Čaj vyřeší vše (28.6. - 4.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Padatka jsou slabsi, jednak kratka akcni ale i omezeni na tri plochy, kde mytina je trvala zver a stromy... ale dobry, casu dost, jen nemit vypadky... 5 hodin je spatny, s vodou presne nevyjde muj obvykly rytmus dne moc nestrefuje, no ale jak se dodelaji ty kytky, tak uz to dlouhodobky s vypadavatkama dozenou :)

Vypadavat ma 185 sacku/den, v tuto chvili ma byt 242 ([2.ukol]+102 ) nebo chybet 868, mam 398 (chybi 712 ), mam 35% hotovo.
    Stav listku : idealne 1738 kusu (1334/den, [1.ukol]+1138 kusu ), mam 5044 z 8000 (63% ).
    Zatim uplynulo 21% casu, zbyva 112 hodin.
    Nezapomenout na Earl Grey z mlyna, chce jich 145 po 5 minutach! (celkem 13 hodin)

2. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tak dnes jsem vytočená do posledního dechu. Celý den jsme byli na kolotočích v Energylandii v Polsku, úžasné, ale tím pádem jsem ve skluzu s kytkama :)

čaj: Mám 5949. Ideální stav 1744. Plním na 341,1% Hotovo 74,4%
    sáčky: Mám 723. Ideální stav 242. Plním na 298,8% Hotovo 65,1%
    Earl Grey: Mám 145. Ideální stav 32. Plním na 453,1% Hotovo 100%

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) vyšlechtěné růže pomohly s padátky, takže za chvíli domelu další dávku šedých hrabat a bude jich rovná stovka, splněny první 2 úkoly a první cíl ze třetího ... teď zase na noc něco delšího na padátka a zítra točit čajové lístky ...

4. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

čaj napěstován, jen padátkům se nechce. na noc dlouhodobky, tak uvidím co to ráno dá. zatím jsem v limitu.

dana9494, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký večer vidím, že už někteří skončili a je tu veselo :) .. kytky jsou napěstované a tak jsem si taky pomohla

skleníkem, aby byla akce hotová [​IMG] :p ... zatím si můžu ládovat vyprázdněbou stodolu a hlavně plnit prázdné chlívečky.

Tu někdo psal o Žancích, mám jich pět a to by mě taky nevytrhlo, tak je nepoužívám a stojí každý na svojí ploše jen na okrasu ... jsem i jednoho dala při výměně za skvělou dekorku :p .. a šlechtit ve skleníku jsem začala před pár měsíci a to může každý, i když není "řádek s kaštánky" to určitě hodně pomůže a urychlí. Tak všem přeji hodně vypadaných čajíků ;).

Kometak96: ... si s toho nic nedělej, sem se večer na akci chystala v práci (není moc čas) a dala jsem si na Baha samé stromky a pár růžových xD .. příprava fakt dobrá :p ...

Naposledy upraveno: 29/6/16
  6. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

poslední dvanástka přede mnou, melu naráz 80 něčeho ,na šichtu dám něco dlouhého, at to padá a od zítřka začnu pěstovat dál akční...má být krásně, tak at si to léto užijete venku v reálu ;)piště a užívejte si písmenka Ř , chtějí nám ho vzít z abecedy a pozdějí i Ě :(:cry: prý kvůli cizincům, špatně se jim vyslovuje xD

7. Šenuár

Šenuár Pisálek fóra

Vždy pri každej akcii je problém s vypadávkami. To je len preto aby sme kupovali, je to tak stále dookola. Ja už som si zvykla, no čo už.

pavca67, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  8. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Dobré ránko... čajové lístky napestované, už len budem sadiť karafiáty na poho poliach... len tak rozmýšľam, či sa toľko SH oplatí minúť pre túto akciu a nie až moc lákavé odmeny o_O

