Čtyři záře (20.10. - 26.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Deneby, 19/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Stalo se mi to samé, a navíc zapomínám sbírat šály, přestože jsem na farmě celý den :)
    Ale už to řeším, nastavila jsem si v telefonu budíka. Každou hodinu mi to hlásí "Sbírej šály, sklerotiku" :D :D

2. megi1967

megi1967 Rádoby autor

Hezký večer.
    Gratuluji těm co mají už hotovo. Já se snažím co to jde a snad to udělám. Tento víkend se stěhujeme, tak snad to zvládnu udělat. Akce se mi moc líbí i odměny. Zlatým sousedům moc děkuji za dárky. Ty šály, ale nevím jestli stihnu. :sleepy: Uvidíme....svět se kvůli tomu nezboří xD

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Průběžný stav [​IMG]:)
    Takže v pátek bude hotovo!:eek:

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

....teda ty šály mi začínají připomínat mládí - výroba a dodávky váznou a čekám ve frontě na kus nedostatkového hadru xD
    ještě mi chybí 64 šál....

5. doben

doben Ikona fóra

Celý den jsem si myslel, že stíhám hodně těsně. Teď jsem si to sečetl a výsledky jsou pro mě hodně uspokojivé. mám: cca 4 000 bobulí, cca 250 vlajek a cca 70 šál. Zatím to vypadá, že zítra ještě zůstanu doma, takže akci asi stihnu bez doplácení. :)

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Pche, když bych tady našel nějakýho dobráka, který mi to bude sbírat přes noc, tak bude zítra hotovo a ještě mi zbydou šály na hory.
    Trochu přitlač a zrychli a budeš taky rychleji .....:)

7. kaolín11

Klidně bych i našel, ale nevím jak to bude s VOP !o_O A na hory nejezdím!xD

8. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj.
    Tak já mám už napěstováno 4354 bobulí, těch vlajek mám 283 a šál mám 86. Až napěstuju bobule, tak ještě trochu rozmarýnu a ještě musím udělat ty bílý krávy. Teď už jdu spát. Tak se mějte. Jo a děkuju těm co mi poslali ty šály.

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Šmarja, jézéďák se probral. Kde seš celej den? Probírala se tady matematika a nějaký widle xD
    Kolik máš kytek, pochlub se nám :p Já furt málo, ale to bude tím, že nějakým nedopatřením jedu chmel.

10. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Chybí:

Bobule: -1 267 ks ... za cca 2:30h sklidím kolem 400 pidi polí x 4=1 600 ks
    Mletý balíček: -30 ks ( dopěstovat 3 000 bobulí+120 vlajek+60 šála) pohoda,žádný Poho pole,stačí pidi 2x otočka
    Bílá kráva: 0
    Šála: -15 ks
    Vlajka : -147 ks

Naposledy upraveno: 21/10/15
  11. kaolín11

Twinulka No jo no když na horách to tak neroste!A co máš proti chmelu?xD

12. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Hra..paráda,aleeee ...n e s n á š í m vypadávátka!

13. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

tak to vypadá že ty šály by mohl přes noc sbírat šotek xD,, a když zbude tak si nechat jednu na zimu :p celkem to jde šál 68 ks.vlajek 326 ks a bobulí 5900 ks ale ty bílé krávy mám jich jen 9 :cry:a to je opravdu málo tak fajn hru a čauky zítra, ;)jdu na kutě už mi z toho hrabe

14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak akční bobule mám napěstováno a dokonce s nadbytkem přes 1800 ks :D. Co se týče vypadávýtek, tak ty by měly zítra být komplet, protože jsem dal na noc nějaké dlouhodobky, přes den je taky otočím, takže to snad napadá. Ale co se týče těch šál, tak ty se opravdu vlečou. Zatím jsem na 77 ks :p. Rád bych zítra dosbíral do stovky, abych mohl mlít komplet, ale to není jisté, protože bude čas na farmu jen ráno a potom večer, ale snad to dám a v pátek a sobotu posbírat do zbytků úkolů, aby to bylo celé komplet ;).

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zase tu jsou naky bleskovky, pestuju to na klid 3* za den a k tomu jednou matu nebo rozmaryn, co tak nejak dosel :)
    A nevim, bez sousedu bych byl pekne nahranej, pres den nemam v praci moc casu ale hlavne na to totalne zapominam!
    No ale je to dobry, namlel jsem a budu dodavat i do lampicek co chteji namlete suroviny :)

Vypadavat ma 117 vlajek/den, v tuto chvili ma byt 154 ([2.ukol]+14 ) nebo chybet 546, mam 488 (chybi 212 ), mam 69% hotovo.
    Sesbirat ma 30 sal/den, v tuto chvili ma byt 40 nebo chybet 140, mam 107 (chybi 73 ), mam 59% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 1978 kusu (1500/den ), mam 6629 z 9000 (73% ).
    Zatim uplynulo 21% casu, zbyva 112 hodin.

16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Teď se mi tam objevila šála Komety Brno ..... o_Oo_Oo_O

17. silviec

silviec Mistr fóra

brno tleska))

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já bych za tu virtzuální fušku chtěla jednu takovou reálnou lampičku.

19. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Nazdarek.
    Tak jsem dnes neměla na farmu mnoho času. Ráno jsem sebrala šály a zasadila akční.
    Při obědě jsem sebrala šály a zasadila akční.
    Večer jsem konečně po obíhání lékařů sebrala šály a sklidila akční a představte si, já hlupka jí zasadila znovu, přitom už bych jí měla napěstovanou. No nic, tak holt bude navíc.
    Stav 7805 bobulek, 471 vlaječek, 90 šáliček.
    Inu není to na fofrdiplom, ale myslím si, že pohoda klídek a tabáček.
    Naliju si skleničku vína. Budu čučet na bednu a do půlnoci ještě něco posbírám.

Rychlíkům gratulace a nám ostatním pevné nervy, pevnou ruku a některým i pevnou stolici.....

20. Katule008

Katule008 Veterán fóra

No budu muset přes víkend zapracovat, bílé krávy nikde asi se mi pasou někde úúúplně jinde než u mě na Farmě, co já jim slíbím, aby se vrátily? Asi býka krasavce. Šály a vlajky taky žádná sláva, jestli ono to nebude tím, že se dostanu jen ráno a večer. Ale jak říkám víkend to rozsekne. Všem ať to mává a jsou v teple.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.