Česká akce (14.4. - 20.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mirakoud

mirakoud Expert fóra

nestraš se zítřkem - právě jsem si vytočila na 24 hod 100% do stodoly xD. No samozřejmě jsem si vyplácala 7 kousků párty lístků, než mě napadlo zkontrolovat na fóru začátek akce. Prostě jsem furt nepoučitelná :cry:

kája53 tohle ocenil(a).
  2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Nu - ještě že mám tak bohaté zkušenosti se způsoby zahájení akcí zde na Farmeramě!
    Nakonec není důležité vystartovat okamžitě, ale neulít start kvůli možné diskvalifikaci a hlavně doběhnout do cíle.
    I když posunutí začátku o minimálně 2 hodiny poněkud mění plány ohledně nasazení superhnojiva. To mě ale nemusí trápit - aspoň ho nespotřebuji tolik, takže tratit nebudu já, ale ti, kteří sedí na zdrojích (SH).
    A je to má starost? Není! xD

Ještě že jsem neaktivoval kdejakou vychytávku na stonku a dráčka (sovy by byly v pohodě). Inu, jak už jsem podotkl - není na bohaté zkušenosti...

3. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

no já blb sklidila nebe a odklikla miláčky na více bz a nic tak jsem se aspoň zasmála že jsem nejukla že to nejde

4. 182BAMBULKA

182BAMBULKA Pisálek fóra

Zdravím farmáři. Mám dojem, že asi vyfoukávají ten popel z hvězdiček, který jim padal z hlaviček. Třeba budou. Ale takový optimista nejsem. Otík to vezme na náklaďák

Julinka11 tohle ocenil(a).
  5. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Já to přesně tušil, že se nemám těšit dopředu .... xD Nepříjmené zpoždění, ale co čekat u české akce, že :p

Každopádně pro všechny, kteří se snad nudí, bych rád požádal o pomoc. Mám zarezervovaného psa, psa jako psa, žádnou fenu,
    a nevím jaké mu mám dát jméno. Proto bych byl rád, kdyby jste mi s výběrem pomohli a poslali mi nějaký nápad na nick:
    JZD_Sestajovice. Pro info připojuji dvě fotky, jako štěně a jako dospělý pes. Jen proto, aby jméno nebylo pro malého psa, protože za chvíli vyroste a nebyl ostatním v kolektivu k smíchu.
    Všem děkuji za případnou pomoc. Pomocníky odměním dle jejich výběru při OaD, pokud se ho dožiju ... :D

Plemeno: Hovawart

[​IMG] [​IMG]

Snad to není moc OT, kdyby jo, tak připojuji, že ještě nemám ani jeden granát ....

6. papulice

papulice Veterán fóra

ach joo,to snad není pravda....příprava na nic,kdyby jim šlo vše jako vybírání peněz!!!!!!>:(

7. šamanka.

šamanka. Pisálek fóra

milá prdelko010, nejsi sama, i já. Aby jim mráz zadek roztrhal! Ale nevadí, stejně mám zkušenost, že čím víc bonusů, hlavně řemeslných dám, tím míň mi vyskočí vypadávátek. Všem hezkou hru a pevné nervy.

8. mikesek76

mikesek76 Pisálek fóra

Tak opět koukám, akcička posunuta, no nevím jak to stihnu dneska zasadit. Ale akci jedu naplno, i když z ježků bych už mohla plodnou farmu udělat a vlky už taky tři mám. Tak uvidíme jak se zadaří. ;) Hezkou hru, přátelé.

9. kája53

kája53 Expert fóra

Úplně chápu Tvé rozpoložení. Ve 14.10 jsem tam bez kontroly nacpal všechna možná vylepšovadla a teprve pak zjistil, že na nic. Také mám plná pole zralých dlouhodobek. Jen si říkám, proč mě to nepřekvapuje?

