Čtyři záře (20.10. - 26.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Deneby, 19/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kakaboj

kakaboj Rádoby autor

180 šál wow, my pracující teda nevím kdy to posbíráme a 20 bílých krav je masakr. Ale jako vždy jdu do toho ;)

2. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

naprostá bomba na akci se těším jak malá takhle dlouho jsem se na žádnou akci netěšila

3. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Ahojky.
    Začala jsem už šlechtit,leze to jak z chlupaté deky,samá genetika,celkem mám už pět bílých :)Jinak akce vypadá dobře,odměny jsou velice pěkné
    a lákavé.
    Snad se mi podaří časově vše zvládnout.

4. čarodějka22

čarodějka22 Pisálek fóra

Krásný večer všem, farmička je na akci připravená, na kole štěstí teď vytočeno +200% BZ a tak si říkám : no,ještě by to chtělo 100% do stodoly a vůbec bych se nezlobila :) ale to už jsem na mojí farmě dlouho neviděla, kravky jsem musela vyšlechtit protože se mi ve stodole krčila jedna ale docela to šlo dobře a tak je vše připraveno .... akce se jim fakt povedla a tak přeji všem ať to v pohodě zvládnem ...

5. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, tak jsem po puldennim snazeni ulovila na trhu 20 bilych krav. teda ale... :) neco ulovit je zazrak, sedim tady porad :) no a prvni jsem nakoupila za cca 60 tis? uz si uplne presne nepamatuju. no a poslednich 5 jsem nakoupila za cca 208 tis :-O Jsem se rozsoupla a miliony litaly :-D ale jsem spokojena, kdo mel navic, si vydelal, a ja usetrila SK, ktere stejne nemam ;) takze ted uz akce muze zacit, strasne se tesim, a musim rict, ze po dlouhe dobe ;)

6. mopsíček94

mopsíček94 Pisálek fóra

Ahoj, prosím otázka. jaký krocan jde do úkolu? domací, paví atd. ?? díky

maribeja tohle ocenil(a).
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Horko těžko jsem vyšlechtil 15 kravek a tím mám hotovo! Jeden menší přeskok [​IMG]:)
    Já se tak těším!xD

8. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

jak koukám tak díky bílým kravám. které nemám (mám 2 ks) - moc toho neudělám :oops:

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

kaolín - pěkný krávy, to ti teda povím xD
    Taky šlechtím, ale pokud budou hnědý stále přeskakovat na horský, tak se na to vážně vyprdnu o_O

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

kravky vyšlechtěny :p přeskoky v hojném počtu ze základních na bíléo_O

11. kubajoch

kubajoch Zelenáč fóra

Dotaz, budou mi vypadávátka na hlavní ploše vypadávatikdyž tam mám jen pole ?

1robinsonka1 tohle ocenil(a).
  12. sirchose

sirchose Analytik fóra

Mě asi opravdu drnkne z hnědých padaj horské a z obyč bud hnědé nebo taky horské,kdyby byla genetika jako o BB tak už je dávno mám,takhle mi jich porád sedm chybí:cry::cry::cry:

13. sparkling29

sparkling29 Zelenáč fóra

tak já nemám štěstí na šlechtění, vždy samá genet. a dneska ? žádná hnědá kráva, hned bílá tak to
    šlo fofrem :)

14. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tvl, ty si pak ještě někdy dole v debatním stěžuj, že ti matky od tvých žákyň ze Školy farmářů píšou, že jsi úchyl .... :pxD

Akce mi přijde dost složitá, asi si místo ní zapnu z knihovny nějaký pěkný komiks, kde jsou jablka. Bude to taková hezká vzpomínka
    na Suoni .... o_O

15. Mr.Shovel

Mr.Shovel Pisálek fóra

Nějak nesdílím nadšení ostatních. Pokud někdo nebude ochoten či schopen (to především) investovat do úkolu č.9 celkem dvacet bílých krav, tak má smolíka. Jen tři možné odměny a všechny nic moc.
    Dvacet bílých krav, to je 200 ks SK, při klasickém šlechtění bez náhodných přeskoků. Čili další tahák na peníze za SK, tentokrát jen více skrytý...

charlie.b46 tohle ocenil(a).
  16. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. přemýšlím nad druhou částí akce. Pokud jsem to pochopila správně, lucerny budeme rozsvěcovat do obrazce domina. Pokud půjdu po stonku tak některé lucerny musím opět zhasnout, aby byla nová kombinace. Ale píše se že lucerny zůstanou rozsvícené. tak nevím jak na to. Zatím velký ????

(Rozsvěcením jednotlivých luceren postupně zaplňujeme herní pole a různými kombinacemi získáme další odměny. Tyto odměny se připíší automaticky po splnění daného schématu. Každou lucernu stačí během akce rozsvítit pouze jednou, zůstává rozsvícená až do konce hry, není třeba ji rozsvěcet znovu po splnění některého z níže uvedených schémat.)

karolinka120484 a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  17. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Hele lidi na mě už je asi moc hodin nebo co, ale já to pořád nechápu.
    Chápu to, že:
    1) lucernu, kterou rozsvítím již není třeba rozsvěcet znovu kvůli dalšímu schématu, protože zůstane rosvícená
    2) vím, že tu někdo z modíků psal, že po rozsvícení všech luceren dostaneme všechny odměny

ale opravdu se tím myslí i ty za schémata? Protože co nechápu je, jak můžu rozsvítit například schéma číslo 2 (myslím číslo dvě podle té tabulky na první stránce) a pak třeba schéma 5, když už mi ty lucerny ze schémata číslo 2 zůstanou napořád rozsvícené. To už pak té 5-ky nikdy nedocílím. Nebo to je jedno, že zůstanou rozsvícené a to schéma vlastně nebude vypadat tak, jak má? Protože pak nechápu, k čemu by ta schémata byla, když by stačilo ty lucerny postupně rozsvítit všechny. Leda že by to bylo myšleno pro hráče, kteří buď nemohou nebo nechtějí splnit všechno a vyberou si třeba jen pár luceren, které jim složí schéma s odměnou o kterou mají zájem.

Omlouvám se, jestli je to vám všem jasné, ale mně to prostě pořád nějak nedochází, tak mi to prosím někdo osvětlete o_O

tydýtková tohle ocenil(a).
  18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ze zvedavosti jsem hodila bulvu na trh (hnede kravy: 55 tis., bile: 0 ks), ale kupovat je zbytecne, protoze to vcelku pekne preskakuje ze zakladnich ...

1robinsonka1 a Hrnkajda tohle ocenili.
  19. maribeja

maribeja Stará škola

Přeji všem farmářům krásný pozdní večer,farmička na akci připravena,nyní jen ,aby to padalo.Jediný větší problém jsem měla ,získat dvacet bílých kravek,do šlechtění se mi moc nechtělo,jelikož nemám žádné úspěchy,ale trh zel prázdnotou ,tak mi nic jiného nezbylo,a co čert nechtěl samé přeskoky ,zrovna,když jsou nepotřebně a dokonce i návratnost třeba základních velmi dobrá po 4 ks zpět,tak toho nelituji kravky již ve stodole a farma připravená na zítřek.

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Když je někdo lama, tak je i velká lama. Místo máty jsem zdárně dopěstovala bazalku. Inu, zelí jako zelí....:cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.