Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No jasne, tobe ne, ale jak jsem psal, jinym ano a staci si bud tady nebo tam co se hromadi obrazky s problemy a poznas, ze problem tu je a budme spokojeni kdyz je nemame... ja taky nemam problem, protoze proste davam jedno mleti a nikdy vic a nemam stonek, nemam turbo, jen bonus co dali vsem.... jenze to neznamena spokojenost a udivovani co ti ostatni se rozcilujou...
    Ja casto prerusoval mleti proto, ze jsem si precetl akci az vecer a to uz davno mlela predchozi davka SK a to je nekolik dnu, ted neriskuju... taky jsem casto vyuzival ze krmivo vypadavalo postupne, zvlast kdyz jsem prodal vic nez je zdravo... oboje je z myho hlediska zhorseni a sice nejde o zivot, ale proc si ho neschopnosti nekoho jinyho kazit?

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, v příspěvku č.629 jsem vznesl dotaz kolik zaplatil(a) hráč(ka) za řádek, resp.jednotlivé dekorace korun českých. Zatím žádná odpověď. Prosím, já bych to rád věděl, když nechcete cenu zveřejnit na fóru napište mi do pošty. Hlavně nepište, že nejde o peníze, ale o princip. Díky :)

čarodějka007
    děkuji, dobrá vílo, já líný nejsem, ale tam nikde nevidím české koruny nebo jsem je přehlídl?

Edit: jaji

ano, to chápu, ale nejsem puntičkář, stačí mi částka zaokrouhlená. Tak za stovku, pět set nebo tísíc ?;)

pajda361
    Ahoj, díky já jsem to tušil.

Apeluji na Rt, vraťte prachy nebo navrhnu i složení delegace (a bylo by docela humorné). Osobní jednání je nade vše.

Naposledy upraveno: 18/4/15
  3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Naposledy upraveno: 18/4/15
    jaji a Mikeš tohle ocenili.
  4. jaji

jaji Vévoda fóra

tak to je u každého jiné, záleží na tom, za kolik korun českých ty floreny nakoupí....:p

Mikeš a čarodějka007 tohle ocenili.
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Pitrýsku,

uvedu ti dvě nejhorší možné ceny: 190FL = 95KČ při nákupu balíčků 50FL za 25KČ nebo 190FL = 136,45 KČ při nákupu Florenů přes SMS. Všechny ostatní varianty jsou levnější.

Edit: špatně jsem spočítal cenu u balíčků :( teď je to správně

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak jsem nakonec dekorace z Valentýnskýho řádku umístil také do parku! Tímto chci RT "poděkovat" za totálně nezvladnutej a sprasenej mlýn!:p

7. jaji

jaji Vévoda fóra

jeste porad odolavam a cekam... na zbourani radku je vzdycky cas
    je pravda, ze mlyn zlobi nejvic s aktivaci radku... no, tak zatim funguji tak, ze aktivuji stonek,jdu do mlyna, zadam mleti 5 ks SK a nic vic.... a takto dokola...
    vzhledem k tomu, ze rt nepracuje zrovna supermanim tempem, tak tomu davam jeste cas

8. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Tedy, já si málokdy stěžuji. Jsem spíš ten typ, co sedí tiše v koutě a nechá do sebe kopat... Ale teď mě z toho kouta vytáhli! A sprostá taky moc nejsem, ale za posledních pár minut bych musela vypípat snad všechno!:mad: Valentýnský řádek mě taky pěkně namíchl, ale to jsem ještě rozdýchala. Dekorky hodím na ostrov, budu mít aspoň BBZ a o 10% rychlejší mletí mě zas tolik nemrzí. Ale dneska...

Měla jsem na Bahamce ve mlýně zadáno 450 krmiv pro velbloudy a za ním ve frontě 400 krmiv pro pandy. Včera bylo toho krmiva pro velbloudy namleto skoro třičtvrtě... Dneska se jdu podívat do mlýna a asi jsem se zbláznila...!!! Mele se 400 krmiv pro pandy (namleta čtvrtina) a za ním ve frontě 450 krmiv pro velbloudy (které už mělo být skoro hotové a navíc s časem 20:06:40 ?!)!!! Krmivo se nepřipsalo, mletí několik dní nanic a co mě nas.... nejvíc- těch 2250 ks lipnice se ani nevrátilo!!!>:(

EDIT: Tak nakonec krmivo z fronty zmizelo a připsalo se... Uf! Ale znovu to riskovat nebudu- co kdyby... :oops: Žádná fronta!!!

