Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -janulina-

-janulina- Zelenáč fóra

za mě chválim :)

7ketty7 a njklmn tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já si tedy nemyslím ,že se jedná o chybu.Je to přesně tak jak jsem psal včera,prostě než začne mlýn mlít další dávku krmení, musí být stonek aktivní! Přece nám RT nedá nic zadarmo!:p Těch pár hodin k dobru by RT určitě zabilo a jistě by zkrachoval!:eek::p
    Ale třeba se fakt mýlím...........

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Kaolín11: tady nejde o to, že bonus neovlivňuje krmivo ve frontě, tady jde o to že bonus přestane ovlivňovat už mleté krmivo.

4. kaolín11

Tak to je samozřejmě špatně,ale čas se zmněnil i u krmiva ve frontě a to si myslím ,že bude bohužel dobře.

5. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Průser.Když cvakáte, kolik namlít, zelená plodina neubývá, či-li, představa, že cvakám a cvakám a najednou..:D

6. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

mě se to taky líbí jsem spokojená

7. slootr

slootr Baron fóra

Zkusil jsem si v novém mlýně zadat do fronty další krmivo. Teď když otevřu mlýn, tak tam nemám žádné volné aktivní "plus". Jak se teď dostanu na přehled krmiv? Vůbec se mi to nedaří.

Díky za radu

7ketty7, njklmn a fugger64 tohle ocenili.
  8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: V té frontě to taky "přepočítalo"... to je jasný, ale to mně až tak nevadí... prostě bych ji nepoužíval a jel mlýn postaru jen v novém kabátě. Ale to přepočítalo i tu dávku co momentálně melu a i ten rozemletý kus :-D Takže dal jsem mlít se stonkem 6ks SK po 8hod, jelikož v době ukončení bonusu stonku nebyl domlet ještě ani první kus, tak i ten se přepočítal na délku 9 hod.... tím pádem melu 6ks SK 54hodin stejně jako bez aktivace bonusu..... ten se absolutně minul účinkem :-D

9. 7ketty7

7ketty7 Pisálek fóra

supr,ten mlín je boží:)velká pochvala,hned jsem si ho nastavila:D.škoda,,že nebyl,když jsem byla v nemocnici:(

helca16113 a njklmn tohle ocenili.
  10. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Musíš se podívat do stodoly :D to je zábavnější, ne../ironie/

11. slootr

slootr Baron fóra

LoryM: Toho se trochu bojím. Ve stodole totiž nevidím složení krmiva a dobu mletí. Ani tam nejde rozdělit na ty nové úžasné a navýsost praktické kategorie. Ale snad někdo z informovanějších modích zdrojů bude mít nějaké řešení...

evainfo tohle ocenil(a).
  12. bobina1951

bobina1951 Pisálek fóra

Tak nevím k čemu je dobré stále tuto hru tak komplikovat. Za chvíli aby si na ni člověk bral lupu.

13. kaolín11

Tak teď sem se opravdu pobavil!Zadal jsem 50 ks anakondího krmiva a cvičně jsem klikl na šipku(za FL) a chtělo to po mně 264 FL!xD Tady se někdo asi pomátl! Slibuji ,že v budoucnu tuto funkci budu hojně využívat ! Tedy semtam se na ni mrknu!xD
    Ale jinak, jak by řekl RT,vydělávat se musí!

Naposledy upraveno: 24/3/15
  14. llew65

llew65 Vážený autor

Jediné, co se mi na novém mlýnu líbí je to, že je přístup do obou mlýnů, takže se z jednoho umístění může nastavit mletí na farmě i na baha. Za to velké PLUS.

15. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Mne sa mlyn celkom páči sú tam niektoré drobnosti, na ktoré si budeme musieť zvyknúť. Páči sa mi ovládanie mlyna na farme aj na Bahama
    z jedného miesta. Ak budú rozširovať ešte jedno miesto v poradí, tak by to mohli ešte vylepšiť a pridať tam aj mlyn na Rúbanisku.
    To by bola potom pohoda, ale nemôžeme chcieť všetko naraz, možno niekedy nabudúce.

16. jana563

jana563 Dozorce fóra

Koukám má ten nový mlýn much jak hnojiště.Snad se podaří to vychytatxD

helca16113, evainfo a mirae tohle ocenili.
  17. samulka2008

samulka2008 Zelenáč fóra

Když tu čtu tu spoustu remcálků tak musím reagovat, za mě dobrá změna. Vyzkoušel jsem si nový mlýn a moc se mi ta novinka líbí

mirae tohle ocenil(a).
  18. kaolín11

Klidně bych i pochválil, kdyby bylo co.Zatím je to nefunkční paskvil.Pokud si hráči zaplatili nějaké vymoženosti,tak by je rádi i využívali. To u nového mlýnu zatím jaksi nejde!:eek:

19. sandricka2

sandricka2 Zelenáč fóra

Pridanie času v mlyne už som zažila aj ja. Z prvého krmiva už zostávalo len 61 hodín do konca. Akonáhle som pridala druhé krmivo, skočil čas prvého zo 61 na 67. Takže nenápadne pripočítalo 6 hodín navyše. No fakt krásne:(

7ketty7 tohle ocenil(a).
  20. bora9871

bora9871 Zelenáč fóra

preco sa neda vyrobit 1000 ks krmiva ale len 999?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.