Čtyři záře (20.10. - 26.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Deneby, 19/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

tydýtková Nejvyhodnejsi kombinace zadne nejsou ;)
    Mousicka to pise na prvni strance diskuze... Aneb kdo rosviti vsechny lucerny, ten dostane vsechny odmeny. Tzn. jak dilci odmenu za rosviceni jedne lucerny, tak hlavni odmenu za rosviceni dane/resp. vybrane kombinace luceren, protoze rosvicenim vsech lucernicek docilis rozviceni vsech vzorcu.

PS: Uz jsou dve? :D

2. Babajezi62

Babajezi62 Pisálek fóra

Tak odměny jsou prima, jen nevím jak ti co chodí do práce budou co sbírat...... Nevím ve které firmě bude fungovat věta: Moment šéfe, musím odběhnout, nebo když budu sbírat šály jen dvakrát za den, tak je nenasbírám........ Je vidět, že ti co to vymýšlejí se věnují jen hře..... Za nás, co jsme v náročnějším pracovním procesu to ani nemá cenu začínat.....

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Dobré ráno. Tak jsem teď rozespalá nevěřila svým očím. Včera jsem odcházela od farmy a cela bílých kravek se pohybovala cca 200-220 tis. KR. A přes noc se cena zvýšila jednou tolik. Toto jsou v tuto chvíli všechny mé nabídky na trhu.
    Obtížnost střední? Být začátečníkem, nemít kravky a mít na kontě 10 mil. tak si budu přesto hodně moc rozmýšlet, zda-li do této akce půjdu, přestože odměny jsou opravdu pěkné.

P.S. tak teď už je nabídka v počtu 0, prodat se dá bílá kravka za 420 tis. KR a je ve chvíli pryč. Potěš koště, jednou stranou umí RT přes akci zahýbat trhem u zvířete, které se na trhu v minulých týdnech jen tak válelo.

4. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj. Akce super, skvělé odměny. Mám zrovna ode dneška dovolenou, tak budu moc sbírat šály. Kravky bílé jen dvě - budu muset vybalit tulidomky. Přeji Vám skvělou zábavu a ať vám to padá. ;)

5. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Ahoj no tak to teda s těma bílýma kravkama přehnali :-( lidi co mají nižší levl si je určitě nemůžou dovolit ,takže když tento úkol s kravkami neudělají tak nedostanou nic???

mirae tohle ocenil(a).
  6. matlafous123

gemit8 20 bilych krav je jen pod devatou lucernou, takze pokud je nemas, muzes rosvitit vsechny ostatni, za ktere dostanes dilci odmeny v podobe krejcaru, BZ a BBZ + 3 hlavni odmeny (bedny s naradim, party listky a lipu), ktere rosviceni devate lucerny nepodminuji. Je tam dohromady skoro 2 mil. krejcaru, coz neni pro nizsi lvl zas tak malo (alespon ja takovym kontem v zacatcich nedisponovala).

Naposledy upraveno: 20/10/15
    mamba54 a blondmary tohle ocenili.
  7. julinka64

julinka64 Rádoby autor

Děkuji za odpověď a přeji příjemnou hru :)

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  8. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Som neskutočne nahnevaná a sklamaná>:(>:(>:( to že včera išli kravy za 170 000 ako ooooooka už vtedy mi to pripadalo veľmi veľa :sleepy::sleepy: ale že ja sa dnes zobudím a kravy idú po 450 000???? Bože ľudia sa zobuďte !!!!! :cry::cry::cry:Veď toto je jedna katastrofa .......nemáme na farme mlynček na grajciare ........ako má človek bez SK poriešiť 20 kráv za takúto sumu?? áno hlavne že sa každý nabalí.......:wuerg::wuerg: fuuj som znechutená :(:(:(:(

ivetakuc tohle ocenil(a).
  9. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Tak teda akcia je asi pasé :(
    Ako som napísal predtým, nesplniteľná. Biele kravy už skoro za 500.000 a šľachtenie? Preskok žiadny. Ale ak začnem šľachtiť hnedé, určite prídu preskoky v hojnom počte a bude to skákať nie na biele, ale ponad biele kravy. Uvidím koľko sa mi ešte podarí namlieť a získať SK, ale pravdepodobnosť že získam 20 bielych kráv je neuveriteľne nízka. Ak nebude BB, ani šľachtiť nebudem.

Poki1409 tohle ocenil(a).
  10. Pavlína

Pavlína Pisálek fóra

Pokud jsem teda dobře viděla,bez bílých krav člověk vytvoří jen 3 kombinace

11. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Pavlína - to ano, ale i tak získá 15 dílčích odměn z lucerniček z celkových 16, pokud nedodá jen ty krávy.

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím. Ať se tu neřeší jen bílé krávy a rozsvěcování luceren ,-) Já se tedy divím, že si nikdo ještě "nestěžoval" na šály, když tu jsou většinou názory, že u toho hráči nemohou sedět, nemají přístup k netu a taky musí pracovat a mají rodinu ,-) Přitom kolikrát si to člověk mohl naplánovat, ale tady je to o něčem jiném ,-) Pokud dobře počítám je třeba 180 šál.... tj minimálně 45hod sbírání po 15min ,-) Pokud člověk odečte spánek, práci a jiné + že nebude každých 15min u PC.... řekl bych že šály za FL budou u některých potřeba ,-) Nebo špatně počítám?

