Čtyři záře (20.10. - 26.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Deneby, 19/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. honzi

honzi Komisař fóra

Celkem ano, jelikož 25 / 180 za 6 hodin akce je fakt dost

"Světluščí šála: Mám 25. Ideální stav 8. Plním na 312,5% Hotovo 13,9%"
    Já už jich mám 26 :D

Svítící bobule: Mám 0. Ideální stav 414. Plním na 0% Hotovo 0%
    Světluščí šála: Mám 26. Ideální stav 8. Plním na 325% Hotovo 14,4%
    Světluščí vlajka: Mám 98. Ideální stav 32. Plním na 306,2% Hotovo 14%

tomokoco, Hrnkajda a kiki2305 tohle ocenili.
  2. Simík21

Simík21 Znalec fóra

ty šály si dělají co chtějí, žijí si vlastním životem... :eek: jsem dala F5 vyskočila 1, sklidim, vyskočí další, zase sklidim a ona mi vyskočila ještě 1 xD no to mi hlava nebere...
    edit: další horská ze zakoupených hnědek :cry:

3. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

jesterka74...snad máš pravdu a už to neřeším..rozsvítím všechny. Jinak dnes vyšlechtěno 23 bělošek a z toho půlka skákala ze základu. Takže paráda .-)

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:oops: tak asi něco nechápu ... nelze vytvořit postupně všechny kombinace, protože jednou rozsvícené lampičky nelze přece zhasnout ... když rozsvítím poslední, tak splním všechny kombinace, tedy by se mi měly připsat všechny odměny, myslím, že ty kombinace jsou pro ty, co nemohou splnit vše, tak si vyberou jen ty některé lampičky ... nebo se mýlím?

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jestli dobře počítám tak touhle dobou i se všemi dárky bychom měli mít 46 šál.Mám 38 a to jsem na farmě celou dobu.o_O Nevadí, času dost!:eek: Zřejmě v Německu mají jinej čas!o_O

6. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

A pak kdo z nás dvou je úchyl? :) Snad to není dehonestace, když mu vlastně ještě lichotím ,-)

Jistě že je to v pořádku, dle času jsi měla komerční televizi. Mám vyzkoušeno, že šály se ukazují více při dokumentech. Měla jsi přepnout na dvojku ,-)

7. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Už téměř 20 minut mám stále stejný čas sklizně - 7.30. A pochopitelně už 3/4 hodiny žádná šála.
    edit: po aktualizaci se čas srovnal a tři šály najednou se objevily. Začínám uvažovat o PSC na zakoupení koše nebo 100 šál, protože na tohle nějak nemám ani čas, ani nervy. A hlavně mě to takhle nebaví. Rakytník s pásovcem si klidně mohli nechat a akci udělat bez šál. Je to překombinovaný a tím pádem hůř hratelný.

Naposledy upraveno: 20/10/15
    k.vitek a evainfo tohle ocenili.
  8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Smarja lidi, ctete prvni stranku a prestante tu vyvolavat hysterii... kdyz rozsvitite vsechny lucerny, dostanete vsechny odmeny :p

Kombinace jsou pro ty, kteri nebudou mit vse potrebne k dodani (napr. kravy, vlajky nebo saly). Rozsvecovat je lze postupne - zustanou svitit a o nic neprijdete.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Šáliček mám 27, z toho 12 jsem dostala od kamarádů a sousedů. Za poslední hodinku se neobjevilo ani ň :), vlajek mám skvělých 12, ale jinak u mě dobrý :D, bělky jsem střelila za celkových 602 tis.:p
    P.S. Ha, teď jsem ulovila další šálu!!!:D

10. maxikov

maxikov Aktivní autor

tak jak to je s rozsvícením těch luceren,nějak to nechápu.Mám rozsvítit až všechny zaráz abych získala vše co jde?

