Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pročetla jsem znovu nový Newsletter producenta . Zaujala mě věta : Také jsme usilovali o to, aby tyto opravy neměly negativní vliv na ekonomiku hry.
    Z mého pohledu, pohledu hráče, bych si dovolila s takovou formulací nesouhlasit, podle mě by věta měla znít takto : Hlavně jsme usilovali o to, aby tyto opravy neměly negativní vliv na ekonomiku hry.
    Je velký rozdíl napsat "také", když ale opravdově myslím na "hlavně". A že jde hlavně o ekonomiku hry, to jsme v posledních měsících již poznali.

2. lumat85

lumat85 Osvícený autor

pajdo: máš pravdu , zkusila jsem si dát nákup 1 FL na posuvné liště v bance a nevšimla jsem si, že předtím tam byly FL 3 a cena pak zůstala stejná. Omlouvám se za mystifikaci

jaji tohle ocenil(a).
  3. petapec

petapec Rádoby autor

pajdo,

já chápu, že o ofiku nerozhoduješ, to by mě ani nenapadlo, předpokládám, že Vám chodí od RT.
    Myslela jsem to tak, že nám ( a to i tobě ) RT změnu výpočtu neoznámilo, museli jsme na to přijít sami kombinací výpočtu.

V ofik, které máme nyní k dispozici, se nic nepíší o tom, že je upraveno počítání zkracování času mletí v souvislosti s turbomlýnem a runou .

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Petapec: mám to již RT vysvětlilo interní poštou, objeví se to ve FAQ, ale prosím dejte nám čas na jeho sepsání.

pajaable, Witchy.D a jaji tohle ocenili.
  5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

A ejhle, tak ona to u mletí SK není chyba, jak jsem si původně naivně myslel, ono je to záměr!
    Není polovina, jako polovina. Nejdřív měla u mletí SK turbomlýnem bez bonusu 4 hod., nyní má 4,5 hod.
    Ještě, že třetí polovina není. Když nás lapali, pěkně nám zpívali.
    xDxD

Naposledy upraveno: 9/4/15
  6. petapec

petapec Rádoby autor

pajdo,

je dobře že to bude ve FAQ, ale určitě tam nebude, proč takhle poškodili hráče co mají turbomlým a runu.

Zcela chápu, že to je rozhodnutí RT a moderátoři fora ani chatu s tím nic nenadělají.

Moc děkuji za tvoje odpovědi. Přeji hezkou hru :)

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mě nejvíc vadí, že v případě nutnosti zrušit mletí, se již namleté krmivo rozloží. Melu vždy SK na maximum a dopředu nevím, co dají do úkolu. Taky když dostanu nový výběh, dám mlít třeba 100 ks, ale po krátké době jsem už mohla výběh nakrmit, teď nezbývá, než krmivo koupit, nebo čekat x hod, než se namele všechno.

8. Berta07

Berta07 Zelenáč fóra

Naprostý souhlas s kaolín 11 – příspěvek 408!!!
    Na co je mi zpět rozložené už namleté krmivo, pokud potřebuju přerušit výrobu? A co když se mi – nedej bože – z TS vylíhne nové zvíře? Nejprve přeruším co melu a tudíž to hotové namleté se mi rozloží opět na suroviny. Pak dám novému zvířeti namlýt 1 krmivo, do dalšího slotu 2 krmiva a do dalšího teprve vyšší počet, abych ho měla čím krmit hned od vylíhnutí... no to je opravdu vrchol ekonomického vylepšení.
    :music:
    No, jistě, můžu lépe plánovat a předvídat, také můžu zadávat mletí jen po pár kusech – při nynější přehlednosti mlýna je brnkačka zjistit co mi právě dochází.... jéje, já myslela, že domršit už to víc nejde a hele – jde.

9. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Mě teda hrozně štve, že se tady měří dvojím metrem a to v neprospěch hráčů, tak BZ se nám připisují jen ze základů a časy mlýna ne? o_O Podle mého je to diskriminace hráčů -.- A to, že se namleté krmivo při zrušení zase rozpadne na suroviny, je taky pěkný šalamounský kousek. To nám mohli sdělit rovnou, že to vylepšení mlýna se nebude týkat nás, nýbrž jich, ostatně jako všechny změny na farmě, takže co se vlastně zase divím, že!-.- A to jsem je ze začátku tak chválila, příště budu takovými slovy šetřit.

10. aasef-amper

aasef-amper Pisálek fóra

Tak se mi zdá, že celá úprava mlýna je jen k užitku provozovatele. Zase tahá z hráčů peníze. Proč se prodloužila doba mletí? Dříve jsem umlel 17ks super krmiva za 68hod a nyní 88hod. Takže mě se zase jedná o zdražení. Nebo budou prodlužovat nákup turbo mlýna i při dalším nákupu. Asi jsem turbo mlýn koupil naposledy. Protože já kupuji turbo mlýn pro namletí SK. A nyní se vůbec nevyplatí, lepší ho bude koupit,když bude SK v akci. Asi si dám se sypáváním peněz do hry menší pauzu.