Naposledy upraveno: 19/4/15
  9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky jsem zbourala řádek.Už mě to štvalo.Holt mám drahé dekorace jen na BBZ a krejcary.:)

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Opakuju to dokola - pokud k tomu nemate zavazny duvod, nevyuzivejte frontu... tedy kdyz vim ze jeste 20 hodin a vim ze tu budu, tak jen jedno krmivo... kdyz by bylo riziko z prodleni, tak treba hodinu pred koncem tu jsem ale nebudu dalsich 8 hodin, tak to tam dam neco za tech 8 hodin a i kdyz se to prehodi, tak by mel aspon byt ten druhy hotovy a skocit na prvni... navic tusim, ze kdyz se dodela ten preskoceny (8 hodin) a prejde se na druhy (byla uz 1 hodina) tak to MOZNA spravne ukaze hodinu, ale to by musel nekdo overit... byla by to pak jen graficka chyba co nastve, ne fakticka...
    Muj zpusob : 2* SH (ted 4* s turbo) = 18 hodin (mam zkraceni runy) nacasovane tak ze tu jsem... pak 6 hodin (o par minut mene) krmiva co ho mam nejmin...
    Nevyuzivam druhy slot - neriskuju, nevyuzivam oblibene - nemaji smysl kdyz pokazdy mam neceho jinyho nejmin, ostatni zmeny jsou spis obtezujici...

Simík21, jaji a pajaable tohle ocenili.
  11. sedlackabuzkova

sedlackabuzkova Perspektivní autor

Mám tři farmy. Jenom na jedné valentýnský stonek. Na dvou farmách mám mletí bez problémů na třech slotech. Čas celkem se také zobrazuje správně. Nepostřehla jsem problém. Na té jedné stonek neaktivuji, byla by to pohroma , i tak se čas zobrazuje zrovna podle nálady nebo netuším podle čeho. Podle mne mají problémy hlavně hráči, co si ho zakoupili. Ale řešit to tím, že vyndám dekorky mi přijde divné vzhledem k tomu, že jsem si stonek koupila. RT by se měl zamyslet a najít řešení a hlavně očekávám odškodnění.

12. sisinka

sisinka Pilný autor

ještě pořád můžeme doufat, že to opraví, není to snad konečná, a pak si můžeme vrátit dekorky zpátky do řádku v nebi :)

jaji a pajaable tohle ocenili.
  13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

sedlackabuzkova ahoj, copak nevidíš, jak to dopadá, když se v RT zamyslí? Tak měj rozum aspoň ty a nenaváděj je k dalším šílenostem - ono by mohlo být ještě hůř xD

14. xyxao

xyxao Pisálek fóra

Od první pohromy 10.4 kdy jsem použil stonek na mlýn,jsem neměl odvahu ho odkliknout.Tak co se stonkem???Ostov a park narvanej, dekorky ze stonku nemám kam dát.Jenom mě štve,že mě z podpory napsali,že mě to prošetřili a že mám všechno v pořádku a mám si vyčistit poč.Ještě že si následně začali stěžovat další hráči,jinak jsem si myslel,že jsem úplný trotl a za čtyři roky neumím vyčistit PC.Kdyby šel stonek na mlýn smáznout tak to udělám a oželím ty prachy co jsem do něj vrazil,hlídat nebe abych náhodou ve fofru neodkliknul urych.mlýnu mě už vážně štve.Jak je vidět RT to neštve.

15. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Dala jsem mlít krmení do 3 slotů. Z prvního se připsalo, z dalších dvou ne. Stonek nemám. K čemu mi jsou 3 sloty?

evainfo, ananuki a jaji tohle ocenili.
  16. immortal67

immortal67 Expert fóra

Chci se zeptat já mám placeno 50% za mlýn normálně,ale nefunguje to.To,že to nejde se stonkem vím,ale proč mě to nefunguje i za to placený nechápu.A jsem zvědavej jak rada kompenzuje ty prostředky co museli vynaložit jednotlivci na koupi krmení místo aby si je vyrobili sami.

evainfo tohle ocenil(a).
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj immortal67,

tohle může prověřit jen herní podpora, to zde opravdu neověříme. Jen ještě otázka na základě čeho usuzuješ, že turbo nefunguje? Nezapomínáš na to, že mlýn ukazuje již zkrácené časy?

18. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Když si z řádku na stonku vyhodíš dekorace, tak ti odkliknout nepůjde a máš po problému ;)

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  19. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Hezký den..:)
    jsem majitelkou Valentýnského řádku a taky i zůstane Valentýnský v nebi. Neruším jej, jelikož jsem si jej koupila v té době, kdy byla nabídka výhodná a zisk z ní byl k investici do hry praktický. S turbo mlýnem a řádkem jsem SK 8 ks měla za 24 hodin. No, neinvestujte do toho, když je to tak výhodné...:D...Navíc jsem si koupla v té době i dekorky v domění, že třeba budou prospěšné pro jiné hráče až někdy v budoucnu přijde OaD, nestihly si řádek koupit a třeba poptávkou bych mohla získat to, co se mi nedaří jinde....
    Využívám jej i teď, sice né tak, jak bylo původně psáno, ale rušit jej nebudu. ....
    Je to můj problém, že jsem naletěla planým slibům z Valentýnského řádku. Jen pro příště by vždy mělo být uvedeno u všech řádků v nebi, že případná změna programu je vyhrazená, třeba i malým písmem... Doufání je člověku dané a proto i já doufám, že se vrátí tam, kde byla jeho kouzelná moc původně k zakoupení.
    Co se nového mlýnu týká, zadávám jenom jeden slot a zatím nemám problém. Taky se ani nedivím, že od března nebyla mini akce na turbo mlýn.

20. immortal67

immortal67 Expert fóra

No právě.že ukazuje časy normální,porovnávám s vedlejší farmou,kde mlým nemam

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.