Čtyři záře (20.10. - 26.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Deneby, 19/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já mám 41 šál, včetně dárků od sousedů... a to jsem od včera pořád na PC, vlajek 286...zázraky se prosím u mne nedějí, šlechtím od rána bílé kravky..už jich mám 11...snad nebudou žádné přeskoky, jako hned to první šlechtění na horskou...když chceme přeskoky, tak se nedějí, když o ně nestojíme...tak to skáče:sleepy:
    jinak od rána jsem sklidila 6 šál po noci a za 2h , kdy jsem na hlavní louce , vyskočili 2 šály... tudíž je lepší tam delší dobu nejít a pak sklidit 6 šál...vůbec není pravda, že vám to bude víc padat, když tam budete chodit, právě naopak...aspoň na mé farmě

Naposledy upraveno: 21/10/15
  2. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já už dala mlít šály, zatím mám 24 balíčků. Počkám, jestli mi nějaký hodný soused pošle jednu šálu, umelu ještě jeden balíček a další lucerna..... ,,Tou vám paní kněžno posvítím" :D

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě chybí 200 vlajka 100 šála a 12 balíčku

4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Dobré ráno všem.

Tak napěstováno bylo včera před půlnocí. Pěstovala jsem na všech dostupných plochách a za pomoci SH a polí 2*1. Spotřeba SH byla na nějakých 9 000 květinek docela malá, zásoba se doplní docela rychle, teď po sklizni lískováků už uvedu farmu do normálu.

Praporky neřeším, těch je dost. Ale ty šály, to je děsný. Včera jsem se snažila sbírat po návratu z práce co 1/4 hodiny podle časovače na mobilu, to by člověk neřekl, jak ta čtvrthodina rychle uteče, zvláště když se musí farma aktualizovat, protože šály se neobjeví automaticky. Takže zatím jsem použila 25 světluščích balíčků na rozsvícení jedné lucerničky, dalších 11 balíčků mám umletých a v liště 2 šály. Šál tedy celkem zatím 74, ale to také díky zlatým sousedům a jejich dárkům [​IMG]

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, taky je pro mě lepší, tak jak napsala marcelina, nečekat na jednu šálu po 15 min. Podle možností otevřu po hodině a víc a objeví se 5 šál dole u lišty. Odklikám a je to. Ráno bylo 6 šál.
    Zatím nepočítám, ale na nedostatek všeho si stěžovat nemůžu i melu :)

6. -Rominko77-

-Rominko77- Pisálek fóra

:oops: A zasa Akcia až teraz som sem prišiel.A ako pozerám o nič som neprišiel. Ja veľmi ľúbim TALIANSKE akcie. Ta to sú tie kde ništ nemusím robit a šecko je ZADARMO.

maribeja, kutílek1929 a evainfo tohle ocenili.
  7. mzeleznikova

mzeleznikova Aktivní autor

ahojky akce parádní akorát se vloudil šotek píše se, že můžeme mlít i na bahamaře ale není to pravda ale i tak je dost času na splnění akce přeju všem hodně zdaru

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

mzeleznikova: Ahoj, asi bude chybka někde u tebe ,-) Na Baha to jde.

9. doben

doben Ikona fóra

mzeleznikova zkontroluj si jestli máš ve mlýně otevřenou záložku všechno nebo záložku akce, v jiných to nenajdeš

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dobrý den a pohodové plnění akce přeji .

svítící bobule: Mám 3539. Ideální stav 1260. Plním na 280,9% Hotovo 39,3%
    vlajka: Mám 264. Ideální stav 98. Plním na 269,4% Hotovo 37,7%
    šála: Mám 57. Ideální stav 25. Plním na 228% Hotovo 31,7%

Šály by se mohly ukazovat ve větším počtu , ale i tak na mojí straně spokojenost,
    plnění akce jde pohodičkově.

