Česká akce (14.4. - 20.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

tak už jen 42 granátíků a hotovo. To už napadá, takže za mne povedená akce.

2. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Klobouk, já jsem zítra v pryč a pořád akce je taková mizerná :D.. Jinak věřím, že kdo nemá co dělat, musí mít dávno hotovo ^^

3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mám hotovo.Původně jsem chtěla jen lípy a řádek,ale když to tak hezky padalo....Mám všechno.I ty ponožky xD

4. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky jana563 , hm ... , ponožky xD však to je dobře , že tam jsou . Já jsem do nich nasypala ty zbylé granáty , ať se mi to tam neválí po stodole ve všech koutech :p

5. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Hotovo a odevzdáno.

6. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Krásnou půlnoc.
    Tak akční napěstovaná.
    Majoránka - 13860
    Chmel Delux - 10131
    Granátky - 680
    Zasazeny dýně, ráno je sklidím, zasadím nějakou zalitou 12 hodinovku a pomažu do práce. Granátky určitě naskáčou.

Sladké sny všem.

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Krkonošský courák hlásí svůj stav : utěšený
    blýskavé kamínky 674 (už přebývají), majoránka voňavá 9415 (chybí 1285) , chmelíček zlatavý 5821 (chybí 1879) a zaseto všade, kam se to vešlo. Takže to dopoledne snad dotáhnu do zdárného konce, vyzvednu lípy a vlčata, zprovozním stonek a půjdu mrkvit. Možná taky kozit a prasit a slepičit, bo zvířátek šlo hafo do světa. Snad je o ně dobře postaráno, ať nemám výčitky svědomí. Pa

8. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Krásné ráno všem,
    za ranního rozbřesku naše česká akce dodělána.xD

9. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Dobré ráno farmári.Pripájam sa k vám čo už máte hotovo.Ja som čakal na posledné granáty.Prajem vám pekný deň.

10. Nefertiti...

Nefertiti... Pisálek fóra

Krásné ráno,akci mám v půlce,nějak není toho času,věčně dřepím za volantem.Nevadí,jedny vlky a ježky mám i jednu lípu,uvidíme jak to půjde dál.Opět šeptem,padátka padají :).Hezký den

11. dohousli

dohousli Rádoby autor

Teda, komu se fakt chce vstávat, jen aby sklidil (a už nezasel) takhle brzy ráno? Neříkejte, že všichni, co tu o tom píšete, dostáváte injekce, jako já.xD

12. stepankas

stepankas Perspektivní autor

margziam: Myslím si, že to BP složí, až to přestane vynášet - což může být velice brzy. V lepším případě to přesměrují někam do provincie, ale jinak na to hodí bobek.

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  13. dohousli

dohousli Rádoby autor

danda-novis: No, asi jsem to tak docela nepochopila a opravdu jsme malá komunita, jen by mě naštvalo, kdyby přesto náš hlas neměl váhu. A to, že vedení nikdy přímo neřekne, že jsme trpajzlíci, ještě neznamená, že si to nemyslí. Viz postoj politků vůči jistým etnickým menšinám.

jaji a evainfo tohle ocenili.
  14. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

jedu v poklidu, dneska večer bych měla dodělat.
    akce malá, pohodová. až na Lípy a stonek pro mě nepotřebné věci
    ale, což kdo si hraje nezlobí :inlove:

15. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Zdravím. Hlásím také hotovo. Nakonec jsem dala všechny úkoly a protože jsem tentokrát byla nějak mimo, tak já blbka jsem ještě přepěstovala : majoránku o 1730 a chmel o 222 kousků. Nějak se mi to nechtělo počítat. To bude asi tím počasím. Asi, asi. No nevadí, udělám mraky bramboráků a uvařím si nějaké to pivko. Kdo ještě maká, tak ať vám padají granátky.

16. tavos7

tavos7 Expert fóra

Snažím se nepřepěstovávat a když už tady ta MJS je tak musím koukat aby se zužitkovala na užitečnější než akční plodiny. Mám tedy majoránky 13001 a chmele 10001. Teď už jenom čekám na nepřátelské nálety a ráno se bombardéři činili a shodili mi z kedluben téměř sto granátů. Ještě jeden takový nálet a bude vše nachystáno na dodání do úkolů.

17. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Akce bez problémů dokončena, a granaty se uz sypou jen do zasoby.

Akce to byla jednoducha, bez nápadu, proste jen pestuj a dodávej a nepremyslej :(

18. Simík21

Simík21 Znalec fóra

pěkné sobotní dopoledne fšem :)

už mi chybí napěstovat jen 2434 marjány a 4334 chmelových šišulí... ale nedělám to celé, vybodla jsem se na 1. a 3. úkol (mám jen stříbro) bo tam odměny pro mně nejsou zajímavé a růčo sklízet a sázet pidipole se mi nechce :p

statistika pro ty co to plní celé:

chmel: Ideální stav 6230
    majoránka: Ideální stav 8099
    granát: Ideální stav 467

19. Feris1

Feris1 Expert fóra

akcia dorobena uz vcera inac pohodicka kto finisuje nech to pada kto dokoncil gratulka

20. burds

burds Titán fóra

Také hlásím hotovo.Čekala jsem až dopadají granáty.První elixír ze stonku jsem ráno sklidila.Farma již od včera v původním stavu.Všem co ještě finišují přeji úspěšné dokončení akce

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.