děkuji za Vaše příspěvky. Neskutečně jsem se nasmála :D:D:D, fakt, až mi slina slintla na hrudník (alespoň že nešlechtíme kozy, ale krávy) :D. Děkuji, že jste mi zlepšily závěr dnešního dne.

A abych nebyla mimo téma. Krávy našlechtěné a i něco prodané. Konto se mi zvedlo, škoda že jenom hrací ;).

Jdu nasadit dlouhodobky a těšit se na zítřek, na super hru.

Pěkný večer a se smíchem jen tak dál. :)

Madulka_cz

2. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Ahoj, tak vám všem držím palce, já jsem si skoro pobrečela, ale tohle nedám, bo nejsou krávy ani superkrmivo-takže ani rakytník ani pásovec, no snad příště, tak ať se všem daří akce je to moc pěkná :)

3. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Tak nevím jak se určují obtížnosti, ale moc střední to tedy není - hlavně těch 180 šál. Jinak osobně si myslím, že rozsvěcení domina znamená, že musí být určité rozsvícené a zbylé je jedno zda jsou rozsvícené či zhasnuté - jinak by to nemělo smysl, protože by nikdo nezískal všechny dekorky. Se šlechtěním počkám zda nebude BB. Při BB počítám, že by mohlo stačit tak 80 SK. Vypadávátka a akční bude brnkačka

4. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

munny83 - Ďakujem za radu. Pri mojej dobe a štýle hrania mi však moc možností neostáva. Úlohy na SK som sa snažil plniť vždy pri šľachtiacich akciách a moc mi ich už neostalo (a tie šľachtiace vyžadujú ešte viac SK). Čo vypestujem, dodávam do úloh a stíham míňať. A na potvoru som ešte predvčerom predal prebytky a tržby ďalej investoval do iných tovarov na úlohy.

A plnenie akcie? Odmenu 30 SK dostanem až po dodaní 20 bielych kráv, teda s tými počítať nemôžem. Objavili sa mi však na trhu biele kravičky. Cena? necelých 300.000 za kus. Ak kúpim dve, konto bude skoro prázdne. Ešte aj v reáli sú biele kravy lacnejšie :)
    Uvidím, čo a koľko sa podarí vyšľachtiť, a dodávať budem až potom. Odmeny sú fakt dobré, tak je o čo sa snažiť. Bude to však asi ťažké. Ak nebudú preskoky zo základu na biele, asi to nestihnem - avšak to neznamená, že sa nebudem snažiť. Stratiť nemám čo, iba ak získať - a rád by som niečo získal. To ale určite všetci :)
    Tak nech sa všetkým darí. Držím palce ...

5. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Akce se mi líbí, ale nevím, nevím. Vybílila jsem konto a nějaké kravky koupila. Jsem na mizině, tak ještě šlechtím. Potřebuji už jen 2, tak to nebude problém. Mám ale moc nemocného manžela a hodně času trávím s ním v nemocnici. Tuto hru mám ráda, ale manžela miluji, tak je jasné, kdo dostane přednost.

6. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Držím ti moc palce, jak s hrou tak hlavně s manželem........

7. mickalka01

mickalka01 Pisálek fóra

Akce vypadá super, kravičky skákaly lépe než při BB, tak snad to půjde takhle snadně i dál

blondmary, Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  8. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Ahoj všem,akce se zdá fajn,ještě jak to bude padat.Ráda bych se podělila se zkušeností s SK.Úkoly v družstvu plním tak ,aby na mě čekalo SK a ty si nechávám na šlechtící akce.Člověk nikdy neodhadne kolik bude potřeba,tak to mám jako rezervu.Další mám na stromě moudrosti a na Bahamě-startovací balíčky,ale ty mám opravdu na nejhorší chvíle když už opravdu všechno dojde a potřebuji něco došlechtit.Tak ať to padá a fajn hru.H.

blondmary a evainfo tohle ocenili.
  9. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Tý KOKOS...ve stodole jedna vyžilá hnědá kráva...až mně jí je líto :) Mno nic...jak zde někdo psal...nebojte, těch krásných bílých bude dostatek a měl pravdu...ccca u nás na trhu za 200.000 K. Nemám SK a nehodlám investovat...tak jdu prodávat na trhu...snad ty čisté kravičky nakoupím .-) Přeji všem hezkou hru: Timi

10. máťochov

máťochov Stará škola

Ahoj všem. Tak jsem si přečetl co je třeba do této akce ( pozdě, téměř jako vždy ) a pustil se do šlechtění kraviček ( kupovat za 250000 bílou krávu fakt nebudu ). Jde to celkem fajn, už mám 7 horskýchxD. Asi za každé 4 horské koupím jednu bílou;). To je kauf jako ...... Jinak koncept akce mě zaujal, je to opět něco nového, za to jsem rád. Čas na pravidelné vyzvedávání šálů celkem je, tak by to neměl být problém. Tož to spusťte;).

11. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

taky jsem od avíza světluščí akce chovala světlušky jak o život :-D. Ale i tak se moc těším...

12. mida2005

mida2005 Pisálek fóra

Tak u mě genetika a SK málo:cry:. Tak jich bude muset pár asi koupit.xD.340 tis. za krávu je opravdu hodně. Nejsem poslanec !!!!!!!!!!!

13. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Do akce jdu jako vždycky.... Bílé kravky se u mě na trhu pohybujou okolo 285.000, takže mazec.... potřebuju jich ještě 8, tak uvidím, kolik dokoupím a kolik došlechtím....:p
    Jinak akce vypadá hodně zajímavě.... opět směřuje k RT veliká pochvala ;)
    Přeji dobrou noc, krásné sny a spoustu sil do zítřejší akce :)

14. máťochov

máťochov Stará škola

Tak takhle se musí na ty bílé potvůrkyxD

15. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já mám úplně stejný problém jako ziggystardust: taky nechápu, jak je možné docílit např. obrazce 1 a 2: Buď splním jeden obrazec, nebo druhý, ale oba asi ne...
    [​IMG]2x bedna s nářadím XXL
    Čtyři záře - nálepka
    [​IMG]5x párty lístek
    Sběratel světlušek
    Takže si to vysvětluju tak, že ten, kdo nemá úplně všechno na splnění (včetně akčního a namletýho), tak si vybere jen některé obrazce s odměnami, o které stojí (pokud se vůbec dají takhle doplňovat-to jsem nezkoumala), nebo má/bude mít vše - vybere si opět jen některé a pak už je jen doplní do posledního vyplněného obrazce (stonek+pásovec)... Pochopila jsem to tak hned, a čekala jsem, že se hned najde nějaký schopný analytik - logik, který přijde na nejvýhodnější kombinaci. A ono nic, tak jak to je zlatíčka ?
    Nevím, jestli to dobře vysvětluju ... přece jen je trochu po půlnoci...
    :music:
    EDIT: děkuju za vysvětlení, už jsem se uklidnila, uf !

Naposledy upraveno: 20/10/15
    mamba54 tohle ocenil(a).
  16. máťochov

máťochov Stará škola

Tím, že rozvítíš všechny lucerny, získáš i všechny kombinace výher, tak to chápu já.

17. kik681

kik681 Pisálek fóra

Tak u mě na trh je právě 36 bílých krav, ale nejlevnější je za 239000krejcarů a nejdražší 293000. Tak to je moc :p

18. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, když jsem četla v kalendáři světluščí akce, tak jsem nahodila plno světlušek, mám jich bambilion a jsou mi k ničemu, tak jsem je přeměnila na tulidomky a mám tam kravky, aby se odbarvily, protože bílými nedisponuji. Ale mám strach z "oblíbených" vypadávátek, na ty nemám štěstí. Budeme si držet palce, ať každý dojdeme co nejdál, jinak všechno ostatní mimo bílé kravky mám, tak to je jen o tom, napěstovat 9 000 kousků bobulí a posbírat vlajky a šály. Nazdárek Jára

Hrnkajda a Julinka11 tohle ocenili.
  19. doben

doben Ikona fóra

Pro všechny co v tom nemají jasno: Když dodáte do lucerny potřebný počet věcí, tak se rozsvítí a zůstane tak až do konce akce. Když rozsvítíte lucerny podle nějakého schématu, tak dostanete příslušnou odměnu. Pokud chcete odměnu z dalších schémat, tak rozsvítíte lucerny, které do toho schématů potřebujete a ještě jste je norozsvítili. Lucerny rozsvícené navíc ničemu nevadí. Schémata určují, které lucerny musíte mít minimálně rozsvícené.

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak připravena na začátek akce, ale časově budu doma až později, tak to snad potom nějak dohoním!! Bělokravky došlechtěné a přeskok z obyčejných na kraví krásku, tem mne doslova uzemnil. Takový přeskok jsem už dlouho neměla a to jsem čekala, že padne bílá v tom lepším případě! Jinak trh zeje prázdnotou a daly se bílé krávy koupit i za 398.999,-. Tak jsem byla ráda, že jsem něco ušetřila. Krásnou a pohodovou hru všem a ať to padá a co nejvíce toho nasbíráme!!!;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.