Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Moje zkušenost s nefunkčním mlýnem.
    Projevily se mi tam všechny popisované chyby hráčů (přehazování a vypadávání krmiva z fronty, nemožnost dostat se do mlýnu, podivné časy atd.) Dala jsem na doporučení a kontaktovala herní podporu (odpověď jsem uvedla tu na fóru a příspěvek zmizel a zatrhli mi vstup na forum na jeden den za porušení pravidel). Asi mi to nějak spravili a mlýn začal fungovat. Nemám ale odvahu použít stonek. Takže se ptám - mohu stonek použít a nerozhodí se mi použitím stonku mlýn? Dále se ptám - dobu, co jsem se nemohla dostat do mlýna (i když ovečky běhaly jako zběsilé :) mi někdo nahradí (mám zaplacen TM) nebo uvedený kód je již kompenzace?
    Modíkům děkuji za trpělivost a odpověď, pokud již oni sami nějakou dostali.
    Všem klidnou hru dasa :)

kaolín11 a cocrouche62 tohle ocenili.
  2. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Prosím, může nám někdo kompetentní sdělit (tedy pokud alespoň něco vyvěští z kouličky či jinak), jestli tohle už má být definitivní verze mlýna?
    Já jen, že mi zrovna do mailu dorazila super zpráva od RT, že "usilovně pracovali" na odstranění chyb ve mlýně a jako omluvu si nemám zapomenout aktivovat bonusový kód.
    Při tom nefunkčním paskvilu, který se touto dobou nachází na našich farmách, mě to po pár dnech opět nehezky nadzvedlo >:(

Teda především závěr mailu ve znění "těš se na rychlejší výrobu ve mlýně" :wuerg:

3. petapec

petapec Rádoby autor

Taky mi ten email přišel, fakt jsem se zasmála...., nový mlýn je učiněný propadák, zatím nic horšího nevymysleli

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

no nevěřím, že s tímto něco v nejbližší době udělají :oops: ... dávám mlít jen podle stonku, kdy jej mohu aktivovat o_O ... někdy mám pocit, že žiji více na farmě a ne tam kde jsem :D samé propočty a hlídání a obhajování, zvířátka vydržte .. začne krmení až s úkolem xDxD takže ve dvě .... ještě že jdu zase na pár dní do práce ... se snad na to i těším :p

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

bohužel jsme zatím nedostali ze strany RT žádné vyjádření. Jakmile bude k dispozici tak jej zveřejníme.

skalara.v, ondra_k a dasa717 tohle ocenili.
  6. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Tak to je můj úžasný mlýn po aktivaci stonku ;( ach jo sakra práce ;( mele nebo nemele.... to nikdo neví :) Kdo to ví odpoví ;)

a k tomu uvnitř mlýna

ach jo >:(>:(>:(>:(>:(

skalara.v, pajaable a anickamalirka tohle ocenili.
  7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj,

nemůžu si pomoct, ale opět mlýn nefunguje, opět a znovu vypadávají nastavené krmiva v řadě, stále do kola... Ač proběhla takzvaná oprava mlýnu, je opět skoro vše při starém... Než se mi domele 8SK, v řadě znovu 8SK a znova 8SK ... čili tři volné sloty.. využiji 4x řádek v nebi cca.. a po každé aktivaci řádku z Valentýna se mi to celé zastaví přeháže a čekám i dva tři dny než se mi připočtě nějaké Sk ... Zajímavé je že třeba v rozmězí 8mi hodin 2x 8SK :D prostě si dělá co chce.. o Baha nemluvě.. tam se pro změnu nemele nic :D nebo mele ale při přihlášení znovu do hr nemele a co je se surovinama to netuším :D

asi přejdu ke kupování hotových zvířat nebo z toho zešedivím :D

Andulííí

8. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

pajda361

díky, alespoň za odpověď, že nic nevíš, bohužel jsi mně ani ostatní naštvané hráče nepotěšil ;(

9. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Ahoj všem, vzhledem k tomu, že se nikdo nevyjadřuje ke spojení mlýn a stonek, tak jsem dekorky ze stonku hodila do bahaparku (že by výhodná investice:)), alespoň je z nich nějaký užitek. Dokud vše nebude vyřešeno, tak stonek nepoužiji, aby se mlýn nerozhodil. Modíkům pevné nervy a prosba o urgování dotazu, kdy bude funkční mlýn a stonek. Děkuji a pěkný večer :)

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja meliem asi 2 hodiny pre chameleónov a v stodole žiadne krmivo pre nich nemám namleté.Kto mi to vysvetlí ako to je s tým čo som na tých 100 ks krmív vrazil brusnicu a liči či nám to ide naspäť alebo sa s tým mám rozlúčiť.Načo nám je taký mlyn keď nestojí ani za deravý groš a ešte dali bonus na 50%.Prosím vás načo keď je nám to teraz na nič ked mlyn nefunguje ako má?

