Česká akce (14.4. - 20.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Casey27,

kód je trochu složitější - Kuchařka naší vesnice strana 386 .

2. Viky007

Viky007 Baron fóra

No já po včerejších hrůzách, kdy se mi děla různá zvěrstva na počítači, ale byla to chyba RT, jak se zjistilo, tak já se v potu tváře přiřítila na vozejku z rehábky, a ona pro mne radost - akce posunuta,- nic jsem nezmeškala, dokonce se mohu alespoň trochu připravit. Ale to jsem asi jediná

3. fugger64

fugger64 Komisař fóra

A teď ještě tu o Červené Karkulce Casey27xD

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: Ahoj. Chtělo by to podrobnější informace o kterou kuchařku se přesně jedná. Na výběr je od Marie Hrubé a nebo Ottova. Po včerejšku předpokládám že máš na mysli tu Ottovu ,-D (ten borec je taky všude). Nemáš link na online? 300 kachlí + poštovné a balné se mně nechce dávat a navíc bych rád večeřel dřív než v pátek.

5. mazurec

mazurec Stálice fóra

Na akci se v celku těším,hlavně kvůli vlkům,protože ty ještě nemám

6. Jasanka93

Jasanka93 Pisálek fóra

Tak to vám teda pěkně děkuju!! Včera jsem si zasadila dlouhodobky, abych aspoň trochu těch vypadávátek měla, dneska vstanu po noční, sklidím a žádná vypadávátka nepadají... Tak kouknu co se děje, a čas startu soutěže se tu střídá jako ponožky.. Myslím, že se vám to vážně povedlo..

7. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Taky už se těším na akci,ale po zkušenostech z dřívějška,začínám sklízet stonek a dávat marmošky,až akce začne.Dřív jsem si to taky chystala dopředu,abych hned na začátku akce mohla rozpěstovávat,ale po pár odložených začátcích ,raději začnu o něco později,to už mám většinou jistotu,že začatou akci nepřeruší.Mám sice vlky i ježky,ale jedu každou akci,tak i tuhle,je to zase na chvíli zpestření na farmě.

8. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pajdo, šátečky a koláče ?

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

No není to ironie ? Honil jsem na trhu eura s doláči a tím pádem přišel na farmu o 3/4 hod později. Snad proto si nezkontroloval akční ve stodole ani jestli platí začátek ve 14:00 . Tak opět, po snad čtyřech letech,mám odklikány mazlíky,urychlovadla a snězeny buchty úplně zbytečně. Ještě že jsem stačil sklidit jen Ostrov,nebo by mě snad šlehlo.

bbowling - je to jasný - Puňťa

Naposledy upraveno: 14/4/15
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Casey27: od Marie Hrubé. Link nemám, jen to byla jediná kuchařka co mně napadla. Tož ti to zjednodušíme, popadni jakoukoliv kuchařku, která má více jak 400 stran a hledej na straně 386 :D

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Zjednoduš mu to ještě víc ......popadni jakoukoliv kuchařku....Ona už ti navaří :D

12. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

Twinulka: Jo manikúra, to je teda život......
    U mě hrozilo, že pacient odejde jen s 1/2 nalepeného fixního aparátu, takže měl vlastně štěstí, že se akce posunula. Bohužel já už takové štěstí nemám. Jdu nechat vyměnit zimní pneu za letní. Když se spokojím s výměnou jen 2, tak začátek nejspíš stihnu. Jen teď přemýšlím, jestli vyměnit raději přední, nebo zadní.

13. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

No tak z té strany 386 by jsme se moc nepoměli - Džem s pektinem,Sirup malinový kvašený,Sirup s kyselinou citrónovou a kompot z meruněk xD

skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  14. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.No ještě,že jsem si všimla,že není okénko u lišty a nesklidila nic.Jen jsem si odklikla dráčka a vránu.Tak nic,čekám do 16.oo a jdu poklidit alespoň kocoura doma xD

Julinka11 tohle ocenil(a).
  15. Baroland

Baroland Ikona fóra

Lucie,pokud se nerozhodneš ani cestou do servisu, vyměn jen pravou stranu.Aspoň z polit.hlediska to bude korektní. xD

bursuk59, njklmn a micka63 tohle ocenili.
  16. babina51

babina51 Veterán fóra

Na mé kuchařce na str. 386 je návod na přípravu kynutého těsta, že by si RT dalo sváču, kafe a buchty a pak si šli dáchnout?

17. .ADRASTEA.

.ADRASTEA. Rádoby autor

Čtrnáááctá hooodina odbila... dokonce i patnáctá a furt nic. ;)
    Musím přiznat, že jsem to tak trochu čekala - vzhledem k tomu, že jsem pro jednou byla nachystaná na startu zavčasu... :-D
    Tak nic, si holt eště počkáme.
    Trochu jsem přemýšlela - měla jsem radost, že se na nás taky konečně s akcí dostalo. Ale pak mě tedy radioaktivní chmel a majoránka trochu zklamali. :-( Nj, co naděláme. Halt o nás má RT asi jiné povědomí. ;)

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:mad: tak jsem se na akci těšila. Po těch letech konečně Česká!

Vrátím se ze služební cesty... a až po 2 sklizených polích (Baha a Hlavní) jsem si uvědomila, že nepadají avízované Granáty >:(

Podpásovka!

A zrovna Českou akci musí začátek takto zkazit :cry:

bursuk59 tohle ocenil(a).
  19. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Jako kdybych to vedela. Jeste ze jsem vzala deti ven a nechala akci až na pak... A ono ejhle. Neni tam. No co uz, pockám do 16 ono se to nezblázní...
    JZD_Sestajovice - menšího pejska si nenašel?

bursuk59 tohle ocenil(a).
  20. drobček1958

drobček1958 Pisálek fóra

Tak opět RC neselhalo a já sklidila první pole a pak koukám a kde nic tu nic hlavně že jsem si vše dala jak MJS tak SH atd. JO JO důvěřuj ale prověřuj. Už to začíná být síla zvyku že to hned nefunguje. A hvězdičky opět nikde to se mi snad jen zdá. Jinak přeji všem fajn hru a elánu do hry.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.