Čaj vyřeší vše (28.6. - 4.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Preceja

Preceja Mistr fóra

Napěstováno mám, ale chybí 573 vypadávátek, nevím nevím. Teď mi sice vypadlo z karafiátů přes 100, ale to je dvakrát za den, když nemám zásoby SH.

petaM2001, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  2. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Sovinka ke šlechtění ti též doporučuji špenát a špaldu - dávám podle toho, kolik mám času, špenát je kratší, ale ze špaldy mi to padá ještě o fous lépe. Bonusy na zkrácení s vodou a hnojem ti nedoporučuji aktivovat, snížení času je totiž mizerné. Jako příklad uvádím časy u cibule, kde jsem to testovala: a aktivovavným bonusem na zkrácení růstu o 9% je čas s vodou 10:55, když jsem k tomu aktivovala i bonus láska k vodě (zvýšení účinku vody o 7,2%), byl čas 10:44. A blokovat si slot kvůli jedenácti minutám se fakt nevyplatí :) Lepší tam dát zkrácení základní doby o 20% (např. špalda, špenát nebo i těch 12% u karafiátu). Ono totiž ta procenta u vody a hnoje nelze přičíst jako u základního času, ale musíš je přepočíst. Např. voda ti zkracuje o 20%, z toho 7,2% je tedy ve skutečnosti zkrácení času o 1,44%.

A teď k akci - přes den dávám tak dvě až tři otočky akční a na noc většinou špenát a s padátky jsem momentálně cca na 60% potřebných.

petaM2001, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  3. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

pavca67 Prosím poděl se jak na padátka.Ale jestli napíšeš vražte tam 30 Johnů Citrónů, tak ty fakt nemám:oops::)

4. malinkami

malinkami Velmistr fóra

dobrý večer všem :)
    tak já čajík nedodělám :oops: padátka mi dávaj dost zabrat:cry:...klasika xD
    zítra jedu na dovču a smečku citrónovejch Honzíků fakt nemám o_O
    ...ale špalda je gůůůd ;) kdybych ji točila až do neděle, tak ten řááádek mám taky:inlove:
    všem, kdo se pustili do akce, přeji, aby jste akci zvládli celou, a kdo to nedá, tak klídek pohodička ;)
    ......takových akcí ještě bude :pmajte sa :music:

5. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

Akci jedu jen s vodou a sem tam hnojivem a nic moc vypadávátek. To by mě zajímalo co za řemeslnou mňaminku použít, aby se zvýšilo množství vypadlých sáčků

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Preceja, to je krásné, že máš z karafiátů tolik padátek, třeba bude v další sklizni i víc a dopadá to. Moc bych ti to přála.

Robinela1, děkuju za tip, já zatím mám špenát nejdelší plodinu, jsem lvl 73, tak si na špaldu ještě nějaký týden počkám, ale určitě si znamenám, ono se zdá, že každá delší plodina mi bude dělat jen radost. S těmi přepočty výhod v délce pěstování máš ale pravdu a vím, že jsem byla rozladěná z toho, když jsem četla, jak to vlastně ani úplně bonus není, přesto zatím mám sloty pro bonusy volné a možná se situace najde, kdy člověk aktivuje cíleně tuto vlastnost i kvůli 20 minutám nebo tak, pokud to bude dobře vycházet na časy, kdy můžu třeba sklidit a zároveň pak stihnout na další sklizeň jinou delší plodinu. V zásadě máš ale jasnou pravdu a pro široké využívání to není to pravé ořechové. S padátky přeju, ať to padá spolehlivě!

Já musím napsat, že po dnešní sklizni sice nenapadalo potřebné denní množství, ale jsem pořád v zelené zóně nad 100% a jsem celá zvědavá, jestli tam zůstanu i po ranní sklizni dlouhodobek. V této chvíli mi chybí 436 padátek, což je pořád důvod k mírnému optimismu, z vytrvalého držení se nad 100% plnění jsem úplně vedle (myšleno v dobrém), tak snad se nic nezvrhne a napadá nám to, všem, kdo ještě nevzdáváme a hrajeme.

petaM2001 a kiki2305 tohle ocenili.
  7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Radek mam, slovni hodnoceni akce: mizerne odmeny, vlekle dodavky, zadny zazivny doprovod = nulova motivace!
    Hodnoceni jako ve skole: 4

8. Matinnka

Matinnka Pilný autor

matlafous123 vystihla si to presne :)

petaM2001, malanek70 a matlafous123 tohle ocenili.
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ze bych se snizil k tomu delat fintu s SH (no nepamatuju si uz jak), mam vyslechteno vse co ma SH, mam kastanovy radek, mam i remeslnicky produkty - ale proste nechci delat to tak jak to nebylo planovano (i kdyz neni to zadny spatny postup), tak to normalne vydrzim az do konce akce :)

