Čarodějka z bažin (2.3. - 8.3.2023) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/3/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Richards76

Richards76 Expert fóra

Ďakujem počtrárom, akciu pôjdem klasicky. Nameliem si aj ďalšie rastlinky, na noc pôjde 8 hodinová, ostatné dve podľa potreby. Ak sa zadarí bonus na kolese, dopestujem potom niečo do družstva. Veľa šťastia na Kolese nešťastia :)

2. stefan.h

stefan.h Aktivní autor

Ahojte,do tejto pôjdem aj keď ,pravdu povediac ma neoslovila..o_O.Ale každá stonka dobrá...:)
    Všetkým prajem peknú hru ;).

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Docela by mi na Stonku bodla samostatná sekce Děsivka... takhle ty děsivé řádky odklikávám automaticky a vyjdou vniveč.
    Pevně doufám, že do zítra zase (dnes odkliklé) dozrajou xD

4. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Idem vsetky akcie tak preco nie tuto,v druzstve mam vsetko hotove ajv stodole je vsetkoho celkom fajn ;) bosorka si dala pauzu pri snehulakoch ale tu ju zapojim,tiez ma druzstvo hotove :) V nedelu pride syn s rodinkou,lebo som mala o polnoci narodeniny,zase sa ten moj den nevosiel do kalendara :cry: ale na buduci rok budem mat aj ja narodeninovy den v kalendari ;):p Budem mat 15r.,za chvilku bude aj moj vnuk starsi ako jaxDxDxD
    Prjem Vam nech dojdete tam kam chcete,najlepsie az do ciela a snad aj KS bude stedre :)

5. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Zdravím, tak tentokráte opravdu pauza (sněhuláky jsem dokončila, šály napadaly), honit padátka na děsivce to opravdu néé. Jinak všem přeji zdárný průběh akce.

6. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Na akci se těším, protože je na děsivce. Úkoly mám hotové, zásoby celkem slušné tak nic nepotřebuji honit. Jen doufám, že to s padátky nebude bída jako z baha :sleepy:.
    -Jara05- jako vždy jsi skvělá ;)

7. coneznam

coneznam Osvícený autor

No tak nevím. Na houbovém poli stále honím zvířátka, která ještě chybí do úkolů a navíc jsem opět celý týden v práci včetně neděle. Rozjedu to, ale žádný stres, co stihnu, to stihnu, půjde mi jen o body do sezóny

8. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

moncicak7070 - nechval dne před večerem :D

Věřím, že RT nebude na nás moc přísný a pokud se bude akce plnit budou i padátka.
    Na akční mohu použít SH, ale vím, že je tam nějaké omezení, že něco co používáme na farmě tady neplatí. Ach ta sklerotická hlava, abych si už vše psala, jenom na to nezapomínat. ;)

9. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Zdravím,nějak mě to palica nebere, proč je stejný název u rostliny a stejný název u mlýnského produktu třeba primoar,tak co se kde dodává.

10. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Semínka akční rostliny si v mlýně nejdříve musíš umlet a potom teprve sadíš, proto se stejně jmenují.

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123 - ty rostlinky- semínka na rozpěstování - Bažinný grimoár a Světélkující bažinný plevel si vyrobíš ve mlýně, rozpěstuješ a dále už je pěstuješ na poli jako třeba mrkev (samozřejmě na děsivých plochách);)

12. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Jaruško, pokud se nepletu, tak na hřbitově se nedají používat pohopole a samozřejmě tam nejdou použít JéCéčka na padátka ;)

13. burds

burds Titán fóra

Do akce jdu a uvidím jak mi to půjde

14. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Do akce jdu, i když působí zmatečně. Díky za výpočty.

15. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Ahoj Skali,tak že musím začít liliu a pak ty další,chápu to dobře.

16. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Tak tentokrát mne celá děsivka mine, bo budu pryč. Když se mi povede dostat se na farmu jednou za den, tak to budu považovat za úspěch. Všem kdo budou plnit, přeji štastné pořízení ;).

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123 - ano, začínáš Voodoo lilií. Jednak ji dodáváš do prvních třech úkolů a pak ji potřebuješ také na výrobu semínek ve mlýně.

princip akce.png

Hezký večer

18. 14087

14087 Dozorce fóra

Nemá cenu abych psala že do akce nejdu, když mě to pak nedá a stejně do ní půjdu.. předchozí jsem nedodělala kvůli šálám co nebylo dostatek ale nevadí mno a nevybrala jsem za * mince vůbec nic :sleepy: nestíhala jsem v práci :oops:

19. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

dinoalesi - tak to je vše ok, nevím proč jsem se domnívala, že nejdou použít bonusy. Vím, že strašidelnou kytici nelze použít na zkrácení času akčního kvítí, asi jsem si to s ní popletla.

20. elbedna

elbedna Znalec fóra

A já si dám upíří sérum ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.