Ústředí mistrů sýrařů / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 14087

14087 Titán fóra

Dobré ráno :D
    děkuji opět za počty dinoalesi xD.. škoda, že není tipovací soutěž xD

Mno a protože jsem včera začala až v 15h tak jsem sklidila o půl noci a ve 3h, ale v 6h už jsem to zazdila xD:wuerg: už to ponocování není pro mne :D, nehledě na to, že se mi restartoval noťas :D a už jsem neměla sílu čekat a šla spát sladkým nerušeným spánkem :D
    Já nesyslím, já průběžně doplňuju :p;)[​IMG]

2. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Zdravím , tak jsem si včera říkala, že zas chyba :-( , nebo ke mě prosákla příprava nějaké další akcičky.
    Až večer mě to nedalo a klikla jsem na vykřičník a PŘEKVAPENÍ :).
    Hezkou hru všem

3. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Krásné nedělní pozdní ranko :)
    Tak opět máme nový poznatek, což je v obchodě tenhle nápis [​IMG] . Podle něj bychom mohli usuzovat, že tato akcička by se nám mohla protáhnout až do konce měsíce? :eek:o_O Uvidíme, no v každém případě, alespoň to nakupování by mělo vydržet až do března :music: a nebo taky ne xD
    Jinak taky se mi líbí takové překvápko :)

4. hansicek

hansicek Velmistr fóra

... vsak si taku improvizovanu mozme spravit sami... 8)tipy na ukoncenie akcie napiste sem do dnes do 13:00, kto uhadne, vyhra dobry pocit :Da ja mu poslem remeselny produkt podla vlastneho vyberu

5. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Základ by byl :)
    A jestli akce poběží dostatečně dlouho, pokusím se i o Hnízdo papouška orlího ;)

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kdy a kde padají ostatní padátka, někdo tu psal v jiný čas a já jsem z toho jelenxD, nějakou tu fedoru mám, ale nemám ostatní padátka

babina51, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  7. 14087

14087 Titán fóra

hansicek to je pěkný nápad :D snad to nadchne třeba i ty v nižším lvl :D co nemají takové řemeslné produkty jako my ve vyšších lvl :)
    Mám jich tolik, že nevím co s nimi :D
    Já osobně jsem ráda, že se ta tajná akcička prodloužila :D a budu se snažit ji vybrat do poslední věcičky :DxDmám na to fůůůůru času :p

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

evoku57 - klik na vykřičník, vyskočí bublina, seberu padátko a jdu na další vykřičník ...

vykřičník.png

9. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Rádoby autor

Neviem dávať odkazy na príspevky :oops: ale - evoku57, hneď na prvej strane tejto diskusie, asi 7. príspevok - kaolín dal obrázky s presnými miestami, kde sa zbiera aké padátko :)

10. 14087

14087 Titán fóra

Vyzobnuto od kaolína

11. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

evoku57, zdravím, kaolín na první stránce popisuje s obrázky, kde jsou vykřičníky. Jsou stále na stejném místě a každé 3 hodiny se sklízí a pak si za ně můžeš v rama obchodě něco pořídit.
    Tak již nemusíš na první stránku, farmářka to vložila do příspěvku nademnou.

12. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Dobré dopo.
    Tak obě jeskyně jsou doma a 1x bedna s bonusy. Za tuto akci děkuji. Je povedená. Po třech hodinách sběr je dobrý, takže každý by mohl urvat něco pro sebe a velice kladně hodnotím, že vykřičníky jsou stále na stejném místě. ;)
    Jestli je akce jako další dárek k narozeninám, tak super, díky za ní a nezlobila bych se, kdyby jich bylo i více (odměny např. florenový strom, JC....)xD

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Špioni od brzkého rána na hřišti a nyní útočím na papouška.Zatím 5/12 licencí !:)
    Fedoru sem včera nahnal krychlovým melounem. Jelikož sem krapet prolít německý fórum,tak sem to tak nepřeháněl,jako pezt !:cry:;) Osobně mi stačí dvě dekorace a papoušek!8)

14. evoku57

Všem Vám moc děkuji jste zlatí, ty označená místa pravidelně odklikávám, tedy pravidelně jak kdy, xD ale nevěděla jsem, že dávají padátka, tak to budu chodit po těch 3 hodinách pravidelně nu což nadělám, OFI k akci není, tak se s tím musíme nějak poprat

15. 14087

14087 Titán fóra

Taky jsem včera koukala na drát, když mi začaly padat klobouky-fedory, tak jsem nahlédla sem a hned aktualizovala, po chvíli mi bylo vše jasné.. vyplatí se začít tady od začátku, vždy se najde dobrá duše a indicie jako na ostrově Boajárd :D
    Držím pěsti všem kdo se chytil ;) a vyzobe to nejlepší a nejcennější z Rama obchodu :) už jsem získala i druhou dekoraci a tu nasadím zítra ráno ať se chytí s ostatními ;).. já zatím takto ;)
    Pěknou neděli ;)
    Jejda :D snad to není tajné :D haha

16. -bobča-

-bobča- Pilný autor

ahoj farmáři, kde ji najdu a za co ? děkuji

babina51 tohle ocenil(a).
  17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-bobča- ahoj, zkus ramaobchod ;)
    A pokud chceš vědět více, projeď si tuto diskuzi :)

18. kocieva

kocieva Dozorce fóra

19. evoku57

kocieva, ty dny jsou na normální věci z Ramaobchodu, to s akcí nemá nic společného :p já tipuji, že bude trvat tak 5-6 dní

20. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Pěknou neděli všem špionům

tak dekorky mám obě, papoušek orlí mě neláká, podle délky trvání bych vybrala bedny s bonusem a aspoň ten jeden kupón na pomocníky. Už několik let pomocníky nekupuju, jedu jen na kupóny, které padají odevšad.

Děkuji kaolínovi11 a dufi40 za prvotní nakopnutí, pak už to šlo samospádem.

Akce se mi moc líbila, prosím modíky o předání "vejš". Podobné akce by mohly být stálou součástí hry. To překvapení, mírný adrenalin, co to zase je, kde k tomu něco najdu, jakto že není ofi, napsal k tomu už někdo něco? ap. Trochu to rozhejbalo moje utlumené kongitivní fuńkce.

Naposledy upraveno: 1/2/26
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.