Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Uvidí se v praxi.......zatím to nechápu

babioli tohle ocenil(a).
  2. artex

artex Perspektivní autor

-jednoduše...

ve stonku je kanón lásky, fontána lásky a duch lásky - dáva 2100BZ a 2100BBZ + rychlejší výroba krmiva 10% po 6 hodin

zemanka01 a milostivas tohle ocenili.
  3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Relax 1962.Mám dojem že se dal koupit o Valentýnu

zemanka01, milostivas a relax1962 tohle ocenili.
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zajimave, zatim vidim tyhle zmeny :
    - mnohem mene viditelneho krmiva, takze vic klikani kvuli strankam
    - dalsi klikani po strance, zalozky, proste nesmysly
    - nevidim trideni, mam podle poctu a na prvnim miste SK, tedy idealne
    - nevidim problem delat 2 SK + 6 hodin obycejnyho krmiva nebo 5 SK ci jiny pocet, abych tu byl a mohl dat dalsi mleti
    - chapu to tak, ze stejne jako u slechteni rostlin bude nutne pro otevreni neco "zaplatit" tak nebo tak?

Co bonusy a dalsi znacny mnozstvi urychlovatek, verite ze to bude fungovat bez chyb?

Jo a nic pozitivniho nevidim...

Baroland a milostivas tohle ocenili.
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tass nebudu o tom polemizovat, každý ať si to rozebere sám za sebe, ale pokud se nepletu tak tvorba fronty pro mletí byl i jeden ze zlepšováků na starém fóru a myslím, že dostal celkem dost hlasů a byl předán RT.

babioli, jaji a dasa717 tohle ocenili.
  6. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

No naštěstí melu jen supráč....

7. evinana

evinana Magnát fóra

Pěkný večer přeji,
    uvidíme jak to bude fungovat. Stejně si zase na změnu zvykneme jako vždy. Jen mě zajímá, má se mlýn radši zastavit, nebo nevadí že bude v době zavedení spuštěné mletí krmiva?

dasa717 tohle ocenil(a).
  8. relax1962

relax1962 Pisálek fóra

jo, jo, díky, já myslela, že je to z akce.
    Díky, u zase cítím pevnou hroudu.

9. zdenass

zdenass Perspektivní autor

proč jednoduše......když to jde složitě :wuerg:

milostivas tohle ocenil(a).
  10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Možná že to bude dobré, možná ne.:D Čas teprve ukáže, o_Onemá smysl nad tím teď polemizovat jak konstatoval Pajda361

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jiste, ale jako vetsina toho co chceme je doprovazeno spoustou toho o cem pochybuju ze nekdo chtel... a ma to spolecny doprovodny efekty - snizeni informaci na obrazovce (1.), zhorseni ovladacich prvku (2. zmenseni tady), vice a vice kliku (3.) a hlavne vetsinou problemy (4.) nez se to doladi...

No a proc to resit takhle, stacilo upravit dolni cast na dve zadavaci policka, vse ostatni nechat...

skalara.v, Baroland a milostivas tohle ocenili.
  12. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak jako mě už odradilo více "zlepšováků" už ted mě odradil mlýn...takže dokrmím co mám a budu dávat vydělávat ostatním farmářům a krmivo kupovat na trhu,bo na tohle fakt nemám nervy.... >:(

12Orol tohle ocenil(a).
  13. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

No mě se to celkem nijak nedotkne,já melu jen SK a krmivo pro všechna zvířátka kupuju.Když se snižuje konto ,prodám nějakého šlechtěnce a je na další krmivo.Takhle to dělám skoro od začátku,připadá mě to výhodnější než kupovat SK za reálné peníze.

-monca910- a eleanorelik1 tohle ocenili.
  14. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Má se mlýn před úpravou zastavit nebo může pracovat dál? Pokud mám rozemleté krmivo, nepřijdu o něj? Děkuji za odpověď
    P.S.: taky jsem patřila k "nadávajícím" při každém zavedení novinek, ale čas ukázal, že mnohé z nich byly ku prospěchu. Jen ty mouchy na začátku :))
    Na zakoupení za florenty bych ani nereagovala, vždyť to vůbec nemusíme využít, tak proč se tím zaobírat? :)

babioli, mirae a jaji tohle ocenili.
  15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Co člověk to názor :)
    myslím, že mnoho povyku pro nic...
    - podle mě volba oblíbených je velmi přínosná, dejme tomu krmiva co jsou na trhu docela drahá patří k těm co nekupuji a samovytvářím, obyčejná levná kupuji ve velkém. A´t se jedná o pavouky, chamíky a Sk samosebou ;)
    - kolikrát procházím mlýnem několikrát než najdu to co hledám. Takže pro mě velké plus :)
    - možnost do fronty? báječné díky stonku z Valentýna si můžu hodit jiný druh krmiva do fronty a pak zadat SK a vše stihnu naklikat při aktivaci stonku a nemusím již hlídat čas (nejednou jsem propásla o pár minut)

nevýhody? zřejmě první dny než si zvyknu, ale nebude to tak horké jak se to uvařilo ;)
    Krásný den Andulííí

konga06 a jaji tohle ocenili.
  16. Nefertiti...

Nefertiti... Pisálek fóra

Vyzkouším a uvidím.Jen tam nemuseli přidávat opět florenovou možnost,to je snad jediný,co opravdu nemuseli.Všichni jsme si budˇpočkali nebo koupili na trhu a fungovalo to normálně a byli jsme spokojení,ale asi až moc :-D

babioli tohle ocenil(a).
  17. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky ještě počkám až na vyzkoušení mlýna.Floreny mě nevzrušují.Je to nabídka která je všude.Kdo na to má,využije.Jen jsem v skrytu duše doufala že se SK bude mlít i na Baha.Tohle mě zklamalo.8)

Dám pajdo na tebe a taky mlýn zastavím.

Naposledy upraveno: 24/3/15
    dasa717 tohle ocenil(a).
  18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj dasa717,

těžko radit, ale já osobně mlýn před údržbou rozhodně zastavím.

jaji, babioli a mirae tohle ocenili.
  19. ptakoun

ptakoun Perspektivní autor

Máš pravdu, v poslední době je skoro všechno jen o penězích. Třeba darovací akce nebyla víc než půl roku. Bude v až červnu a samozřejmě dražší nebo hodně omezená. Nějak se začíná vytrácet radost ze hry

šamanka. a fugger64 tohle ocenili.
  20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Už se těším zase nějaká dobrá novinka.

Farmerama 95+ *** Bahammarama 229+
    farmařím od 5.10.2010

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.