Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. daajen

daajen Aktivní autor

Já nemám slov na úpravu mlýnu :oops:, škoda FL za stonek, jsou to naprosto vyhozené peníze:wuerg:. No, tak si zaktivovala bonusový kod a ejhle, já se vůbec nedostanu do mlýna. Ovečky běhají jak šílený, ale abych mohla nastavit mletí to ani omylem. Už jsem pročistila PC, použila F5, což musím pokaždé jinak se z mlýna ani nedostanu a i jsem hru otevřela v jiném prohlížeči. Nooo, žádná změna, dělá vám to taky??

2. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Tak takhle vypadá úprava mlýna u mě,
    tedy vypadala, po znovunačtení hry veškeré mletí zmizelo>:(

Naposledy upraveno: 11/4/15
  3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, pro všechny závady s mlýnem - kontaktujte herní podporu. Nahlásí vaše problémy dál k dalšímu řešení, protože podle toho, co popisujete, tak je prakticky mlýn nefunkční, jenže to vypadá, že takto špatná situace je pouze na některých herních účtech.

danda

4. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Já jsem ve stejném problému jako .helm. herní podporu kontaktovala již včera ráno a dostala jsem pouze odkazy na fórum jak funguje mlýn po úpravách a radu ať se na fóru zeptám ostatních farmářů a moderátorů, že mi pomohou:D:D

5. mary

mary Zelenáč fóra

Prosím Vás, ako teraz funguje mlyn? Je to normálne,že počas mletia sa nepripisuje namleté krmivo, alebo je to chyba, a mám napísať na hernú podporu? Meliem od včera rána superkrmivo, a na bahame krmivo pre pandy, a žiadne namleté krmivo sa mi nepripisuje.

6. hela3452

hela3452 Pisálek fóra

mary u nového mlýna je to naprosto normální. Krmivo se připíše až je celé množství namleté. Pokud během mletí dáš zrušit výrobu, tak se ti do stodoly nic nepřipíše. To je to vylepšení mlýna. Musíš počkat až doběhne celý čas pro mletí, který jsi zadala. ;)

mary tohle ocenil(a).
  7. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Přidávám se se stížností. Ráno mi mlel mlýn 2 SK, zbývalo už jen 22 min k domletí. Dala jsem do fronty 20 ks krmiva pro kozy a 7 ks pro mývaly. Nyní je mlýn prázdný, KRMIVO NEPŘIPSÁNO, SUROVINY NEVRÁCENY!
    Kam mám psát, aby s tím začal někdo něco dělat????????????????????????????????????
    EDIT: Tak pardon, chyba v matrixu, nyní koukám, že krmivo se připsalo....mimořádně chyba, z které jsem něco získala...i tak si myslím, že pro férovost je potřeba toto dořešit.

piginka, dasa717 a kocickamisa tohle ocenili.
  8. immortal67

immortal67 Expert fóra

Tak mě mlýn nefunguje už celý den.Pokud dám vyrobit po jednom,udělá to,ale pokud zadám třeba 10 pracuje a výsledek ve stodole nula.Takže pěknej bonus je k ničemu,když po dobu jeho trvání mlýn nefunguje.

9. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Žádné mletí jsem nepřerušila a po domletí 17 ks superkrmiva se mi do stodoly nic nepřipsalo :mad:

10. polacka

polacka Vévoda fóra

Zřejmě bude ve mlýnu nějaká chyba. Trvání celkem mi ukazuje čas mletí prvního krmiva. Mám obsazené tři sloty to znamená, že by se čas celkem měl sčítat. Na druhé farmě je vše OK. Opravdu to vypadá na chybu některých účtů. Za 10 hodin budu mít domleto, stonek jsem radši neaktivovala, abych nedopadla jako včera. Jak dopadnu po ukončení prvního mletí - to uvidím.

