Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Nikdo nenadává, jen nám vadí, že mění věci funkční a nestarají se o to, co by hráči do hry ocenili a nikdy nezapomenou přidat něco za skutečné peníze.

fugger64, xyxao a ananuki tohle ocenili.
  2. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj anajavonuj,
    to že přidávají další placení je ale pochopitelné. Z něčeho si výplaty zaplatit musí. Navíc ani to není velká změna, mletí se u akcí už dřív dalo urychlit za floreny. A pokud na to nejsi zvyklá (a já nejsem), tak to máš dobré - ani teď to nebudeš používat a nebudeš tak platit.
    To že můžu dát několik krmiv do fronty mě docela vyhovuje - mnohokrát se mi stalo, že jsem na domletí zapomněl a mlýn mi zbytečně stál. Takže u mě drobný plus, usnadní mi to trochu práci. A pokud to někdo nebude používat, tak se taky nic neděje.
    Jedině se trochu bojím, jestli to bude fungovat v pořádku - kombinace turbomlýna a ještě řádku v nebi... jsem zvědav a držím programátorům palce.

fugger64, mirae a mousicka tohle ocenili.
  3. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Hezký den, jak tak pročítám, půjde opět o zvyk. Snad jedna z nevýhod, jak už psal Tassadar, je, že se na obrazovce bude ukazovat malý přehled krmiv, nemluvě o florenové inovaci, ta je ale už ve všem. Člověk si musí dávat opravdu pozor, než něco odklikne a nesmí to dělat automaticky. Jinak ale mám pocit, že zvolit třídění podle množství nebo názvu půjde tak jako dosud. Možnost řazení do fronty je bezesporu přínosem. Volba oblíbených také dobře, tzn. že si tam dáme např. superkrmivo a to, co nás nejvíc pálí. Ze začátku opatrně vyzkoušíme po pár kusech, některé funkce si poté v hlavě zablokujeme ;), abychom nezaplakali nad florenovým výdělkem. Také podle praxe časem dojde určitě k dílčím úpravám. Tak se nechme překvapit.
    Jinak jsem cosi začala mlít, takže asi přijdu o suroviny. Ale což, to není zas až taková tragedie. Teď vidím, že je vše OK a nic se neztratilo.
    Celkově se mi nový mlýn líbí.

Naposledy upraveno: 24/3/15
    AsDYxC a mirae tohle ocenili.
  4. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já jsem náhodou spokojená,nemusím koukat na Baha,jestli melu,všechno vidím pěkně ve mlýně na farmě,můžu si dát do fronty další krmivo a na farmě dokonce dvakrát za sebou SK, takže za mě pohoda,už se mě nestane,že by se přestalo mlít v noci a do rána mlýn stál.Jestli to bude bezchybně fungovat-spokojenost.Málokdy se jim něco takového povede. :)

5. castanea21

castanea21 Pisálek fóra

Tak jsem to vyzkoušela a za mě teda palec nahoru. Měla jsem obavy, ale tahle změna se mi líbí a díky za ni ;)

helca16113, AsDYxC a mirae tohle ocenili.
  6. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Klobouk dolů, toto se opravdu POVEDLO!!! Děkuji
    Naprostá spokojenost. Mám dáno SK na 238 hodin:) tak se nemusim starat jestli se mi v noci mlyn nevypne nebo jo...
    A pokud jsem to spravne pochopila, tak kdyz budu mit turbomlyn, tak se mi odemkne i ta posledni?

AsDYxC tohle ocenil(a).
  7. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Za mě osobně - je mi líto, nechci vypadat jako notorický stěžovatel - ale všechny palce dolů. Je to nepřehledné, stejně jako je nepřehledné album. Samozřejmě, že je opět vše zmenšeno, tedy je to špatně čitelné. A není to otázka, že se člověk nechce učit nové věci nebo zbytečně rýt do RT. Navíc mi nějak nesedí výroba mého krmiva, co jsem tam měl zadanou. Je to prostě děs.

