Čtyři záře (20.10. - 26.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Deneby, 19/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Anny13-

-Anny13- Zelenáč fóra

tak já ještě potřebuji 10 krav. Prvních 10 jsem dala domečky a na dvakrát jsem měla bílé krávy. Teď že je BB tak
    padá jen genetiky a já nejsem schopna vychovat 10 bílých krav. Že jsem je neudělala hned :(:D

2. doben

doben Ikona fóra

Zuzka43 vejce najdeš v bedně v liště. (tam kde jsou dekorky) Doporučuju dát vejce do parku nebo na ostrov pokladů. (můžeš na jakoukoli plochu, ale na každé můžeš mít max. 1 kus) Po týdnu se ti vylíhne vrána. Ty ji sklidíš a dostaneš bonus +5% bz na 15 minut. Za 12 hodin můžeš sklidit znova a dostaneš další bonus +5% bz a tak to můžeš dělat pořád.

davidson00 a ell1956 tohle ocenili.
  3. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

ahoj tak mám taky splněno akce se mě moc líbila odměny super za mě palec nahoru.Z tajemných stromů žádná novinka nepadla ani z párty zatočení nic extra ale jsem spokojená kdo finišuje držím palce farmářka HELENIE

4. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Ahojky,i já se musím pochlubit,dnes ráno jsem také dodělala poslední lucernu a vše mám zdárně ukončené-Jupíííí,xDxD
    odměny jsem hned všechny položila,z TS všechno stromy XXL,to je fajn,více takových akci a bude to paráda.Jsem moc a moc spokojená.
    Hezký den.

5. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

No konečne si môžem povedať " A JE TO " ;) Veľmi pekná akcia , kt. by mohla byť aj častejšie hehe xDxD Všetkým statočným farmárom , kt to ešte nemajú odkazujem : Nezúfajte to dáte , času je ešte veľa :D8)8););)

6. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

akci jsem vcera vecer dodelala. sber sal byl nekonecnej ale povedlo se. mam obrovskou radost z pasovce a taky ze zaplneni konta za bile kravy. uz nejakou dobu jedu pri bb hlavne zaklady a snazim se mit zasobu dvou nejnizsich slechtencu od vsech zvirat. zatim se to vyplaci

7. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahoj, dneska jsem dodělala bílé kravky a akce je hotová. Myslím že to byla povedená akcička. Sousedům díky za šály.

8. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Odtajnil jsem TBS (Tajemné BAHA sazeničky, můj název xD)
    - 1x Baobab , 1x Banánovník XXL ,
    1x Garcinia , 1x Juvie ztepilá XL , 1x Tamarindový strom

9. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Dosbírány poslední šály a je hotovo. Fajn akce.

10. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Fajn akce a hlavně super odměny. Dokončeno od včerejška, TS nic moc , ale jedna mě potěšila a to byla Acai palma xxl, jinak vše k ostatním do lišty.

11. doben

doben Ikona fóra

Konečně mám akci splněnou. Už se těším na halloweenskou. :)

12. Hajas

Hajas Pilný autor

Krásné slunné sobotní odpoledne
    I já můžu hlásit že akci jsem zdárně dotáhl do úspěšného koncexD
    Všem co mají hotovo tak gratulace a těm co ještě dělají držím palce ať stihnou, času je stále hodně.
    Jinak musím ještě poděkovat mým hodným sousedům za posílání šál, obzvlášť pak
    EVOKU57

Fa92, Ba236, Pe5, Spa4, Kvě4, Mar3

13. Luciagigino87

Luciagigino87 Pisálek fóra

hotovo akcia ukoncena a pasavec aj vranie vajce už je kde ma byt :) a cakam ake stromy budem mat :)

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

právě jsem došlechtila poslední bílou mlekodajku a akce hotová a druhé farmě mmy chybí dost šálu, tak ted budu hlavně tam a sbírat, snad to také stihnu i tam;) akce se my moooooc líbila

15. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Akcia dokončená, susedia vďaka za šály, trvalo to kratšie. RT vďaka za skvelé odmeny. Gratulujem všetkým, čo majú hotovo a ostatní, držím palce, nech sa Vám to podarí.

16. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

zdenkaamirek10 Ahoj, mám radosť že už máš manžela doma a prajem vam aby bolo len lepšie. mamanka21211

ell1956, davidson00 a evainfo tohle ocenili.
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak a je to venku o_O Odtajněno. Farma hrůza ( XL: pinie, meruně, bux. XXL broskev a jedna slivoň) :eek:
    Na Baha dobrý :D XXL cesmína a mango, baobab (no a dvě juvie v různém provedení :wuerg:)
    Ale nevadí, příště to bude třeba lepšejší ;) Akcička velice zdařilá (až na ten dobytek teda). Těším se na další :D

18. papulice

papulice Veterán fóra

tak i já včera večer splnila a mám klid,akce se mi líbila,ceny bezva...děkujeme:D

19. Folonica

Folonica Rádoby autor

Ahojte všichni, ještě 20 šáliček (už brnkačka) a bude taky hotovo - za mě super akce, odměny skvělé a v kombinaci s novými plochami jsem celkově za posledních pár týdnů fakt nadšená!!!

20. gegeruša

gegeruša Pisálek fóra

ještě 40 šál, to už snad dám :-D snad se sousedi pochlapí a budou posílat svižněji než doposud, zítra mě čeká náročný den a zatím netuším, jestli se mi povede přihlásit více než dvakrát

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.