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Máme zpoždění nezastavujemeo_OJeště že jsem se koukl na fórum a neaktivoval stonek a jiné bonusy:D

PS: Že mě už nic u této hry nepřekvapí o_O- poslední dobou se to totiž stává pravidlem že starty akcí jsou jinak než jsou plánoványo_O

11. Shania.

Shania. Rádoby autor

... a opět je tu připomínka, nezasloužili bychom si nějaký pěkný bonusový kód ??? ;):p

evainfo, fugger64 a novyfarmar tohle ocenili.
  12. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

To není nic proti tomu, že já letěla z manikúry a nenechala si dodělat ukazováčky a palce, jen abych byla ve dvě doma xD Takže teď abych nosila palčáky do půlky května, jen kvůli České akci xD
    Ale jinak teď vážně...no zatím o dvě hodiny posunutý začátek mi nevadí a ještě jsem optimistka a doufám, že pak to bude už v pohodě. Sice farma je komplet přezrálá, ale pro jednou to snad ty jabka na stromech vydrží :p
    P.S: Jméno pro psisko - Rex xDxD měl by svátek 9. ledna.

Naposledy upraveno: 14/4/15
  13. mamba54

mamba54 Stará škola

Nojo no, česká akce, zase tunel jako hrom, Otík nám všechno odvezl do Němec ;) a RT ho honí:p
    jinak u mě příprava na 100%, vlky nám, ale na ježky se moc těším a stonek je taky fajn, tak teď jen to rozjet :oops:

Julinka11 tohle ocenil(a).
  14. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

no, nenadavam, nejak jsem to cekala :) ale na zacatek akce kaslu, nebudu cekat jako osel, kdo vi, jestli vazne ve 4 zacne, oblikam ditko, jdu pro druhe do skolky a uzijeme si to venku - aspon nemusim detem planovat vychazku spolu s rozpestovavanim na farme :-D Za me, kdyz uz odklad, tak klidne na 8 vecer, az uz mi tady ta havet bude doma spat :-D
    Hlavne, aby to po spusteni aspon slo a nebyly nejake chyby ;) tak hlavu vzhuru, venku je hezky, tak hlavne zadne nervaky.

Jinak nedodelana manikura me uplne dostala :-DDD

Erča101 a mendalam2 tohle ocenili.
  15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak letím domů sklidím -naštěstí jedno pole a pak koukám že nic neva aspon že posunuli i konec akce 4 hod mě vyhovuje:)

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

to bbowling:
    Krásný pes! Již jsem poslal návrh na jméno. :)
    A k akci: Mohu jen zopakovat, co jsem napsal výše - není nad dlouholeté zkušenosti! Člověk aspoň nenaletí a nevystartuje předčasně - už se mi to jednou stalo a od té doby si dávám sakra pozor!

mirae tohle ocenil(a).
  17. Orliček

Orliček Magnát fóra

já jsem tele

Já se spletla den a myslela jsem si že akce začíná zítra

Klárka

Lenco - aspon dopěstuju prasata. Dochovám. Prasata se spíš chovaj než pěstují. Jsem chovatel, ne pěstitel.

Naposledy upraveno: 14/4/15
    mendalam2 a xxsoptikxx tohle ocenili.
  18. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Klarko (Orliček), nehazej flintu do zita, treba opravdu zacne az zitra :-D V tom pripade by jsi z nas dopadla tusim uplne nejlip :-DDD

Shania. a xxsoptikxx tohle ocenili.
  19. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Že já se už ničemu nepodivuji. Poslední akce jely jakž takž v poho, tak proč to nezměnit. Však těm našim "sponzorům" nějaký ten adrenalin neublíží. Jinak za mne po několika zpackaných začátcích ( asi 7x) jsem se již poučila a nejdřív koukám zde zda vše jede a pak až aktivuji mazlíky. Všem přeji pevné nervy, snad to brzo spustí.

findy22 tohle ocenil(a).
  20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Hlavně že máš načančaný prostředníčky... ty se používají častěji než ukazováčky ,-) Kašly na palčáky a zapoj myslivnu ve výběru jména pro JZDáckýho Gregora. K akci: nějak je mně jedno jestli ve 14 nebo 16.... asi se dostavila krize po 5ti letech.... jako ve všem :-D Takže sem se v klidu koukl na forum (akce posunuta) a pak do lednice.... jen teď nevím co bude k večeři, když jsem si ji sežral :-D To je větší problém než nějaký granáty.... nebude od RT bonusový kód na večeři? :-D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.