Vypadavat ma 185 sacku/den, v tuto chvili ma byt 616 ([3.ukol]+296 ) nebo chybet 494, mam 688 (chybi 422 ), mam 61% hotovo.
    Stav listku : idealne 4435 kusu (1334/den, [3.ukol]+835 kusu ), mam 8304 z 8000 (103% ).
    Zatim uplynulo 55% casu, zbyva 64 hodin.
    Nezapomenout na Earl Grey z mlyna, chce jich 145 po 5 minutach! (celkem 13 hodin)

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) akce splněna, vše dodáno, teď doplnit stodolu a hurá na další akci

lacrima, kometak96 a dana9494 tohle ocenili.
  11. Preceja

Preceja Mistr fóra

kachnik10 - žiju v domnění, že čím víc bodů, tím víc vypadávátek , více méně, takže baštím cukino-jablečný koláč, velikonoční marmeládu, případně sladkou marmeládu z růží a k tomu mrkvový chleba, protože tomu stačí stříbrný slot. Našlo by se asi i pár jiných, zase tak zmáknuté to nemám.

petaM2001 a kachnik10 tohle ocenili.
  12. pavca67

pavca67 Expert fóra

• Opakované sloučení multipostu
    tazvenuse , laumars není to žadné tajenství a JC mam jen jeden.Píše se to tu pořad jenže ja to jaksi nepochopila že pohopole jsou komfort pole.Vždy jsem sadila karafiaty na male polička a z cele plochy bylo ani ne 30 vypadavatek.Ted když jsem sadila na komfoft pole na ploše jsem měla 40 a vyskočilo 40 vypadavatek je mnohem menší spotřeba SH,hnoje i vody tot vše.Nekupuju SH mam ho dost od kralovny,ukolu a z kola štěstí.

Sovinka děkuji :)momentalně jsem doma takže jsem sadila a sklizela karafiaty co 3h na komfort polich

Naposledy upraveno moderátorem: 1/7/16
  13. toyterier

toyterier Rádoby autor

tak po ranní sklizni cibule a lískáčů 80 sáčků čaje. tak nevím, nevím, jsem podle farmsčotu ve skluzu s earl greyem :cry:

petaM2001, evainfo a KOLENO1970 tohle ocenili.
  14. karbar

karbar Vévoda fóra

Stonek stonkuje, ale proč já napěstovala takového akčního?/8008 - Earl Grey mám 16/

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já měla dnes na noc dlouhodobky každou plochu jinou, trochu jsem se bála, kdyby to z jedné moc nepadalo, aby se mi to nevymstilo, takže jsem měla po ploše česneku, špenátu a zelí a ráno krásných 102 sáčků, takže nyní chybí 332, to by dopadat prostě opravdu mohlo. Bude to hra až do konce, ale s tím jsem počítala předem, netušila jsem, že akce bývají takto natěsno, jedna končí, druhá začíná, stromy vyházet na plochu předtím opravdu nestíhám, možná jednu plochu, ale to max. podle počtu padátek těsně před, já těm stromům moc nevěřím, dvě akce po sobě to nebyl žádný zázrak při přípravě, tak na konci bez šance na nápravu případných škod s nimi experimentovat moc neplánuju. A každopádně to bude těsné, jestli to napadá, toyterier, já čaje taky teď nemelu a nechávám padátka, abych ke konci viděla, na co mi dají a na co ne - nač mít umleté čaje na poslední úkol, když by pak scházela do stonku třeba dekorka, to radši tu dekorku do parku a řádek oželím. Mletí nevadí, to se namele dopoledne před koncem akce, pokud bude co mlít...

petaM2001, davidson00 a EdmondDantes tohle ocenili.
  16. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tentokrát bych splnila i já, ale bohužel vypadávátka ( tak jako vždy ) :oops:padají asi na jiných farmách :cry:a ještě vyprodukovat čaje bez sáčků???? to asi nejde, bohužel, takže já akci hodnotím tak 4->:(

Naposledy upraveno: 2/7/16
    petaM2001 a malanek70 tohle ocenili.
  17. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak jsem také dočajovala, stonek už běží, přeji všem ať se vám daří ahoj Alena

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova ;)

19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak a je hotovo :). Tentokrát jsem nechtěl zbytečně spotřebovávat SH, tak jsem si počkal na sáčky až do dneška a taky mi nic neuteklo ;). Vše dodáno, farma přeskládána na stromy a připravena na další akci. Stonek stonkuje. Aktuální přebytek sáčků je 51 ks :).

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

To mi snad dělají schválně .... do dokončení akce mi chybí jeden sáček... už zase xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.