Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny neskory vecer.
    .citam a citam..co prispevok to perla...nikto nic nekupuje a neda uz ani korunu..xD...a zajtra budu preteky mieru v kupovani balikov sadenic 30+1...o 106xD..dodrzte slovo a nech nikto nekupi nic z SK a CZ lokacie...a hned sa budu zaujmat kde je chyba..a snad nam aj ponuknu nieco hodnotnejsieho,,
    lebo kompenzacia za ten bombasticky stonok...Valentinsky...dostat 336h turbo na 14dni..je vysmech...do neba volajuce...
    a teraz sa bude slachtit..aspon 6x do mesiaca,,,aby sme kupovali SK ako murovaty,,,lebo mlyn nestiha...a cim viacej akcii na vyrobu do mlyna ...xDdobru noc

2. jaji

jaji Vévoda fóra

ezzra, za me 100% nic nedostanou, uz jsem nekoupila ani pomocniky...

3. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

To je hnus, velebnosti :wuerg:
    Za mě do reportu toto - Milý realizační týme, tak to je opravdu zcela poprvé, co jsi mě ale doopravdy naštval. Těžko se mi hledají slova, která by nezasloužila BAN. Všechno ostatní jsem vždy nějak kousla, ale tentokrát už je to fakt nehoráznost. Změnit funkci něčeho, co si hráči koupili za reálné peníze? Je to vůbec legální? A to přičtení krmiva až po ukončení výroby, to je jako co? Fajn, dovedla bych pochopit a akceptovat, že se mi krmivo přičte až po ukončení mletí, ale nedovedu akceptovat to, že pokud ho přeruším předčasně, tak se mi nenamele vlastně nic. To už je fakt moc a pochybuji, že mi můžete dát jediný rozumný důvod pro to, proč jste to tak vymysleli (maštění vlastních kapes neberu jako rozumný důvod). Pokud by se při předčasném ukončení přičetlo jen to, co už se stihlo namlít, tak OK, ale takto? Když jsem se naposledy dívala, byla jsme holka, ale teď mám pocit, že se ze mě obratem stal pluh ... soudě podle toho, jak se mnou ořete. Prosím vás, vraťte mlýn zpět a už radši nic co funguje nevylepšujte nebo mě otrávíte definitivně. Díky.

Edit: Teda já jsem tak znechucená, že jsem ani nesklidila a jdu spát. Já se snad místo té farmy začnu věnovat domácím pracem :cry: Původně jsem hrála na dvou farmách současně. Pak jsem se na jednu vyprdla, protože mě to přestávalo bavit. A ani to moc nebolelo. Teď mě to zase celkem bavilo, ale jestli to takhle půjde dál, tak když jsem sekla s jednou, je dost pravděpodobné, že to tak dopadne i s touhle. Hraju to pro zábavu a když si moji hlavu někdo plete s WC, tak to mě ale teda fakt nebaví. Dobrou.

Naposledy upraveno: 9/4/15
  4. Beruška.Janka

Beruška.Janka Zelenáč fóra

Tak teď jsem si odklikla Létajícího soba a Zámek z oblaků a čekám,kdy se mě proletí po ostrově,ale asi ani oni se nemůžou dívat na to,co nám tu RT provádí za psí kusy s mlýnem,tak raději nevystrčili ani čumáčky . Taky se mě nelíbí,co nám provedli,aspoň to namleté krmivo při přerušení mletí by nám mohli vrátit.:(

5. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Mě docela nenažranost provozovatele potěšila. Konečně se rozhoupu a níc nebudu kupovat. V průměru jsem utratil 2000kč měsíčně. Takže ušetřím no a když mě bloknou tak snad i skončím.

6. Evina270

Evina270 Rádoby autor

Ahoj nevím ,zda se to stalo jen mně...ale předtím jsem mlela při zakoupení mlynářského předplatné SK za 4 hodiny a nyní za 4.30.Tak,že by s novým mlýnem prodloužil i čas?

7. jaji

jaji Vévoda fóra

Evina270 ano, prodloužil, nic nefunguje tak jak mělo a aby to rt zpestřil, tak si upravil podmínky fungování...

8. hexinna

hexinna Pisálek fóra

Tak jsem si dala do fronty po odkliknutí Valentinského stonku 2x superkrmivo a do zbývajícího zkráceného času krmivo pro bobry, a pak zase superkrmivo do zítřejšího rána.
    A ejhle po hodině mrknu do mlýna a bobři se posunuli sami až na třetí místo, takže se nebudou mlít ve zkráceném čase a to jedno superkrmivo ve frontě teď na druhém místě se mi už ve zkráceném čase přece neumele.
    Takže se ptám další chyba k odladění nebo záměr vývojářů ?

