Čtyři záře (20.10. - 26.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Deneby, 19/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. gemin1

gemin1 Aktivní autor

baby boom je tu - a bílé kravičky poletí s cenou doluuuuu

2. doben

doben Ikona fóra

Na mojí farmě už jeden pásovec bydlí několik týdnů, tak nevim jak bude spokojen s konkurencí. :) Jsem rád, že krávy už mám za sebou, protože s BB bych už vůbec nic nevyšlechtil. (už vidím ten trh plný horských krav :p)

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem s radostí sebrala poslední dvě šály a akce je hotová. RT nám nabídlo docela pěkné odměny, asi adekvátní tomu, že se muselo celkem často chodit na farmu sbírat šály. Líbilo se mně, že krom tajemnic dali do odměn i konkrétní stromy a chlívky, podivuji se nad tím, že i docela čerstvé novinky jako je pásovec.

Pěstovala jsem za pomoci SH na polích 1*2, nekoupila jsem žádný koš, jedinou vlajku ani jedinou šálu.

4. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    trpělivost růže přináší - tedy spíše bílé krávy budou levnější, případně šlechtění s BB efektivnější. Jinak dopěstovávám akční, chybí 168 vlajek a 76 šál. Pokud se nestane nic nepředvídatelného, tak akci dodělám v sobotu.

5. ovečka17

ovečka17 Pisálek fóra

Akce jako taková je pěkná, odměny super, ale sklízení šál po 1/4 hodině je naprosto nesmyslné. Navyšování intervalu mezi objevením se šál, když nemůžeš na farmu každých 15 minut je absurdní. Někteří, předpokládám že nás není málo, musí pracovat, chodit do školy a ne "viset" na netu.

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

BB je super ;),ale bohužel SK mi nepadá samo z nebe o_Oi když by to bylo fajn o_Oa jelikož poslední BB bylo nedávno jsem s SK na suchu a kupovat ho rozhodně nebudu:D RT si asi myslí, že si peníze asi tiskneme doma na laserové tiskárně:p

Jinak akce hotová ještě není,:oops: chybí mi už jen několik málo šál a bude hotovo:p

7. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Svítící bobule jsem dopěstovala už včera, kupodivu téměř přesně, zbylo mi jich šest. Obvykle akčních rostlin napěstuju příliš mnoho nebo naopak zjistím, že mi jich několik chybí. :)
    Lucerny mám rozsvícené všechny až na jednu, která zazáří po 40 šálách, 38 mi jich chybí a ještě je zhasnutá jedna, která chce 250 vlajek, těch mi schází 219.
    Ke starostem ale není důvod, šály dopadají v průběhu zítřka a vlajky zrovna tak.
    Tak pokud se mi nezhroutí internet, bude zítra hotovo.
    Tahle akce se povedla moc. Chválím RT. Ale uznávám, že pracující, kteří nemají stálý přístup k internetu, mohou mít problém. Ale zase nikde není napsané, že musíme dělat všechny akce. Každý si prostě musí vybrat na co stačí. Případně sáhnout do peněženky.
    Šály budu mít splněné i díky hodným sousedům, kteří poctivě každý den posílají. Snažím se oplácet jak to jen jde, hlídám, abych na nikoho nezapomněla. :)
    Přeji všem farmářům, ať jim jde práce od ruky. :)

Naposledy upraveno: 22/10/15
  8. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Zdravím, nevím, jak Vám, ale mně moc nejdou šály a vlajky, vždy, když otevřu farmu, mám šál pouze pět, nakonec jsem přidala místo políčka jeden strom a hned jich bylo šest, takže z polí mi vůbec nepadaly, všem ,kdo mají hotovo velká gratulace, a všem, kdo ještě pilně shání co potřebují, držím palečky k úspěchu.

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

kaolíne - xD A je to tady...kompenzace. 12 kusů šál.
    Jen prosím vás, řekněte mi někdo, co bylo na téhle akci blbě, že dali těch pár šál. U sebe jsem nepostřehla nic, ale šály beru i když je tak moc nepotřebuji.

10. doben

doben Ikona fóra

Je fakt, že na začátku se společně s akcí sekala celá hra, ale když už kompenzace, tak proč není žádný bonusový kód? Aspoň se mohl otestovat, ten nový systém na zadávání kódů. Trochu lituju těch, kteří šály dokupovali. :D

11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Twinulka
    horší je, že kaolín už si nepamatuje, jak se používá .....
    Také nevím co bylo špatně, zřejmě to, jak některým se na začátku neobjevilo všech 6 slibených šál.