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem si říkala, že 20 bílých kraviček dohromady nedám, nevadí, půjdu po ostatních dílčích odměnách :music:. Pak se ale moje hamižná dušička zamyslela nad těmi cenami na trhu a napadlo ji trošičku si vylepšit konto na úkor jiných hráčů :p. I pustila jsem se do šlechtění s tím, že alespoň jednu bílou dám, hodím ji na trh a pár dní vystaráno - lidi, mě jedna čtveřice obyč.krav dala VYSOKOHORSKOU :eek:. Co s ní budu dělat?-.-;)
    To je tak, když je člověk chamtivec :cry:

14. matlafous123

Casey27 Neni to tak, ze kdyz se ti bude sala na place valet 15 min., tak dalsi ti naskoci az po 15 min.? Jestli ano, tak to ale nevylucuje, ze po okamzitem sebrani saly ti vyskoci hned dalsi...
    Nn, myslela jsem to jeste jinak, ale to je jedno. Blbe jsem to pochopila :oops:

bropyk No, jestli seberu salu a dalsi vyskoci az za 15 min., jak pises, tak to bude o to napinavejsi :D Toz se nechme prekvapit ;)

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kiki, já nevím jak ty, ale pokud se nedá nacpat do úkolu, prodala bych tu krasavici.

16. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Souhlasím s Casey27 největší problém budou šály. Je na to 6 dnů - což je 30 šál na den. Ráno sebrat, pak připojení přes mobil - to hodí alespoň 3x6, pak když přijdu domů dalších 6, takže večer buď budu honit co jsem přes den nestihl nebo si dělat rezervu. Co nemají mobil či nemají přes den přístup k netu tak buď neudělají vše nebo musí koupit za Fl, nebo v noci nespat.
    Matlafous123 - podle mne sebereš šály a další se objeví po 15 minutách a pokud jí nesebereš tak další po 20 minutách a tak dále. Pokud sebereš jednu třeba po 17 minutách tak zase čekáš 15 minut

17. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Ze sbírání šál mám také obavy, protože mám zkušenost z velikonočních vajec, že tak úplně pravidelně to nepadá. A přihlašovat se každých 15 minut je blbost, to tak akorát odrovnám počítač, o sobě ani nemluvě. Na splnění je jich třeba 30 denně, raději víc, aby se na konci případně stihlo namlít. Tak v tom bude určitě zakopaný pes. Ani s BB nepočítám, protože kvůli 20 šlechtěncům ho nejspíš nespustí. Ty odměny jsou opravdu luxusní a tak je holt "zadarmo" nedají.

Ono se také říká, že člověk má buď čas nebo peníze. Ano, jsou výjimky, co mají obojí. Takže pracující si vydělají na koupi balíčků či samotných šál, no a důchodci nemající peníze si to holt odmakají každých 15 minut na farmě :D

18. anvan

anvan Dozorce fóra

Pořád tu čtu o bílých kravách - je jich potřeba dost, vyšlechtit je není bez BB jednoduché. Ale dají se koupit. Myslím, že každý je schopný pár vyšlechtit, pár dokoupit. Jsem v 95. levelu a pamatuju na dobu, když jsem byla v levelech nižších. Pěstovala jsem a prodávala všechno, abych získala krejcary. Proto je to strategická hra - musím si promyslet, jestli je pro mě lepší mít krejcary na kontě nebo splněné úkoly v družstvu, nebo farmářské zakázky....Já to dělám tak, že využívám řemeslnou čtvrt, vyrábím produkty a hned je prodávám na trhu. Za utržené krejcary pak dokupuju to, co mi chybí. Bílé krávy jsem měla jen tři a zbytek jsem dokoupila za cca 150.000. S kontem mi to sice trochu zacvičilo, ale určitě hned něco hodím na trh, a krejcary se vrátí. Takže nevidím v tom zas takový problém. A ty úplně nízké levely - copak my jsme dřív dokázali splnit vše? Podle mě to mají mnohem jednodušší, než to bylo původně. O tom se nám ani nesnilo...Takže za mě má akce palec nahoru. I s kravkama...:)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

anvan: Dokoupit - prosím, kdo na to má.... Ale některé ceny už se trošku podobají lichvě. A to nemám ráda a raději obětuji SK a našlechtím si je sama - vždyť akce ještě ani nezačala a máme plných pět dní.

mituli, astrid888 a Hrnkajda tohle ocenili.
  20. anvan

anvan Dozorce fóra

-pechfógl-
    máš naprostou pravdu - cena je šílená!!!! Ale jsem si skoro jistá, že jak akce začne, tak cena bude klesat. Není zase kam tak spěchat - vždy to tak bylo! Lidi začnou šlechtit, zájem klesne, cena klesne, a bude to přijatelné, splnitelné...Mimochodem jen tak bokem - nejen cena bílých krav je na trhu přehnaná. V podstatě cena všech šlechtěnců letí někam do nekonečna, vždyť 30 mega za nejvyšší šlechtěnce už je skutečně mimo mísu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.