maribeja tohle ocenil(a).
  11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No těď čučim na dokumenty a pjd, velebnosti :eek:
    Možná bych si měla pustit něco výživnějšího, ale ráno vstávám ( resp. ráda bych xD)
    Těch kousavejch věcí na krk mám 28 (z toho min 7 od milých sousedíků), a to jsem tu pečená - vařená (teď nevim o_O)

Ááá, dokumenty zabraly - po 20 minutách mi vyskočila šála (jedna). A jdu spát, tak to moc do zítra asi nevylepšim o_O Dobrou

21:17 - další šála (jedna :() A teď už fakt jdu:sleepy:

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Casey
    Kurňa, s tebou jsem nepočítal. Myslel jsem, že už spíš nebo koukáš na Ordinaci .... takhle si naběhnout. :oops:

13. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

maxikov

přilož myš na nějakou světelnou kombinaci dole (čtverečky s tečkama)pod lucernami,ukáže se Ti,kterou kombinaci - lucerny (zvýrazněné v modrém obrysu) máš rozsvítit ,abys získal danou odměnu.

Příklad:
    [​IMG] klikni pro zvětšení

14. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Skalárko, neházej flintu do obilí.
    Já tu jsem od 14 hod a poctivě sbírám šály. V tuto chvíli jich mám 35 z čehož je 10 od milých sousedů. Ono to nějak půjde. Zítra jdu na kontrolu, to zase prosedím půl dne na chirurgii, takže budu mít taky smoldu pacholdu. Koukám na kriminálku a padá to co 15-20 min.

15. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Jo, je to tak....kaolín nám to tady spočítal dobře xD Nakonec z toho šálování nebudu mít strach. Ono to půjde :p

Ty zapomínači peněžek, to nemáš prachy v matraci, nebo nešla vyšťourat z prasátka nějaká dvacka? Tak náročná akce a ty musíš pít čaj xD

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Viděl bych to ve špatné přípravě na akci! Čučím kde se mně objeví šála a musím u toho sušit hubu! Achjo to sem teda nepodchytil!o_O A to tady chci bejt alespoň do půlnoci, když už mám zítra volno!:)
    Trocha statistiky : [​IMG]:)

Twinulka Drahá polovička je jak na potvoru v práci na odpolední a prasátko je po odtučňovací kůře!o_O

17. Margziam

Margziam Stará škola

Dívala jsem se na ty bílý krávy.. tak ve chlévě mám pouze jednu, na trhu stojí jedna kolem 300.000.. takže.. je to jasný..
    20 bílých krav nedám... Ale když jsem koukala na ty úkoly a viděla, že za těch 20 bílých krav bych dostala jenom 67.000 BZ, tak ono to ani není dostatečná odměna za takový drahý dobytek... Nebo jsem přehlídla, že je nějaká zvláštní odměna za to, když splním všechny úkoly? Nestíhám číst všechno...

maribeja tohle ocenil(a).
  18. maxikov

maxikov Aktivní autor

děkuji za popis,ale když chci všechny odměny,tak ty kombinace nejdou použít

19. AmiElwen1

AmiElwen1 Zelenáč fóra

Hezké - takže jestli tomu dobře rozumím, když chci JEN lípu, která mi chybí, musím sehnat 140x šálku.A vzhledem k tomu, že mohu hrát jen ráno a večer cca tak půl hodinky, mám jistotu 12 sklizní á 6 ks šálky, což je pro mě akce ztracená :cry:.Tak všem lepší prognózu a hezkou hru.

20. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

maxikov

Pokud chceš všechny odměny,stačí rozsvítit všechny lucerny
    a kombinace (dodat vše potřebné),odměny z nich získáš automaticky :)
    Někdo si třeba vybírá odměny dle priority ,podle světelných kombinací,kdyby se mu nepodařilo rozsvítit všechny... atd. Řada na stonku je za rozsvícení všech 16 -ti lecerniček.

Všem hodně štěstí,snad klesne ke konci akce i cena šlechtěnců Bílých kraviček + co našlechtím,chybí mě jich 19 :D

Na titulní straně je tenhle gif - návod,stačí se jen juknout :)

[​IMG] klikni pro zvětšení

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.