dasa717 tohle ocenil(a).
  11. satelit

satelit Hvězda fóra

Mám ten samý problém po aktivaci valentýnského řádku.
    Musí se znovu načíst hra,to asi není to pravé ořechové...

dasa717 tohle ocenil(a).
  12. immortal67

immortal67 Expert fóra

Pořád dělají změny fungujících věcí a vždy je to horší,než před tím.

piginka, ananuki a atomo tohle ocenili.
  13. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Docela mně mrzí, že si RT neváží hráčů a doposud jsme nedostali odpovědi na následující otázky

1. kdy bude mlýn konečně funční se vším všudy (tedy s tím, že lze prohlížet množtví krmiv jako to fungovalo do "vylepšení mlýna")
    2. Kdy budou dány zpět časy tak jak to bylo před "vylepšením" mlýna hráči, kteří si kupovali řádek do stonku to dělali s tím, že mletí SK s aktivovaným stonkem a aktivovanou runou a turbo mlýnem trvá 3 hodiny .... ted je situace naprosto jiná s tím co si zaplatili.
    3. kdy dojde k odškodnění hráčů co si koupili stonek a turbo ? k tomu totiž vůbec nedošlo
    4. kdy bude bonus ze stonku fungovat přesně tak jak bylo slibováno, když ho RT nabízel k nákupu ? Tedy tak, že bonus je na celé spuštěné mletí
    5. Kdy bude mlýn fungovat normálně a to co namele hodí hned do stodoly - tak je to přeci logické a tak je to spravné

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Na to je jednoduchá odpověď ------ nikdy !
    Díky úžasným VOP si může RT dělat co chce! Ikdyž v případě Valentýnskýho řádku se mně zdá, že to už by šlo napadnout.Chtělo by to předat na posouzení nějakýmu právníkovi a pak podat hromadnou žalobu!:eek:

Právě jsem se dozvěděl,že hromadnou žalobu už podali Němci, tak snad se to pohne kupředu!Už by konečně měl někdo Varuna klepnout přez prsty!:eek:

Naposledy upraveno: 12/4/15
  15. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Tak jsem teď objevila novou funkci mlýnu:zadám mletí na FA i BAHA,jedno se domele druhé ne(jiný čas při nastavení),zapnu stonek-na hotovém se mi otevře !PRVNÍ!okno se zeleným +,u nedomletého se mi nedokončené mletí posune do !DRUHÉHO! okna a v prvním se objeví zelený+.

ananuki a dasa717 tohle ocenili.
  16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nejenom přes prsty...

17. polacka

polacka Vévoda fóra

A k čemu je to dobré??? Jsem asi natvrdlá..... pro hanči54

18. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Těď jsem si z ativovala valent řádek - přeházel mi pořadí a prodloužil čas mletí u myší.Nevyfotila jsem to před aktivací - nevěřila jsem tomu .První byly ryby cca 30min,druhý bobr cca 1:30hod. a třetí myš 1,31hodd a ejhle po zkrácení doby mletí se mi mají myši mlet o 1:24hod víc ???:(:wuerg::oops::sleepy:
    ..a přehodil mi i mletí anakond.... kdybych je potřebovala tak mám smůlu - to je děsný:wuerg: ... a to by mě zajímalo,kdy by se podle toho celkového času domelou?
    Je tam čas milión stodevadesát tři tisíc 45 hodin 44 min a asi nějaký sekundyo_O

Naposledy upraveno: 12/4/15
  19. polacka

polacka Vévoda fóra

A jak koukám maja.rada, máš taky nějaký divný čas- trvání celkem 00.50.04. a ne sečteno celkem za všechny sloty. Podle mne je problém u lidí, co mají koupený stonek.

20. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Ano, také soudím, že je problém u lidí, kteří mají Valentýnskou řadu na stonku, což je i můj případ. Rozhodně nedoporučuji bonus zapínat než máte domleto, protože ví bůh, co to udělá...tvoří to právě to divné přeskupování, vyprazdňování atp.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.