11. rampusak

rampusak Veterán fóra

Čauky, je lepší si chodit na farmu sem tam přečíst forum než jukat kdy kde šála vyleze, ráno 6, teď 4 ono to tam nějak dopadá. -pechfógl- neber to prosím jako urážku, mě tvůj příspěvek pobavil, ale my dva bychom měli mít hoodně velký erteple díky tomu jak akci hned a vždy krásně pochopíme, ty čekáš na vyskakovátka šály a já se dloubám v dárcích jak to tam vlasně je. Přiznám se že jsem to kdy dostanu lípu atd. nepochopil do teď ale ono se to poddá, dovolím sem dát citát pana Wericha když už tu byl zmíněn a prosím nic tím nesleduji ani se do nikoho nenavážím....Paměť je výsada blbých. Chytrý nemá čas si pamatovat, chytrý musí vymýšlet. Hezkou hru i těm normálním smrtelníkům.

12. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Opět se mi potvrdilo, že člověk má přistupovat k výzvám pozitivně s optimisticky otevřenou myslí a že všechno špatné je k něčemu dobré. Mladší synek ochořel (nějaká střevní viróza), takže čas strávený s ním doma využíván k pravidelné "těžbě" Světluščích šál. Takže šály postupně přibývají...
    Celkově si nemohu tuto akci vynachválit - něco šlechtění, splnění úkolu dodáním bílého skotu (a pochopitelně dalších) a částečné uvolnění něčeho na trh a rázem jsem někde o cca 3mega Kr výše. Úžasná akce! Chválím RT za dobrý nápad.

13. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Akce dobrá, akorát s těmi bílými krávami bude problém. Kdyby na víkend aspoň spoustili babyboom.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  14. beruška369

beruška369 Zelenáč fóra

Tak nevím zda jsem to pochopila správně, mám už dost otevřených lucerniček, nádherný ceny za to ,chválím RT , ale nemohu najít ani stromy ani zvířata za dodání a přesto se mi obrazce ukázali. Kde dělám chybu, poradí mi někdo. Nerada bych o další ceny přišla.

15. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

no nenaštvalo by Vás to...chybí mě už jedna bílá kráva , za těžký peníz kupuji hnědé a 3x po sobě přeskok na horskou krávu... už mne to štve..:(:wuerg:

hurá.....mám 20 bílých krav....šlechtění skončeno;):p LUCERNA svítí

16. doben

doben Ikona fóra

beruško klikni na obrazec a pokud máš všechny lucerny, které jsou v kroužku rozsvícené, měla by se ti připsat odměna (pokud se už nepřipsala). Tak to udělej u všech abys zjistila, co jsi už získala. marcelinko doporučuju koupit tu bílou (pokud ji už nemáš) jinak vyplýtváš hodně SK taky se mi to stává u šlechtících akcí, většinou pomůžou mixy. :)

maribeja, Hrnkajda a marcelina0007 tohle ocenili.
  17. medvědice

medvědice Zelenáč fóra

Akce hezká, i když jsem začátečník tak toho moc nemám, třeba ty krávy, ale některé lucerničky mi pomohly krááásně zvednout krejcarové konto :)
    Jen mě mrzí, že nemůžu sklidit kombajnem z Baha, protože je všude bílá plocha takže slon není, cedule zpět není, růčo jsem sklidit zvládla, to naštěstí šlo, a nejde ani F5 musím se z farmy odhlásit. Se sousedy mám 32 šál. :)

maribeja, kiki2305 a blondmary tohle ocenili.
  18. beruška369

beruška369 Zelenáč fóra

doben - moc ti děkuji za pomoc.

Hrnkajda a doben tohle ocenili.
  19. STYBI

STYBI Velmistr fóra

je potřeba 200 kousků SK - počítáš blbě !!!

maribeja, -wiolan- a EdmondDantes tohle ocenili.
  20. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Beruško, beruško :)ty už máš všechny balíčky namleté, všechny šály posbírané, bobule vypěstované, vlajky pohromadě?
    Za rozsvícené lucerny (zatím) dostaneš jen body a krejcary (tam se dodávají krocani, vejce atd.)
    Dárek z domina (obrazce) bude až ti budou svítit všechny lucerny v kroužku, hezkou hru.

Bílou krávu jsem měl jen jednu, ale v jednom mlýnu melu SK, v druhém balíčky.
    Krávy současně šlechtím, teď ze základních 2 bílé (2 domky), tak je i spotřeba SK menší. Nějakou zásobu jsem měl, ale melu do foroty postupně nebo kouknu na nějaký úkol, který šel splnit se SK. Krav mám už 15 tedy "albínů"

S nákupem počkejte, cena na trhu půjde dolů.Je plno času :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.