11. sirchose

sirchose Analytik fóra

No berte to tak že když mlynář mlel sedlákovi 20 pytlů pšenice a v polovině se mu rozbil mlýn tak vrátil sedlákovi oněch 20 pytlů pšenice a poslal ho jinam a hotovou mouku použil na vlastní potřebu,to má přece logiku ne?
    Jen nevím jestli sedlák příště nejel rovnou jinam,druhá otázka je kde mlynář vzal pšenici na vrácení.
    Prostě RT přistupuje poslední dobou ke hře stylem "nemusí pršet,stačí když leje"

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem tak rozčílená po přečtení úprav mlýnu, že to tu ani naplno nemůžu napsat. Co to je, toto ?! Nemůžu použít krmivo, protože je sice umleté, ale ještě není domletá celá várka?! A přeruším - li mletí, nedostanu to, co jsem celé hodiny mlela, ale zpátky jen suroviny ?! A ještě přijdu o vodu ( tu vem čert), bo mezitím nejspíš nějakou dokoupím. Si z nás vážně dělají srandu. Co ty počty? Matematika je věda krásná, ale těžká, zdá se o_O

Kaolíne, radujme se, veselme se...
    - máme bonusový kód za všechny ty trable - to jako vážně celé dva týdny turba ? V hodnotě 12,50 kaček pro všechny, no není to krásné ?
    Proč se zase cítím podvedená o_O

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Měl sem ve zvyku mlít na bahamce krmivo po 1000 kusech , to již teď neplatí.Nemůžu vědět co jim z těch makovic za měsíc vypadne a přijít o tolik krmiva, by semnou asi seklo!:eek::p
    Veselit se budu, jedině tak po pár pivech!xD

14. bamper10

bamper10 Zelenáč fóra

Takže koupil jsem si 50% zrychlení mlýnu. Ale po zbytečné změně si musím ještě aktivovat stonek, který jsem si nekoupil, abych měl 50% zrychlení mlýnu. Neříká se tomuto krádež?

15. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Také se cítím podvedená změnou výpočtu časů mletí a cítím se přímo okradená tím, že Valentýnský řádek ( který jsem koupila za reálné peníze po ujištění , že zkrátí dobu mletí na celou dávku krmiva zadanou v době trvání bonusu) po opravě nefunguje tak, jak jsem ho kupovala.

16. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Milý RT za kód na mletí máš tady ode mě básničku, děkujůůůůůů. :inlove:

Strašidlo ve mlýně

Prý v tom mlýně straší,
    já mám ale pro strach uděláno!
    Říká se, že tam se koně plaší,
    všechno nemusí být pravda, co je psáno.

To jsou jenom báchorky,
    ale také občas mívám strach,
    vyprávějí se hrůzostrašné historky,
    nevrátí se, kdo přestoupí práh.

V noci se mlýnské kolo roztočí,
    divoženky krásné, pořádají ples,
    ztracen je, kdo z cesty vybočí
    a v tmavém lese, svítí vřes.

Všechno řádění, hromy provází,
    nad mlýnem stoupá dým,
    vodník počítá dušičky nad hrází,
    kdo udělá přítrž, bytostem zlým?

Každý se mu proto, z velké dálky vyhne,
    nechce nijak strašidla rozhněvat,
    někdy ale na kuráž si přihne,
    na jejich dobro, nelze spoléhat.

17. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Kaolín příspěvek 408 palec nahoru - přesně vystihnuto.
    Asi už to nestojí za to, investovat peníze do farmičky. Asi to pojmu jako hru tamagoči (nevím, jak se to píše) a budu zvířátka jen krmit a starat se o ně a na zbytek se vy. :)
    Všem krásný slunečný jarní den.
    Už mi ani nepomáhá pořekadlo, že rozčilování se je ničení si vlastních nervů pro blbost druhých :cry:

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj tonda333,

pokud máš aktivovanou runu a turbo, pak je 4,5h v pořádku.

Edit:
    zadáním kódu se již zakoupený turbo mlýn nezrychlí, ale prodlouží.

19. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Pajda, dík za odpověď:), ale po znovupřečtění ofi mi uniklo, že se u předplatitelů turbomlýnu prodlužuje čas o dobu bonusového kodu .. takže tys odepisoval a já mažu příspěvek.

20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ja som pred tym mlela 17 sk -po aktivovani vsetkeho mozneho-za 51 hodin, >:( a teraz za to iste mnozstvo po odklikani vsetkeho mozneho meliem za 75 hodin 18 minut a 05 sekundy,takze ja mam super turbo mlyn,len nechapem ako je to mozne,ze namiesto skratenia doby mletia mi naskocilo este dlhsie mletie :cry:,na co mam potom zapleteny turbo mlyn ked to nemelie tak ako by malo
    a potom bud v klude
    zaprisahala som sa,ze uz tu nenapisem ani 1 pismenko,ale toto ma dozralo >:(:wuerg:
    na aku chmaru do toho vrtaju a vytvaraju ,, akoze pomoc ,, hracom,toto je jednoduchu somarina co spravili s mlynom a nech dostanem trebars aj ban
    za real peniaze ocakavam od hry ferovost a nie podraz

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.