Čtyři záře (20.10. - 26.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Deneby, 19/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Ahoj,bohužel mám už jenom 12 ks SK,takže budu nucena cca 5 bílých bučivých dokoupit,ještě počkám,jestli cena nepůjde pod 300tisíc,jinak šálky nic moc,když budu 12 hodin v práci,tak spíš nic,jinak se mi akce líbí:)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dismirus: O BB trošku pochybuji, ale problém to zas tak není. Začínala jsem s jednou ubohou kravěnkou a už jich mám 15.

3. mzeleznikova

mzeleznikova Perspektivní autor

omlouvám se já hlava děravá samozdřejmě sem měla špatnou záložku děkuji za upozornění

Hrnkajda, EdmondDantes a doben tohle ocenili.
  4. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahojky, v ohradě jsem měla dvě běloučký kravky, tak šlechtím a mám jich 17, SK jsem nasbírala v družstvu, bylinky napěstila, zatím to jde pohodově, šály sbírám o sto šest.......:)

5. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Protože jsem včera nebyla na farmě tak akci začínám až dnes, ale moc se mi líbí odměny jsou super hlavně to vraní vejce BZ navíc se vždy hodí :)

Hrnkajda, evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  6. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. Tak pěstuju zlaté bobule přes den a na noc dlouhodobky.. a na trhu bílé krávy se s cenou šplhají už ke 400.000 za kus.. Ale nevím, kdy a kde mám zkoušet šlechtit, když musím pěstovat taky bobule.. o_O8):(

7. doben

doben Ikona fóra

Já šlechtím v jednom tulidomku, takže to jde dost pomalu. Chci mít co nejdříve napěstováno, abych mohl sbírat vlajky. Šály sbírám, ale jde to hrozně pomalu.

8. Margziam

Margziam Stará škola

Aktivla jsem kupon na pomocníky na hodinu, že budu odcházet za chvíli, začala sklílzet stromy a když jsem došla k Bambulce (nebo jak se jmenuje), tak jsem od ní dostala pomocníky na 2 hodiny... Takže to je moc hodná, že mi je dala až po té aktivaci kuponu, před plánovaným odchodem na kolik hodin a při těch dlouhodobkách (ty bobule jsou taky dlouhodobky - s vodou na 6 hodin a něco)... o_O:)

doben - no, já bych to asi s 1 domkem nezvládla ani psychicky.. aspoň několik aby jich tam bylo na ploše..

babako a ell1956 tohle ocenili.
  9. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Margziam: Ahoj, stačí jeden nebo dva domky nebo až dopěstuješ dáš víc domečků na plochu a půjde to rychleji. Na noc můžeš dát i bobule rostou 8 hodin. Času je dost.

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mám zatím 39 šál a 56 vlajek - no není to sláva, ale zatím si říkám, že je čas. Stejně nebudu mít všechno (nemaje bělky), tak co bude, to bude. Akce se mi líbí taky proto, že jde o něco jiného, než jsem znala z jiné (již neexistující) hry - pěstování neuvěřitelných kvant rostlin, které krom právě té akce nebyly vůbec k ničemu.
    A navíc je pro všechny, i úplný elév může něco splnit, to je taky dobré, ne?:)
    Teď ulovena další šála, takže 40 :D

11. tavos7

tavos7 Expert fóra

Margziam, Bambuláka si raději vždy odklikni prvního - já tedy den začínám s ním :) Někdy dává i %BZ navíc a podobně a je vhodnější je mít před sklizní než po.

No nějak mi to jde, ale už z těch šál šílím ;)

12. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Řekla bych, že počítáš hodně špatně.
    Potřebuješ 320 základních krav na to, abys vyšlechtil 80 hnědých, které potřebuješ k vyšlechtění 20 bílých. Takže naplníš 80 tulidomků na šlechtění hnědých a 20 na šlechtění bílých. Dohromady tedy 100 a každý tulidomek spotřebuje 2 SK, celkem tedy potřebuješ 200 SK.
    To vše samozřejmě za předpokladu, že ti bude skákat genetika.

13. doben

doben Ikona fóra

margziam no psychicky to celkem dávám mám 9 bílých. Jelikož jsem někde chytil střevní virózu, tak jsem stejně doma a času mám dost. Za 2 hoďky budu sklízet.

14. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

nechápem sa:sleepy: stres :oops:
    pozbierala som urodu a zabudla zjesť mrkvovú jablkovú marmeládu:(
    to asi z tej týždňovej virozy bez antibiotík o_O
    chýbajú mi zvery aj rastlinky :music:pestujú sa:) a už mám 3 biele kravičky:D:inlove:
    čakám na BB:)
    akcia je rozprávková:D
    velmi sa mi páči:D;)

DIAGNOZA ....F 93

15. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

22 hodin po začátku je stav víc než uspokojivý, tak jsem se dala na pěstování máty a rozmarýnu, protože těm cenám na trhu se nedá odolat :)
    bobule - 5715 ve stodole a další 2000 na polích (Bahama + hlavní), až sklidím, dám na hlavní taky mátu
    vlajky - 470
    šály - 64
    balíčky namelu, až bude na všechny

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Mne treba ešte 5 x otočiť akciovky.A čo sa týka šálov tak mi ich treba 90 ks a 450 vlajok.Tak že u mňa v pohode akcia a to vďaka priateľom že mi posielajú tie šále za čo im ďakujem.

17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Jupí, kravičky došlechtěný, měla jsem šest tulidomků a bílá se povedla i ze základních kraviček několikrát, ted už budu pěstovat bobule:)

18. vlcicemajka

vlcicemajka Pisálek fóra

Ahojky moc jsem nepochopila tu svítící marmeládu nikde jsem nenašla zda je to produkt nebo recept plís mohl by mi někdo pomoci a vysvětlit díky
    Twinulka díky moc za odpověď nějak jsem to přehlídla

Naposledy upraveno: 21/10/15
  19. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

vlcicemajka - "Marmelády ze svítících bobulí", je název jedné ze čtyř dekorace, která patří do stonku. Takže ani produkt a recept už vůbec ne ;)
    co 8:00 hod. 350 BZ, velikost 1x1

20. Ohnice17

Ohnice17 Zelenáč fóra

Marmelády ze svítích bobulí je dekorka, která bude potřebná do stonku. Není to ani produkt ani recept

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.