11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím -Kuteno-, mlýn připíše bohužel až vše najednou, nepřipisuje krmivo průběžně, jak ho vyrobí. Doporučují raději mlýn po menších dávkách, pokud potřebuješ krmit.
    danda

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

V jaké fázi se vlastně mlýn teď nachází?? Mně se zdá ,že naněm nědělají vůbec nic! Pořád ty stejný chyby! Například když zadám mlít třeba SK a chci přidat další krmivo do fronty,tak se nedostanu dál jak na stranu 3.Pomůže až znovunačtení hry!:oops:
    Co si RT představuje pod pojmem "usilovná práce" , "již brzy" apod..???:p

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dej jim šanci ;). Vždyť už nám rozesílají maily :D. A než nás obešlou všechny, to chvíli potrvá xD

No, jestli budou takhle usilovně pracovat i nadále, tak jich nebudou asi muset posílat tolik, bo by naše farmářské řady mohly povážlivě prořídnout :wuerg:

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky. Jediné, co mě přišlo na email je kod jako omluva za nepříjemnosti a ujištění,že v posledních několika týdnech na problémech tvrdě pracovali . Nejvíc mě dostalo toto : Děkujeme za tvoji trpělivost a věrnost. Milánkové, trpělivost dochází a věrná jsem jen sama sobě a svým zásadám. xD
    A až pohár přeteče a řeknu si dost ! , můžete děkovat komu chcete !
    A největší vtip roku je na závěr emailu : Těš se na rychlejší výrobu ve mlýně ! Až mě bolel podbřišek, jak jsem se lemtala a za chvíli vzteky brunátněla. Z koho že si tu dělají srandu ? >:(

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak jsem kontroloval poštu a mám to tam také. Velice mně pobavilo: "Při přepracování mlýna se vyskytlo několik problémů. V posledních několika týdnech jsme na nich tvrdě pracovali" Sem se málem vyvrátil,kdybychom takhle "tvrdě" pracovali všichni,tak brzo pomřem hlady!xD Chci se zeptat, dá se pracovat ještě "Tvrději"?? Já jen ,že bych se rád dožil funkčního mlýna!:p

16. pajda361

Kaolín11: možná by bylo lépe kdyby pracovali lepčeji (fuj to je slovo) než tvrději.

17. slootr

slootr Baron fóra

Sice nerad, ale zase něco mám. Podotýkám, že nemám koupený ten zrychlovací stonek, jediný co mám, je turbomlýn z bonus kódu.

Dal jsem mlít 999 kukaččího, pak 17 SK, pak asi 150 koňskýho. Kukaččí se umlelo, připsalo se mi, přeskočilo to na SK, který se tam točí celkem dlouho. Uvolnila se mi třetí pozice ve frontě.

A tu jsem si vzpomněl, že mám vlastně kukaččího jen těch 999, protože víc tam po té změně k lepšímu prostě nenarvu. Budiž, co se dá dělat, když to RT považuje za krok vpřed, mám na to sice opačný názor, ale co je komu do toho, jsem jen hráč, že. Tak jsem holt přihodil jedno kukaččí, ať mám umleto tolik, kolik jsem chtěl.

Dneska jsem se šel podívat, jak dlouho se ještě SK bude kroutit a hledím na to jak husa do flašky. Kukaččí se přesunulo na pozici 2 a vyšouplo koňské na pozici 3.

Závěr a vzkaz pro RT:
    Když už jste mi, drahoušci, ze zcela nepochopitelných důvodů zavařili tím, že se umleté připíše až po umletí, když už jste mi znemožnili mletí zrušit, protože přijdu o promletý čas, když už jste mi zakázali umlít tisícovku najednou, tak se mi alespoň laskavě nešťourejte ve frontě mletí. Mám ji tak, jak ji mám, protože to tak prostě potřebuju nebo chcu. Myslím, že je to moje věc a po vašich nedávných zlepšovácích i tato zdánlivě nevinná chybka může pěkně hnout žlučí, až se mi to zase seřadí jinak a nebudu mít čím krmit. Což nečekám, ale na situaci to nic nemění.

Pajda:
    Screen původního bohužel nemám. Nějak mne nenapadlo všecho fotit. V jinym prohlížeči zkusím - vyzkoušeno, je to totéž. Ovšem čistit nebudu, protože to má nepříjemné dopady na jiné věci z webových aplikací, které na firemním notebooku používám. Nečistil jsem právě z tohoto důvodu zatím nikdy. Chyba, ať už jakákoli, vždy zmizela, když s tím RT něco udělal. Žádná jiná webová aplikace respektive její provozovatel nevyžaduje takové zásahy. Všichni si to umí nějak ošetřit. Kromě BigPointu. Jestli je to tak, melo by to být uvedeno na úvodní stránce velkým písmem. Něco jako: hrát můžete použe na počítači určeném pouze pro farmu, protože budete muset neustále čistit paměť, což vám vymaže i data jiných aplikací, než je Farmerama.

Screen po změně mám, je tu:

Naposledy upraveno: 15/4/15
  18. pajda361

Ahoj Slootr,

prosím zkus hru otevřít v jiném prohlížeči a koukni na ten mlýn znovu, nebo vyčistit. Dost by nám to pomohlo v jedné reakci směrem RT. Bohužel se mi tohle nedaří vyvolat :( . Když by byl screen z obou otevření bylo by to naprosto nejlepší.

EDIT: děkuji za informace, bylo předáno programátorům a dostatečně zdůrazněno, že v mlýně mají stále šotka (no kdyby jednoho :( ).

Naposledy upraveno: 15/4/15
  19. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Mlýn neukazuje celkový čas mletí, jen co právě je mleto.Novinka?

skalara.v, sisinka a pajaable tohle ocenili.
  20. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

jj,taky mám tak a trvání celkem ukazuje 00:00:00 :(

Třeba Mlýn spravují za provozu,tak snad k lepšímu,nebo spíš původnímu mletí.Doufám,že se brzy dočkáme i nějakého vysvětlení ze strany RT

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.