Čtyři záře (20.10. - 26.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Deneby, 19/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

matlafous123: Nevím jestli jsem tě správně pochopil co tím chtěl básník říct... předpokládám že to myslíš tak, že když tam dojdu za 30min a seberu tu jednu, tak další se ukáže za 5min? Ale nejrychlejší je vždy tu jednu šálu sebrat a za 15min máš další. Pokud tam necháš jednu válet, tak další je až za 20min, pokud se válí dvě, tak třetí se ukáže za dalších 25min atd dle tabulky. Nejvíc se ti tam může válet 6ks za 2:45h a další ti už nenaskočí.... takže prostoj ve sběru. Chtěl jsem hlavně upozornit na to, aby hráči co nemají neomezený přístup k netu mysleli i na to, že je třeba 30ks šál denně a nepodcenili to ,-)

2. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Ráno na mém trhu byly krávy pod 300 tis. Pak se vzbudil západ Evropy a cena šla rapidně nahoru, před chvílí už přes 500 tis. Ale začíná klesat, protože než se čas převalí přes oceán a probudí se Amerika, chvilku to potrvá. Pak zase cena na chvilku naroste.
    Včera večer jsem měla 3 bílé kravky a pár SK. Prošmejdila jsem úkoly, nakoupila hnědé (ještě za 45 tis. a pár bílých za 140 tis.) a vyšlechtila si je. Když jsem ráno viděla ty ceny, začala jsem prodávat a tulit je v domkách dál. Díky vyšlechtěným karafiátům jsem mohla dát pohopole teprve před chvílí, jinak jsem pěstovala rozmarýn a mátu a prodávala taky. Včera jsem nákupem tratila cca 4 mega, dnes jsou zpět plus cca 2 navrch.
    Tak už jen ty šály ať se daří sbírat.

3. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Diskuze bude zase plodná, to je jasný už teď :p
    Kravky jsem nějak došlechtila, zase taková sranda to nebyla, skákalo to jak chtělo, takže mám i dvě vysokohorské.
    Na vypadávatka už jsem už se skleníkem a s partou citronů skoro vyzrála. Se sběrem toho kusu zimního oblečení to bude horší, ale já mám výhodu...do čtvrtka mám volno a pak noční. Takže přemýšlím v čem já bych viděla problém? Asi v těch vejcích. Přeci jen, 50 kusů je dost a kupovat vejce kus za 150 krejcarů fakt nebudu xDxD

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Také si myslím, že největší problém bude se šálama, protože člověk nesedí u počítače stále, přijede mi návštěva, na kterou se moc těším, tak nevím, jak to půjde. Ale všem přeji ať se daří, protože ceny stojí za to !!! Pro RT palce nahoru!!!;););)

5. rampusak

rampusak Veterán fóra

16 chybějících kravek doma za 299 tisíc kus, EU by se měla zamyslet jestli nepodražit mlíko a hlavně ho vykupovat za vyšší cenu,když je taková cena...jestli jsem pochopil, abych měl to co se bude ukazovat v hojném počtu je lepší být na farmě přítomen stále a ještě mít na ploše něco mimo políček aby to na mě udělalo kuk? Hmm, osmihodinovka, cosi po 15ti minutách a ještě ne všechna možná pole k dispozici taky dobrý tah. SH stromy zůstávají o tom žádná a na plochu jsem dal všechny správce z akcí, těsím se na mlíkarny v hojném počtu.

evainfo, babako a Hrnkajda tohle ocenili.
  6. bropyk

bropyk Hrabě fóra

rampusak - kuk to na tebe udělá i když tam budeš mít jenom pole. Jinak opravdu inflace na farmě je strašná. Hráči asi syslili krejcary a teď utrácí a do toho RT dá možnost každému získat skoro 2 mil jako odměny. Obchodování bylo vždy důležité, ale bude stále více.

7. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) také mám obavy z šál.. že to nebude jednoduché.. někdy si říkám, že když napíšou " obtížnost střední" tak je to horší.. alespoň mě se to tak jeví.. všem držím palečky aby získali kravky:) a podařilo se získat odměny podle své představy;):D

8. teta.skrblice

teta.skrblice Rádoby autor

Ahojky,některé příspěvky mě velmi pobavily....nad některýma jen kroutím hlavou..holt není akce,aby se zavděčila všem.Jinak já do akce jdu,těším se a žádný stres,i když mám ve stodole 2 bílé kravky a sk cca 30 ks,na kontě kolem 500 tis....ono to nějak dopadne....Hodně zdaru....

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Všem s obavami o přísun šál prostřednictvím nálezů na hlavní louce:
    V optimálním případě přece může hráč dostat tuším až 20 dárků denně a ty šály "nalezenci" lze rovněž posílat. Tam vidím alespoň drobné řešení problémů se šálami a nutností být "neustále" na PC.

10. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Nazdárek,
    tak čekám jak budu rozpěstovávat a sbírat šály. Vidím ve sbírání také velký problém, já ho tentokrát výjimečně mít nebudu, protože tím, že jsem doma na PN po úrazu a tak můžu klikat co 15 min. Už se těším na 14 hod.

11. Miluška1975

Miluška1975 Pisálek fóra

No to mám teda pech.Při BB mi jde jen genetika a teď mi to ty bílé kravičky nějak přeskakuje.Krmení po skrovnu,floreny utracený,se picnu.Ale zatím nevzdávám.

12. MM6078

MM6078 Pisálek fóra

RT, já vás snad obejmu!!! Nejlepší akce za celou dobu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Díkyyyyyy!!!!:music::music::music::music::music::music::D:D:D:D:D:D:D

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

jan.svatek: Jak říkáš předsedo... nevím kam jsem koukal, ale měl jsem zažito, že půjdou posílat jen vlajky... asi mám z těch světlušek nablikáno v očích :-D Tímto si sypu popel na hlavu a hlubokosklon s omluvou :) S dárkama to bude mnohem jednodušší. Hlavně že Twin řeší vejce a neopraví mě :-D

14. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

A ešte si zabudol na pracujúcich dôchodcov. Tí nemajú ani peniaze, ani čas ...

15. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Tak jsem nakoupila krávy a hodila na louku 15 tulidomků a hup...z toho 4 x přeskok na bílou krávu. Myslela jsem si, že ty bělošky nedám, ale ono se to nějak za těch pár dní ušušlá:p Jinak vše už mám přesně do počtu a svrbí mě ruce jak se těším8) A teď mě pobavil trh...ráno bělošky za 400...teď za 200. Ještě počkám a kdyžtak jich pár dokoupím.

16. rampusak

rampusak Veterán fóra

Bropyk tak pak jsem z toho světluška, na hlavní to kuk bez dubu javoru či chlívku neudělá aspoň je to tak psáno. Druhá hodina rozhodne co tím je vlastně myšleno.

Tak jsem světluška, nějak jsem přehlíd že pole se do předmětu kuk také počítá. Omluva za blbost ;)

Jinak mám to štěstí že za leta už na kontě něco mám, než SK kterýho bude třeba hafo na další vejlupky a na KŠ už mi přestalo padat..toho mi nějak ubývá a melu immer furt. radši pro mě předraženou malovanou než reálná to co je pak na prd když neskáče. I když věřím že k vysokohorské co mám by se pár kousků možná přidalo tak nee, skrblouš jsem a jedině na stromcích jsem pustil chlupa. Do SK ne, to je investice u mě na 100% nejistá, tajemno jen v TS. Asi spadnu z višně až odtajním dárky od RT po začátku akce, ale snad z něho něco vyletí, víc jak 15 kousků jsem na plochu nenarval. Možná vyletí víc ze mě, ale je to dar a darovanýmu koni na zuby koukej koukat:p

Naposledy upraveno: 20/10/15
    babako a Hrnkajda tohle ocenili.
  17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Koukam, ze se zkracujicim se casem do zacatku akce nejsem sama, kdo zacina blbnout... :D

Mám tisíc otázek na žádnou vzpomínku,
    skládám si obrázek kámen po kamínku.
    Včerejší produkce šla do bezvědomí,
    nastává dedukce, co na to svědomí.

Nastesti uz to mame za par! :D

18. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak a jde se do toho bílá kráva 1 je jinak nic no tak se jde šlechtit jinak super těším se akce bezva bude práce jak v úle. Všem přeji mnoho zdaru a mnoho odměn. Janča;)

19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Sbírání potřebných předmětů také nemám ráda, lepší jsou vypadávátka.
    Ale zas na druhou stranu - nevzdávám to - pokud ráno pustím počítač, sesbírám jich 6, do odchodu do práce bych mohla mít při troše štěstí další 1 nebo 2, po návratu z práce bude na mě čekat dalších 6 šál a i kdybych sbírala co 2 hodiny, tak jich získám vždycky 5 kousků, doma jsem podle toho jak se kde seknu od 14 do 16 hodin, spát chodím kolem půlnoci, tj. když se hodně seknu, tak minimálně 4x seberu 5 šál (18, 20, 22 a ve 24 hodin). Za den to hodí v tomto režimu u mě minimálně 33 šál, víkend dá určitě víc, teď už nějak na celodenní výlety není počasí.

Takže to určitě půjde. Ale uznávám, že horší to má ten, kdo slouží třeba dvanáctky, ale pak má třeba zas více volna, nevím, neznám, nikdy jsem tak nepracovala.... [​IMG]

20. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

go go go lets go jde se na to - taktika stěhování citronů aktivní, napíšu zprávu jak to padá. :)

evainfo a Hrnkajda tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.