9. lenka2007

lenka2007 Rádoby autor

Ahoj, fakt už nevím, kde hledat a kam napsat, ale nemohu najít kód na Mlynářské předplatné, snad nedostanu ban :-D, děkuji předem za radu

LENÍKV tohle ocenil(a).
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

11. Evina270

Evina270 Rádoby autor

jaji....děkuji.

jaji tohle ocenil(a).
  12. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Ahoj všem,tak já se taky podělím:mlýn mele(všechno)pomaleji-tudíš namele míň,kdo koupil stonek tak se dostane na podobnou délku mletí co byla před touto geniální úpravou,ale POZOR!!! pouze na 11hod59min.Musí se počítat každá minuta,protože RT potřebuje abychom kupovali SK.Tak se jim podařilo prodloužit čas na mletí a ještě inkasovat.A s tím rušením namletého krmení-je to stejná strategie !NEMEL TOLIK!Když dáš na 12hod. tak se ti upraví čas,protože se nevejdeš do těch 12hod(to je ta minuta).Další aktivace stonku je za 18hod.,převeďte si to do reálného života a máte jasno-za 24hod. se dá namlet pouze 5xSK. VLASTNĚ JEN 4X to pátý je už nad.Teď už je doufám jasné proč ta úprava.

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Tak jsem si "ráno" cca v 9:30 aktivoval bonus ze stonku a využívám "kompenzaci" turba. Zadal jsem si mletí 5 SK a 159ks opičího aby to bylo hotovo cca za 24hod a vše bylo ok.... čas i procenta. Teď koukám do mlýna a asi to takhle neumelu nikdy. Když už u těch úprav mysleli na hráče a vše upravili férově, tak by to aspoň mohlo fungovat. Samozřejmě vyčištěno, zameteno, setřeno a restartováno. Předpokládám, že po opravě můžu začít mlít znovu a nepřičte se žádný krmivo jelikož dávka nebyla domleta ,-D Budu tedy doufat, že je to jen chyba zobrazení?

EDIT: Tak asi po 10. znovunačtení hry se načetl správně i mlýn. Nechám to tady, kdyby měl někdo stejný problém, tak ať ví že musí obnovovat, obnovovat....... ,-)​

Naposledy upraveno: 10/4/15
    evainfo a cocrouche62 tohle ocenili.
  14. sirchose

sirchose Analytik fóra

Nedoufej,zoufej

evainfo a dasa717 tohle ocenili.
  15. pavelpg

pavelpg Pisálek fóra

Hmmm, kdyz dam mlit krmivo pro velbloudy na 14 dni a 2 dny pred koncem zjistim ze potrebuju neco jinyho, treba ze je nejaka akce, zrusim to a nemam nic. Moc krasne ... :( :( Jen nechapu smysl.
    Jaka bude dalsi novinka?

maja.rada tohle ocenil(a).
  16. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Casey27, řeším podobný problém se zobrazením celkového času výroby za dva a za tři sloty, upřímně bych ale nejraději, aby si všechny ty úpravy vzali a vecpali je někde jinde a ne k nám na farmeramu. Horší je, že ty grafické chyby se takhle chovají jen ve hře a herní účty jsou přitom v pořádku. Pokud chceš mít jistotu, kontaktuj herní podporu a požádej o prověření.

Díky danda

17. hanči56

hanči56 Pisálek fóra

Asi bude nejlépe mlet po jednom kuse,jinak se člověk nedopočítá.Že já hloupá kupovala ten b... stonek,než namelu SK v hodnotě 190fl tak půjdu do důchodu.

18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

danda: Ahoj, díky za info. Takovej "kaskadér" jak ty teda nejsem, abych zkoušel další sloty ,-D Stačí, že jim pořádně nefunguje (nezobrazuje) jeden. Prověřovat to nebudu... teď se to zdá OK a ráno se to buď přičte nebo ne..... jsou horší věci. Ale i tak díky. By mně zajímalo kam ty úpravy mají vecpat? ,-D

čarodějka: Tam, kde myslíš ty, už je rezervace pro celou zemančinu farmu (co jsem zahlídl). Doufám, že na ní má aspoň ježka :-D

Naposledy upraveno: 10/4/15
  19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Casey27 tam, kam nejspíš myslíš, že by si měli ty úpravy vetknout, už nebude místo...i když odvážný chirurg by to možná dokázal vyřešit xD

babička-květa a dasa717 tohle ocenili.
  20. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Casey a třeba neničím ten svůj :D mě se totiž problémy většinou (ani nevím proč) vyhýbají obloukem. Asi se bojí :)
    D.

PS: já myslela nějakou jinou hru :D, tam mi to vadit ani nebude a hlavně nějakou, kterou nehraju

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.