Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hroudov

hroudov Vévoda fóra

no těch svetrů je tedy docela dost, bohužel padátka, tak to asi nemám šanci takový počet:sleepy:

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Super akce, punčochy naplněny, od každé další, jedna minihra hotová.
    Svetrů přes 400.

Naposledy upraveno: 19/12/24 v(e) 4:44 PM
  3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Z celé plochy vrb, bříz, 5 arboret a za podpory 34 JC [​IMG] Na divoké kde mám pár obrstromů ani jeden:)

4. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Tech sušenek je nějak moc to přeci nejde nasbírat 240 kusu to teda nevím

5. babina51

babina51 Veterán fóra

Punčochy splněny,ale co mně nejvíc potěšilo z 202 stromů padl 1(slovy jeden) časovač.3x hurá.To je radosti na Starém Bělidle.

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem byl nakrknut, že mi z 410 stromů padlo 7 stromků (K3, E6)a svetrů bylo 407. Ale jak koukám, jsem na tom ještě dobře! Stromů jsem dal všehochuť s největším počtem BZ - kdysi tu padla takováto rada. jen škoda, že už si nepamatuji, komu za ni poslat dík. A tak ten dík posílám náhodě:).
    Ponožky jsem už naplnil - tedy nechtělo se mi ty produkty, nechtělo... Skládačka je také v očekávání dalších dílků, první krabice ozdob plná... a teď jen čekat na sklizně. Ať už beden či pole, ej uchněm

7. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Chci poděkovat za krásný zimní motiv!

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nechci tedy nic říkat,ale pokud budu tupej jak řepa a nenechám si hvězdičkové mince na dvě svíčky,tak se mohu jít klouzat! Sem tedy zvědavej,kolik to postihne hráčů!:cry: Tohle se mi teda moc nelíbí! Pěkná zlomyslnost!:p

9. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

kaolin koľko si použil JCčiek?

10. kaolín11

JC sem nepoužil žádný.Nějak sem spoléhal na vysokou protihodnotu obrstromků. Stejně si ale myslím,že ani tolik jedliček nebude potřeba. Spíše jsem chtěl poukázat nato,jak je to úplně zbytečně utažený!:cry:

11. lacrima

lacrima Titán fóra

Punčochy naplněny a doufám, že mi je nějaký rozmlsaný mlsoun nevyžere :p
    Ty zvířátka ,tam u krbu , se totiž nějak potutelně usmívají :D

12. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Mám 4 krásné jedličky. No, ani v tuto chvíli nevím, na co budou potřeba. 8) Vše ještě musím nastudovat. Holt se budu vzdělávat za pochodu. Což je pro mě u těchto akcí nejlepší.
    Mrkněte do e-mailu včetně spamu či hromadné pošty, třeba budete mít zprávu s kódem, kde dostanete 5 PL a 50 ks zelených kapek. Kód je vázán na dané ID.
    Moc se mi líbí zimní farma.

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ciri13: Jedličkou si prodloužíš čas při skládání, pokud budeš potřebovat prodloužit. Myslím si, že to nebude tak divoké se skládáním a nebudou potřeba.

14. davidson00

davidson00 Baron fóra

Ciri13 -ahoj, děkuji, kód jsem musela zadat s malými písmeny.
    Na divoké louce mi vypadly 3 jedličky. Dala jsem znovu stromy, tak uvidím, spíše neuvidím. Doufám, že nebudou potřeba, jak píše Pitrýsek47 nademnou.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) tak rostlinky napěstované a na svetry jsem točila laskavec. Stromečků mě vypadlo 5 a taky doufám, že budou stačit, protože ráno jde farmička do svého režimu :p

16. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

No když jinak nedáte, tak jdu také přispět svojí troškou do mlýna :)
    Cca tři týdny jsem nehrála, tak asi nějaký bonus xD
    Dvě plochy stromů + 29JC
    Akci hrotit nebudu, co uhraji to uhraji. Jsou vánoce a sedět stále u PC se mi opravdu nechce. A to ani do budoucna :music:
    Přeji všem krásné adventní dny :inlove:

17. karbar

karbar Vévoda fóra

Jedlička 0.
    Kod z emailu zadán nejdříve velkým, pak malým písmem a stále mi to píše -- nenalezen.

18. kaolín11

Kód stačí z mailu zkopírovat a pak vložit!;)

19. karbar

karbar Vévoda fóra

Dobrá rada pro toho, kdo s PC není kamarád. A je samouk.
    Nikdo mi tu (doma ) neporadí, a když už, tak to na mne vychrlí tak rychle, že vím stejně no, no nic!

20. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Tak jsem nakonec stihla ve čtyři aspoň zasadit a sklidit bedny a před chvílí jsem se vrátila sklidila podruhé bednu a musím říct, že obrázek z první skládačky je moc pěkný, už se těším na další :)
    Kdo by se chtěl mrknout, tak ať klikne na ikonku obrázku [​IMG]