9. Levlef

Levlef Baron fóra

akce me nebvi, anzto neustale cekam na padatka ... z peti ploch 34 kusu, to at se jde RT vycpat i s celou akci. Ja si nicit nervy nebudu. Nalepka je doma a na zbytek kaslu, venku je krasne :D

dana9494 tohle ocenil(a).
  10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Levlef: Ahoj, jen malá oprava..... ze tří ploch ,-)

EDIT: tak to pak joooo..... píšu tři, myslím pět :-D

Naposledy upraveno: 30/6/16
  11. Levlef

Levlef Baron fóra

casey - sklizim pet, takze z peti. Ze na baha nepadaji je dodatek, ale sklizim pet, pisu pet :D :D

kiki2305 tohle ocenil(a).
  12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

KiQuSiQ - předem se omlouvám za radu, ono to vypadá, jako když chce kuře radit slepici jak snášet vejce. Ale s pohopoli bych já počkala. Zatím uběhly dva dny, sáčky určitě ještě napadají. Až poslední den či dva (podle tvých možností) bych teprve dala ten počet pohopolí, kolik padátek bude chybět.
    Většinou si dělám trochu rezervu hned první akční den, kdy mám aktivovanou vánočku i nevinnost. Ani jedno nevyrábím a spotřebovat od každého 2 kusy během jedné akce by se mi nechtělo.
    Každý hrajeme jiným stylem, ale být tebou, určitě bych ještě počkala.

Šenuár - proč si zvykáš a rezignuješ? Zkoušej a zkoušej a zkoušej, to by bylo abys jednoho dne na ta padátka nevyzrála :)

13. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no ja jsem dala na noc karafiaty na velka pole, z jedne plochy padlo 38 a z druhe 40-takze tady 100% uspesnost, na mytine mam obr stromy a ruzovky plus 15 velkych poli, tam padlo 31 padatek, vsechny vyrobny jeste nebyli hotove
    takze si myslim, ze super

14. EliM77

EliM77 Magnát fóra

kytky napěstovány, drhnu s padátkama, ale SH sypat nebudu, raději si počkám, snad večer napadají z růží :)

čaj: Mám 8747. Ideální stav 2552. Plním na 342,8% Hotovo 109,3%
    sáčky: Mám 900. Ideální stav 354. Plním na 254,2% Hotovo 81,1%
    Earl Grey: Mám 145. Ideální stav 46. Plním na 315,2% Hotovo 100%

15. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

laumars to určitě ne zas tak blba nejsem

pavca67 tohle ocenil(a).
  16. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

krakoramaja - mne žiadne rady nevadia či sú od skúsených alebo aj tých menej skúsených hráčov ;) väčšinou to robím tak, ako píšeš aj ty, len vieš, nie každý má čas sedieť stále pri PC najmä keď sú akcie, napr. konkrétne ja počas tejto akcie od zajtra do nedele nebudem doma, takže 3 dni mám v čudu, preto to robím s poho poliami teraz keď mám čas, o to ani tak nejde, len som uvažovala tak celkovo, či sa to vôbec oplatí... ;):)

17. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahojte :)
    Právě jsem začala, pracovně jsem nestíhala dříve. Tentokrát jsem vynechala i děsivku. :( Co myslíte, stihnu nebo ne? SH nepoužívám, šetřím, mám málo. Padátka nekupuji. No uvidíme. Nemusím mít všecko přeci ;)
    Tak ať vám to padá... :music:

dana9494 a frybka tohle ocenili.
  18. stibovam

stibovam Pilný autor

Mám problém,namleto přes 100 čajů a nejdou vložit do úkolů,stále visí ve mlýně

19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

stibovam a kolik jsi zadala čajů na výrobu ve mlýně? Ono totiž nejsou přesouvané do stodoly průběžně, ale až se vyrobí celá dávka....takže pokud meleš najednou všech 145, budou k dispozici, až se domele poslední

20. stibovam

stibovam Pilný autor

Mám namleto 107 kusů a melu další,těch 107 hotových mám ve stodole,ale do ůkolu nejdou dát

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.