Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

@čarodějka007 myslíš, že tam už jsou ty papriky za 80? xD

já radši moc nemlýnuju, ani kód jsem ještě nepoužila, stačí mi to turbo, co takhle zbůhdarma plácám, když tu a tam dám opatrně umlít cosi cokoliv v menším, než malém množství
    superko netestuju vůbec, ale to já obvykle nemelu...

škoda, že má němčina je pořád na začátečnické úrovni, nemohu se ani podívat, jak jsou na tom západní kolegové se spokojeností s "férovým kompromisem" RT...

2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Witchy.D, využij strejdu gůgla jako já :) Jinak bych těžko chápala, o čem je tam vlastně řeč. On to sice přeloží kostrbatě, ale podstatu pochopíš :D
    danda

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Witchy.D kdyby jen papriky....a ty co tam jsou, jsou doufám hodně pálivé, nedávno jsme nějaké měli i v akci a vyráběli z nich omáčku s česnekem. Pamatuju si, že hráči z nižších levelů, nasštvaní že nemají surovinu pro výrobu, tu taky psali o místu vhodném pro umístění paprik...
    Jenže tam už je půlka inventáře farmy, hráči tam pravidelně "uskladňují" nechtěné chlívky z TCH a katalpy z kola štěstí a taky je tam nejspíš celá baha, už od doby, kdy RT postavilo Opičí chrám xD

4. Janush

Janush Pisálek fóra

Já to nechápu, x hodin jsem mlela jedno krmivo a pak jsem zjistila, že potřebuju jiný, tak jsem v průběhu mletí vypnula mlýn a ŽÁDNÉ krmivo se mi do stodoly nepřidalo??? Navíc, vždy jsem mohla průběžně vyráběné krmivo rovnou používat, to teď jako nejde??? To má být změna k lepšímu nebo co?

maja.rada tohle ocenil(a).
  5. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Ve čtvrtek jsem zkritizoval v tomto vlákně úpravy mlýnu, ve farmoraculu jsem si dovoliv požádat o veštbu, kdy se konečně RT začne ke hračum chovat slušne a výsledkem bylo to, že místo odpovědí jsem dostal BAN

no dobře chápu neměl jsem to dělat. chápu je zde zakázáno domáhat se toho aby to co je zakoupeno chodilo tak jak chodilo v době kdy to bylo zakázáno.

milý RT týme tím že jsem dostal BAN, za to, že se hlásím o svá práva za své peníze, tím že nefunguje to co jsem si za své peníze koupil se zde nabízí otázka ;) Má RT zájem o mé peníze ? Odpovím si sám ;) Podle toho jak se RT tak ten zájem nemá.

Takže není zájem nebudou peníze ;)

Nebudu přeci kupovat něco co není dodavatel schopen dodat v požadované kvalitě a množství a hlavě tuto kvalitu dodržet a garantovat

6. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

To víš, že o něj přijdeš. Snad si nemyslíš, že by ti nechali krmivo, ktere sis už namlela. To by pak přišli o eventuelní možnost, pokud by ti pochybovalo z tebe získat penízky na jeho dokoupení....

7. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

• Používání cizího jazyka (danda-vnovis)
    GER: "Wir haben das Mühle." Varun. - Warum?
    CZ:
    "Změnili jsme mlýn.", Varun. - ...

8. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Já už snad ani nemám sílu se s mlýnem rozčilovat. Hned po "opravě" mlýna jsem dala 17 ks SK a do dalšího slotu krmivo pro pavouky. Ráno byl první slot prázdný a SK přesunuto do posledního slotu. Mlýn jel na prázdno. Znovu jsem dle rady Casey27 načetla mlýn a ejhle zmizelo vše, sloty prázdné, mlýn stojí. A co myslíte, že udělaly suroviny, vrátily se do stodoly ? Ale kdepak, zřejmě jsou v...propadlišti dějin. Pardon, vlastně podpořily ekonomiku hry >:(

Naposledy upraveno: 11/4/15
  9. polacka

polacka Vévoda fóra

Já jsem právě zažila něco podobného. Mlela jsem , aktivovala jsem stonek a vše z mlýna zmizelo. Nejspíš i namleté krmivo. Tak to je super oprava.

10. JanaŽ

JanaŽ Pisálek fóra

nedá mi nereagovat.... dneska jsem si teprve přečetla o jaké změny se v mlýně vlastně jedná...včera jsem si dala mlýt krmivo pro slony, na celou noc, bohužel z nevědomosti mi končí až pozdě dopoledne. Chci nakrmit stádo slonů a ejhle, přesto, že bych měla mít 67 krmiv na skladě, sloni hladoví, produkce stojí. TAHLETA jedna úprava mlýna se mi totálně nelíbí, jinak frontu mletí jsem přivítala s radostí, ale každá radost má i své hořkosti. Když chci zastavit mletí, tak mi to zruší všechno dosud namleté krmivo, to není příjemná inovace, my starší nad tím dovedeme pro příště uvažovat, ale co ti malí hráči (je to ale zase na druhou stranu neštve)

11. minutka10

minutka10 Aktivní autor

tak dnes ma to teda riadne vytočilo, mlyn melie naprázdno, vôbec nepripočítava krmivo, nedá sa už vôbec spustiť, časomiera nezobrazuje čas, nemám zakúpené žiadne stonky ani zrýchlenia, mlyn používam v normálnych časoch, ale teraz keď dali bonusový kód (prepáčte tí, ktorí si myslíte že som ho dostala neprávom) tak nič nemelie, to načo nám ho dali, keď teraz po celú jeho dobu bude len problém a dokonca si nemôžem namlieť ani krmivo, ktoré potrebujem, hoci aj v neskrátenom čase, lebo to už vôbec nejde, nikdy tu nepoužívam žiadne nadávky, ale teraz by som najradšej povedala, nech si ten nový mlyn strčia do z...

