Čaj vyřeší vše (28.6. - 4.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alunk

alunk Aktivní autor

Já mám 24 sáčků :D Splním, co splním :D Sklidila jsem než začala akce -.-

2. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, z první sklizně 143 čajů :)

evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  3. Stopařka55

Stopařka55 Pisálek fóra

Celkem 50 sáčků :sleepy:, to moc není. Nasadila jsem své nej. Uvidíme kam se až dostanu. Držte mi pěstičky a klíďo zaměstnejte své holoubky. Nebudu se zlobit :p.

evainfo, blondmary a dana9494 tohle ocenili.
  4. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak k akci jsem se dostal o 2 hodiny později, plochy nebyly nějak extra nachystané, takže na začátek 135 ks sáčků, tím pádem začátek akce moc nevyvedený..., ale o to budou lepší další části akce :D.

5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

alunk, jé, to je škoda, četla jsem, že ještě jedeš bez Legendy a zajímalo mě, kolik ti to dá. Ono je to bohužel mezi jednotlivými akcemi navzájem neporovnatelné, ale mám dojem, že mi toho nyní s Legendou padlo de facto stejně jako dříve bez Legendy. (Poháry v ní samozřejmě mám, raději to napíšu naplno.) Ale asi to bude jen dojem v souvislosti s tím, jak to pokaždé různě padá.
    Každopádně všem, kdo hrají, hodně štěstí - hlavně na padátka, výchozí podmínky jsou dané a kdo chce hrát, musí se s tím poprat, tak ať se daří.

dana9494 a blondmary tohle ocenili.
  6. malinkami

malinkami Velmistr fóra

evainfo, dana9494 a kometak96 tohle ocenili.
  7. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Jen pro doplnění statistik;), po sklizni 100 sazenic čaje napadalo(800čajových listů) a 25 sáčků. Nějak jsem na začátku diskuze četl, že je toto akce na pohodu-bych řekl, že to byl velmi ukvapený závěr. Hezký večer
    P.S. Legendu mám 29% a JC nevlastním

evainfo, denny1985 a dana9494 tohle ocenili.
  8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) tak jsem teprve teď sklidila a začala rozpěstovávat (pracovní povinnosti mě dříve do hry nepustily), sáčků 108, nic moc, z Baha to nepadá, tak to nebude tolik přibývat, uvidíme, teprve jsme na začátku akce ... ono se to nějak vyvrbí ;)

Edit: ano z kouzelných stromů sáčky padají, mám celé dva na ostrově pokladů, to mne opravdu moc nepomůže

Naposledy upraveno: 28/6/16
    blondmary, dana9494 a kometak96 tohle ocenili.
  9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj jenom pro informaci, sáčky z kouzelných stromů vypadnou i na Baha a Baha ostrově-aspoń mě vypadly-:p;)

10. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

TheMikev2 maš už sklizeno 100 sazenic?a to jsi jak dokazal koupil jsi balíček?

denny1985 tohle ocenil(a).
  11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

o_O Mi ted vylitlo z akni 10 sacku ze 30ti velkych poli - hustyyyy! :D Otocim na pidi, vecer vyslechteny spenat... s temito pocty je v sobotu hotovo s prstem v uchu xD

dasa1143, dana9494 a tondak1985 tohle ocenili.
  12. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

veverrushka77-ahoj, pouze napěstoval-balíčky nekupuji. Dostal jsem 10 sazenic, dáno na pole 2*2,MJS,ZSH a z kalendáře +1 do stodoly=to mi dává výtěžnost z jednoho pole 10 kusů takže celkem 100kusů. Pro urychlení času na 54 min na sklizeň použito - bílá nevinnost, vánočka +pole na závěr pokropené SH. Snad jsem to napsal srozumitelně-hezký podvečer

13. abc23

abc23 Komisař fóra

Když tak vždycky pročítám, kolik komu čeho - tak se sejdu s kometak96 - asi máme naštelovanou farmu podobně :D
    čili 139ks (legenda 29/30, JC nula) - jedna plocha stromy + zvěřinec (3!! ks padátek, vrtačka taky nula :wuerg:), růžový koníci taky padátko, červení králíci taky padátko - červený jsem dostala ted z nějaké akce takže chvilku nechávám na ploše.
    Jedna plocha karafiáty na mini + okolo vánoční a vonící stromky atp.. a jedna plocha mix karafiáty na mini + výrobny kapříků)

A sadila jsem tak rychle teď, že jsem zasadila na mini polích takže 1.sklizeň bude jen po 60tce o_O
    ale to se nějak zvládne snad, horší budou ty pytlíky

Lyzarka, dana9494 a blondmary tohle ocenili.
  14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

abc23 koukni se, kolik máš zuzivrtulek....přece jenom se ta sklizeň trochu zvedne ;), taky už se mi toto stalo....

Padá to dost nerovnoměrně, z první sklizně na hlavní vypadlo 8 sáčků, ze druhé 17....ono to půjde. Na noc půjdou vyšlechtěné karafiáty s vodou a hnojem a ráno se uvidí....zatím mám sáčků 295, což je malilinko přes čtvrtinu

Šenuár a dana9494 tohle ocenili.
  15. blondmary

blondmary Magnát fóra

130 čajových sáčkov. Čo stým ? Mám radšej sypané čaje ;)

16. papulice

papulice Veterán fóra

tak jen aby jste si udělali obrázek,ze dvou ploch akčních vypadlo 20 ks pytlíků,hmmmm paráda,nevidím to dobře...:mad:

17. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Na noc dám čaj a na deň vyšľachtený pór. Ráno skoro odchádzam, prídem večer, mohlo by to dať takú stovku sáčkov + stromy niečo dajú a čajík napestujem cez víkend. Cez víkend nám snáď pustia viac sáčkov, na začiatku akcie to škrtia, ku koncu to padá viac. Snáď to dáme. Čajíček by mal prinášať pohodu a uvoľnenie a my tu musíme naháňať sáčky. Tak nech nám to padá.

18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Papulice, tak to by mohlo vycházet při poctivém pěstování až do konce na knop. Denně potřebujeme 185 padátek. Pokud bude průměr na celou farmu z akčních 30 padátek - krát 3 (pro ty, kdo zvládnou sadit 3x denně) bude 90 padátek, na noc dlouhodobka všude by měla-mohla dát zbylých 95 padátek. Napěstované akční by měly být za pár dní, takže potom dlouhodobky i přes den, mělo by to ta padátka nějak dát. Kdo má vyšlechtěnou skleníkovku, případně ještě kaštan. řádek, tak má náskok, to je jasné, ale i takto by to napadat mohlo.

Šenuár a dana9494 tohle ocenili.
  19. KOLENO1970

KOLENO1970 Rádoby autor

To je dobrý,mě 9.

Šenuár, dana9494 a blondmary tohle ocenili.
  20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Z nezalité plochy lískových oříšků zasazených na pohopole, vypadlo celých 31 kusů.
    Ze všech třech ploch, vypadlo krásných 96 pytlíčků.

Ještě že na to házím boban.
    Z takovou bych potřeboval na celou akci minimálně 2 týdny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.