8. malá.kočička

malá.kočička Pisálek fóra

Ahojky,mám turbomlýn a zkrácenou dobu ze stonku. Najednou mám mletí na 40 hodin a přitom to mělo být večer hotové. To jako,že účinky s novým mlýnem zmizeli? Koukala jsem na stonek a mletí mělo skončit cca za 8 hodin vždy to dávám tak aby mi to vyšlo na stonek.

maja1953 a fugger64 tohle ocenili.
  9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Teď mě napadlo,jak to bude při akci komix 8,když budeme potřebovat mlýn?Bude stačit když zrušíme první mletí ,nezačne automaticky druhé nachystané mletí v pořadí? Tak to uvidíme až zítra.;)

A jak jsem koukala na dobu mletí,tak mě souhlasí.

10. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Já jsem na tom )plně stejně. Mám pocit, že nám zaplacený turbomlýn škrtli, i když na liště ho mám ještě na 4500 hodin.....

11. babča2011

babča2011 Pilný autor

co to je to" již brzy" ? Jak se to aktivuje?

12. LoryM

LoryM Perspektivní autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Mám turbo a u SK mám stále 4 hodiny na jedno.

Již brzy, znamená, že již brzy.Jsi fakt babča..
    To můžou pustit třeba za týden..

Naposledy upraveno moderátorem: 24/3/15
  13. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

nevšiml jsi si, že hru inzerují zadarmo? chápu, že si člověk občas neco zaplatí, ale a't napíší, chcete hrát lépe a rychleji, musíte zaplatit, pak je to fér.
    Mlýn se mi vůbec nelíbí a jsem z něj otrávená.

fugger64 tohle ocenil(a).
  14. babča2011

babča2011 Pilný autor

LoryM
    babča jsem, což o to .Já jen, jestli ta aktivace není na nás. Zatím můžu dát do fronty jen 2x - to zase moc není

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Teda, teda, milé RT nepovedl se Vám převod již puštěného krmiva... Aktivace stonku na zkrácení času mletí + turbo mlýn a Vaše propočty jsou ze včerejška 8 ks za 24 hodin a dnes zbylých 5 SK za 34 hodin? ... Jsem zvědavá co s tím uděláte.. Protože za reálné peníze zakoupen balík Turbo mlýnu i za reálné peníze koupen stonek z Valentýna... A nějak Vám to neštymuje ;) ..
    Jinak mlýn vypadá dobře o tom žádná a bude přínosem, jen ty převody se Vám nepovedli :(

Andulííí

njklmn tohle ocenil(a).
  16. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Pro mě je to dobrý, neměla jsem nic koupenýho a tak melu stejně, jako před změnou, výhoda je, že nemusím klikat na Baha a mám to v jednom........takže paráda;):)

mirae tohle ocenil(a).
  17. malá.kočička

malá.kočička Pisálek fóra

Ahojky LoryM, Ty jsi měl mlýn spuštěný nebo jsi ho zadal až teď po novém spuštění? Já tam mám 8 hodin a koukala jsem na turbomlýn a mám ho mít ještě 13 dní.

18. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Kočičko, měl jsem ho vypnutý.

19. Binulka

Binulka Zelenáč fóra

U mě všechno funguje jak má. Turbomlýn mám zaplacený, SK za 4:00 hod, nikde žádný problém nevidím. Za mě tedy rozhodně palec nahoru. Chápu, že někomu může vadit, že se velikost písma a obrázků zmenšila, ale já zatím brýle na čtení nepotřebuji, takže tuto stránku nehodnotím. Super a děkuji xD.

20. Eleonor2014

Eleonor2014 Rádoby autor

Ahoj všem,tak já mám taky zaplacený turbomlýn a čas u právě mletého SK mě taky vůbec nesedí :(.Měla jsem mít domleto zítra a teď tam mám konec za cca 53 hodin :(.Tak přemýšlím co s tím???Zrušit výrobu nebo počkat,zda to upraví,jestli to teda upraví...?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.