Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

Jsem asi jedna z mála, mně se mlýn líbí a zatím funguje O.K. Doufám, že to bude bez problému i jako Turbomlýn. Možnost zadat mletí i do "fronty" je za mě s palcem nahoru!

2. medvedarka

medvedarka Zelenáč fóra

Já také chválím, palec nahoře.

castanea21, helca16113 a mirae tohle ocenili.
  3. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den..a mne sa ten mlyn vcelku paci...dala som si mliet 2x SK..aktivovala som si stonku na skratenie a mam aj turbomlyn a vyriesila som to tak,,ze prve mletie som dala len 7ks a druhe 8ks..takze to spustenie by sa malo este zmestit v case aktivovanej..a pekne mi to ukazalo celkovy cas 47h...takze umna spokojnost...

a chcela by som sa este opytat..ten treti slot na dalsie krmivo sa da zakupit???ale niekde som tu citala ,,ze pri vyrobe SK sa neda otvorit??,alebo mam v tom hokej??
    bude to len zase o sile zvyku,,vsetko nove sa treba naucit...

pekny den

castanea21, helca16113 a mirae tohle ocenili.
  4. kenedz123

kenedz123 Zelenáč fóra

Zdravím farmáři.Mně se inovovaný mlýn líbí,nejsou prodlevy.

castanea21 a mirae tohle ocenili.
  5. jaji

jaji Vévoda fóra

jéééé, tak já už využila funkci fronty a jak jsem se namlsala, chtěla jsem dát další frontu a ono to nejde..... jůůů já bych si to tak dala se zásobou do konce života, ještě že je rt tak chytré a omezilo to na jedno mletí a jedno ve frontěxDxDxD

za mě palec hore, líbí se mi to a protože jsem chtěla předejít potížím při převodu, raději jsem nechala mlýn v klidu;) a nemám žádný problém

konga06, castanea21 a mirae tohle ocenili.
  6. Eleonor2014

Eleonor2014 Rádoby autor

Taky jsem to teda takto udělala a už je to v pořádku.Jen jsem nechtěla něco zbrkle rušit,tak jsem raději vyčkala na reakce.Děkuji za odpověď.:)

castanea21 tohle ocenil(a).
  7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj ezzra,

o třetím slotu ve mlýně zatím nemáme žádné informace.

castanea21 a ezzra tohle ocenili.
  8. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Hezký den všem,
    po prvním přečtení jsem řekla,ale jo,dobré....zvyknu si.Výrobu SK jsem hned přehodila a moci dávat 2x 17 SK je super.Vadí mně,že se už na přehled ve mlýně nepodívám.Co mně dorazilo je to,že nejvyšší počet zadání krmiva je 100 kusů místo 1000.Tak to je velké mínus.Když jsem mlela,tak vždy po velkém balíku a na několik dnů jsem měla klid.Teď můžu dát jen sto + sto,takže u mně řazení pozbývá smysl.
    Jestli jsem to špatně pochopila,klidně mně opravte.

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Lapka02

Lapka02 Zelenáč fóra

Potřeboval bych vědět jak přijdu na to, kolik času budu potřebovat na umletí první fronty v době kdy již jí melu?

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Bebusche - testla jsem a jde max 999 kousku :)

castanea21 a mirae tohle ocenili.
  11. petsova

petsova Pisálek fóra

Nerozumím, jak můžete dát 2x17 ks SK? Mě jde jen 8, pak se zaseknu, že není voda.

12. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

bebusche, me tohle taky v prvni chvili rozladilo, ze nejde dat 1000ks, ale po chvili patrani jsem zjistila, ze nejvic jde dat 999 ks, zkus to ;)

13. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Mlýn se mi líbí, jen nevím, když budu mít krmivo ve frontě a nebudu mít vodu, co se stane - přestane se mlít, nebo se bude pokračovat?
    Děkuji :)

14. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Zkoušel jsem a jde zadat 999.

15. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

dasa717 - vodu potrebujes mit pri zadavani krmiva - koupis vodu, zadas mlit 8ks SK, dokoupis vodu a zadas do fronty dalsich 8ks, takze pak uz mlyn vodu nepotrebuje

evainfo a dasa717 tohle ocenili.
  16. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Jééé,tak to děkuji všem za radu.To mně nenapadlo.;)Tak to jsem klidná a už tím pádem i spokojená.xDxD

anickamalirka tohle ocenil(a).
  17. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

Pajda: po najetí na zámeček ve třetím slotu se objeví infobublina "Obstarej si předplatné pro mlýn a odemkni další místo", z toho se dá usuzovat, že to bude nějakým způsobem placená funkce... jestli spojená s turbomlýnem tam není, ale dá se to z toho usuzovat... z toho asi vznikla ta dezinformace

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Petsová - ten kdo má prémium, tak má i 600 vody, z toho se umele 17 SK 8)

Edit: teď jsem přišla na to, že spuštěním nového mlýna se ztratil bonus za řádek v nebi a SK které jsem měla nastavené je na hodně dlouhou dobu, nu což, budu muset počkat na řádek, až bude zase k odkliknutí a zadám mletí znovu
    :music:

Naposledy upraveno: 24/3/15
  19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj farmarka_e,

to máš sice pravdu, ale já předplatné mám a slot je stále zamknut.

20. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

hmmm, tak jsem koukala do mlyna a ukazuje mi zadane mnozstvi 255 - ikdyz jsem zadavala u vseho 999, plodiny samozrejme zmizely. mate to tak nekdo taky?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.