Není RT v poslední době nějaké divné? V akci dost slušné odměny, teď bonusový kod, dlouhá děsivka ..... Nevycházím z úžasu [​IMG]

P.S. on to vlastně kod nebude, šály se asi připíší rovnou do stodoly.

14:25 - šály podle info okna právě připsány

12. Vla10

Vla10 Pisálek fóra

Twinulka já bych ty šály brala mě teda moc nepadají asi je ještě moc velké teplo:cry:

ell1956 a Hrnkajda tohle ocenili.
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lyžařka - a co když si vzali poučení z Fantasyramy? Podle nových matrošů na Děsivce to ale spíš vypadá, že nám tu bývalku chtějí přišít k Farmě.

14. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

při třetím dnu akce trochu statistiky :D:D
    bobule napěstované, vlajek chybí 244 (mám456) , šál mi chybí 75 (mám105) a 39 balíčků (mám11) a našlechtěno 10 bílých krav (od zítra je BB takže cena na trhu pude dolu tak zbytek dokoupím ;))

ell1956, Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Poslední pár šálů chybí jen...
    dvanáctero jich jen zbýváááá...
    A pak z té akce nádherné
    zvířátko na mě zívááá...

Pak nová stáj mi zamává,
    na mýtině cvičí pásovec.
    Já akci té volám SLÁVA,
    bylo to skvělé nakonec!

Tak už mi stáj nová mávááá...:D

EDIT: Ejhle - přečetl jsem si teď pár příspěvků, vrátil se na hlavní stránku fóra a přečetl si informaci o kompenzaci... koukám, že snad už ani těch 12 chybějících šál nebudu muset hledat... i když mé hráčské srdce mi nedá a já je stejně "vytěžím". Znám se.

16. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

To nee. Snad je to jen o použití "nějakého" nápadu, návrhu, či co.? Není mi líto, těch co nakupují a stěžují si...Mají vyčkat. Nerozvádím to, kdo má větší zkušenost s farmařením, či je nováček - je to zbytečné. To zde umí dostatečně vysvětlit jiní...

17. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

-pechfógl-
    moc netoužím po tom, aby si vzali ponaučení z jiné hry, nota bene ze hry, která zažila svůj konec. Ale ten děsivý strom, ten se mně docela líbí. S děsivými stájemi už je to horší, možná proto, že zvěř chovám na své farmě ve velmi omezeném množství.

bmv2596
    já si myslím, že těm hráčům, kteří nakoupili, to bude relativně jedno. Chtěli být první a nebo mezi prvními, chtěli to mít rychle za sebou a tak je 12 šál asi moc nerozhodí. A těm, kteří se nedostanou k počítači dle potřeby farmy, to určitě pomůže.

18. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Lyžařka - Těm hráčům, kteří nakoupili, vždy nakupují, je to zcela jistě jedno. Je to jejich přístup ke hře. A TO JE ROZHODNĚ v pořádku. Jen si kolikrát přeji, ať "tuto" nechodí právě ti farmáři, o kterých píšeš /třeba s nedostatečným přístupem jednak k počítači, k int. přip. a také s malými zkušenostmi vůči farmě -nechci dále rozepisovat/, protože motivace může být v pasti. A tak si tady človíček čte o tom,že ten a ta má - ani ne po 24hod. splněno a on se teprv vzpamatovává z rozpěstováváním. Vím, prošli jsme si tím. Zkus to nanovo.Ale máš už tu výhodu, že víš jak na to. Je to čím dál složitější hra /já to kvituji/, ale se tak pousmívám, pokud je zde diskuse o kuřatech.... A zcela jistě máš pravdu, každá šála pomůže. A to překvápko, když ani nevíš, kde se ti to tam vzalo.

Lyzarka, ell1956 a matlafous123 tohle ocenili.
  19. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Já jsem ráda za 12 šál. Všechno co šlo napěstovat- napěstováno, chybí mi tři lampičky ( 70 šál a 125 vlajek). O vlajky strach nemám, do konce akce napadají ( mám na všech polích karafiáty), ale 70 šál - tam se bojím, zítra jedu pryč a internet na chatě je rychlost nulová. Tak snad nebudu muset dokupovat. Pokud by mi jich chybělo hodně, tak ani nedokoupím. Pásovce jsem jednoho získala, takže v pohodě.

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) 12 šál právě připsáno, tak mi jich chybí ještě 38 a pak ještě chybí 82 vlajek a bude hotovo ... to už v klídku posbírám a vlajky jistě "vyskáčou" i z té máty, co již zraje - třeba ji ještě dobře prodám ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.