12. jižibaba

jižibaba Pisálek fóra

Velká nespokojenost,za noc namleto ze 100 celých 0 krmiva pro chamíky. Všechno je v čudu, čas suroviny a chudáci mají hlad. Vůbec nevím,asi zruším zvířata. Nebo farmu celou, bo mě v poslední době fakt štvou, kino v to počítám taky nefunkční.>:(>:(>:(

13. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Myslím, že tlak na platby je neúměrný. Jsem z hráčů, co neočekávají, že budou mít super hru zadarmo....utratím zhruba dvě stovky měsíčně za farmu, což v herním světě není zanedbatelná částka a bohužel poslední dobou spokojená nejsem. Úpravou mlýna tomu nasadili korunu! Řada na magickém stonku z Valentýnské akce je na dvě věci a kupodivu vrátit nejde...jak někoho může napadnout změna podmínek započítávání bonusů, to mi fakt hlava nebere....nemluvím o tom, že jsem vyplácala hvězdičky na runu vodo jen teč, abych mohla namlít co nejvíce SK (ve starém mlýně bylo důležité spustit mletí v době trvání bonusu bez ohledu, kdy mletí končilo). Jen pro srovnání jsem mohla namlít během 24 hod 6x SK po 3 hod, 6 hodin mi zbylo na mletí ostatního a z toho téměř 3 s bonusem. V novém "vylepšeném" mlýně se supervýhodným spuštěním bonusu nenamelu víc jak 2 SK po úžasných 4 hod 3 min???, další za 4,5 hod...no myslím, že není potřeba počítat, aby každý viděl, že ani prodloužení bonusu nevynahradí ztráty. Že by tlak na nákup SK?
    Nemluvě o "vylepšení", že se veškeré krmivo připíše až na konci mletí....jo, když couvat, tak pořádně, že? Možnost řazení krmiva do fronty je fajn a pokud byste nezměnili fungování mlýna, byla by užitečná, takhle to naprosto postrádá smysl, bohužel.
    Co jsem si z vylepšení odnesla? Nebudu už NIKDY kupovat za reálné peníze řady na magickém stonku...sorry, mohli jste vydělat, ale svou hamižností naopak proděláte. Jen tak dál a přestanu hrát úplně....a myslím, že takových pravidelných přispěvatelů na váš plat můžete ztratit hodně. Jakže bylo to přísloví? Jestli to nebylo něco jako "kdo chce víc, nemá nic" ;)

14. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, taky se přidávám k těm nespokojeným kvůli mlýnu. Mě též mele nic a ještě k tomu mám na časomíře strašný údaj 1193030 hodin, tak dlouho asi bude mlít to nic, co mele.

15. jižibaba

jižibaba Pisálek fóra

robinela1 Ahoj, mají to marné, ať si tlačí, hlavně aby se jim při tom nenadělalo do gatí. Nikdy jsem nedala a ani nikdy nedám ani halíř za mizernou kvalitu.;););)

16. piginka

piginka Perspektivní autor

17. ezzra

ezzra Hrabě fóra

peknu sobotu vsetkym....tak este ze svieti slniecko a je krasne a mozem sediet na terase ...ale vratim sa k mlynu..umna melie na prazdno..uz som vyskusala snim vsetko mozne....a uz mi dokonca nevracia ani rozlozene suroviny..z SK ani paradajky,kukuricu,jabka,orechy....to by ma samozrejme az tak netrapilo....ale ze ide total naprazdno..a pokazde ked resetnem hru,,ci dam F5 alebo vycistim tablet alebo PC....stale je tam ine mnozstvo..takze si pustime pesnicku...melem a nemelem...krasny vikend zasielam p.Varunovi...

18. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Zdravím,
    myslím, že namiesto nadávania a horekovania ako nefunguje mlyn sa treba zmieriť s realitou a vymyslieť novú stratégiu mletia.
    Ja napríklad ak si robím na farme meliem rôzne krmivá po menších množstvách (radenie do fronty mi to umožňuje). Na noc potom dám väčšie množstvá a na záver aj SK. Ak máte niekto lepší nápad tak nám ho napíšte. Prajem príjemnú hru

Naposledy upraveno: 11/4/15
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem se rozhodl psat si pocet SK, at vim zda opravdu pribyva, protoze nejak se mi nezda, ze bych mel mit spravny pocet... je to otrava, protoze jak suroviny na nej, tak i pocet kolisa podle splnenych ukolu... ted jsem +30 za slechtence mel ziskat a nenapsal jsem si pocet predem, ach jo, uz neverim RT ze umi i jen scitat...
    Pouzivam mlyn "postaru", tedy zadna "fronta" ale jen jedno krmivo, abych se nemusel rozcilovat nad chybou, co je tam od PRVNIHO dne a zcela ignorovana, hlavne ze orezali vliv stonku a runy proti turbu (= jeste horsi nez po prvni zmene), no a ale je to hra kdyz misto jistoty v zakladni funkci si malem musim delat otisky vsech veci co mam?

Trochu by to chtelo vyzvedet, zda ma RT za to, ze je "hotovo", tedy to jak ted (ne)funguje bere jako uzavrenou kapitolu?

20. sirchose

sirchose Analytik fóra

Vypadá to že nám RT dělá mrtvého brouka,jsem zvědav kdo a kdy si zase bude sypat popel na hlavu ale nevěřím že to k něčemu bude,tady by asi fakt museli všichni přestat hrát aby se v těch hlavách rozsvítilo:mad:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.