Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. slootr

slootr Baron fóra

Tak od rána nemelu, kvůli avizované údržbě. Teď koukám, že po mnoha zmatených oznámeních bude až zítra. Naštěstí nekupuji žádné turbomlýny nebo stonky, i tak mne tak trochu štve, že mi mlýn zbůhdarma stojí. Od sedmi ráno už jsem mohl mít ve čtyři umleté 1 SK (trvá mi to 9 hod kvůli nějaké runě).

Ale nic se neděje a stejná situace se bude opakovat zítra. No to je děsně fajn. Moc prima nápad, jak omezit počet SK, které si hráči sami namelou :) Ale tudy cesta k vyšším ziskům nevede...

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ja mlel po castech a ne SK, tedy to co by melo nejmensi skodu... skoncil jsem pul hodiny pred puvodnim terminem a pak daval hodinovku, nez jsem zjistil ze je to zitra :)
    tak si to zopakuju, no neni to velka ztrata, ale SK nebude, tak zas usetrim to ostatni krmivo co si delam...
    Drzim palec, at to neni horsi nez ted :)

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

"Odvolávám co jsem odvolal a Slibuji co jsem slíbil" xD
    Tak kolik ještě budeme mít termínů opravy mlýna?? Ja tedy melu jako by se nechumelilo a Věřím ve všemocné RT, že plodiny se mně vrátěj nazpět do stodoly! Jsem jenom zvědavej co to udělá s Jarmarkem!:p Asi jej tentokrát raději vynechám.....

mirae, maja.rada a piginka tohle ocenili.
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Kaolín11: prosím nepište pohromadě tři slova: mlýn, údržba , termín. Mohlo by se stát, že vypěním :D

5. kaolín11

Mně se zdá ,že by jsme si za ty jejich (teď nevím jak to napsat slušně) zasloužili nějakej bonusový kód!Varun je hódně lakomej.Dříve nám dávali kódy pomalu za každou blbost! Za ten zmršenej stonek by mohl dát aspoň 2 !!xD

6. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

kaolíne nebuď nenažratej :p
    mě by úplně stačilo, kdyby údržba mlýna proběhla v termínu (sorry Pajdo ;)) a hlavně byla k něčemu, tedy mlýn začal fungovat jak má a to co zmršili patřičně opravili a pokud možno dali alespoň do původního stavu...

FMAREKP, skalara.v a AndreaVinklerova tohle ocenili.
  7. kaolín11

Ten stonek jim jen tak neodpustím!:eek:

8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Ty technické problémy s údržbou mlýna jsou asi způsobené tím, že krejčí nedodal v termínu nové šatečky pro křečka...nic víc od toho nečekám.
    A pajdo, všimni si, jak tě šetřím, ty tři slova nejsou úplně pohromadě xD

Pitrýsek47 a Witchy.D tohle ocenili.
  9. -Spoony-

-Spoony- Pisálek fóra

Proč se změnily základní časy směrem nahoru???? Před úpravou jsem mlel superkrmivo za 4 hodiny (se stonkem za 3 hodiny), nyní je to už 4:30 (8ks za 36 hodin!!!!!)
    RT si myslí, že si nakloní hráče tím, že jim nabídne časově omezený bonus na mlýn, ale na druhé straně prodlouží základní časy. Takže vlk se nažral a koza zůstala celá, RT na této chybě OPĚT a ZASE vydělalo.
    Jak říká Keliška - HNUS VELEBNOSTI!!!

cocrouche62, ezzra a jaji tohle ocenili.
  10. lumat85

lumat85 Osvícený autor

tak už je to rozhodnuto...zda k lepšímu nebo horšímu...nechť každý posoudí sám:sleepy:

SK s TM za 4,30
    hlavně že dbali na ekonomiku hry

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

"Příklad: Když zrušíte výrobu superhnojiva, voda se vám vrátí do inventáře, ale pouze do povolené kapacity...."

Jen drobný dotaz...meleme i SH..nebo to je pouze malý překlep a mělo to být superkrmivo. Za sebe bych to tak chápala, ale znáte zdejší zmatkaře. Mohlo by na to být asi tak 4523 dotazů :)

Casey - směřuj svůj dotaz na Matfyz, ale i tam si myslím, že z toho budou mít zamotanou hlávku :)

Naposledy upraveno: 9/4/15
  12. ananuki

ananuki Pilný autor

Mám turbo a aktivovaný řádek a zadala jsem vyrobení 1 SK, které trvá /dle vyobrazení/ 4:03 hod., navíc časomíra - trvání celkem nefunguje :mad:

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Twin: Na překlep hážu bobek..... a 4523 dotazů pajda jistě ocení ,-D Ale já hledám někoho, kdo má matematickou vyšší dívčí a vysvětlí mně ty časy u mletí. Aktivováno turbo z kódu, aktivovaný stonek po zavedení "nového mlýna"... takže již na 12hod (na 8 hod bych pochopil ten nárůst mezi 1 a2)... Vše obnoveno a načteno před zadáváním mletí a výsledek:

14. pajda361

Ahoj Twinulka,

ano mělo tak být superkrmiva. Newsletter byl zveřejněn tak jak jsme jej dostali.

EDIT

Ahoj Casey27,

bohužel na tohle mé vzdělání asi stačit nebude, ale děkuji za poskytnutí studijního materiálu. Nechceš raději vysvětlit Speciální teorii relativity.

Ne teď vážně. Předáme to k vyřešení, protože tohle správně fakt nebude.

15. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

no tak mně víc vadí to, že když dám tlačítko zrušit, tak se mi zruší i ta již namletá krmiva, která se rozloží zpátky na suroviny a vrátí do stodoly :-( otestovala jsem si to - dala jsem namlít 5 slepičích a pár vteřin před koncem jsem to zrušila a zrušily se i ty 4 namleté a nejen to poslední, takže mlýn jel celou dobu jakoby naprázdno :-(

16. Zrzik77

Zrzik77 Pisálek fóra

Nove upravy sou k nicemu. Radeji bych stary mlyn, sice bez slotu, ale prehledny a hlavne takovy, ktery pripisuje namlete ihned! Je sice hezky, ze sou ted 3 sloty, ale v kombinaci s tim, ze se uklada az namlete krmivo, je to nanic. Aneb kdyz akutne potrebuju pro zvirata, tak se musi davat bud po par kusech do kazdyho slotu nebo si nejdrive namlit zasobu a pak teprv vysadit chlivy. A kdyz prijde zas dalsi akce, v ktere bude potreba mlyn, ktery budu mezitim pouzivat na xy hodin mleti SK nebo bezneho krmiva, stopnutim stavajici vyroby prijdu o vse namlete (krmivo, suroviny vim, ze se mi vrati)... fakt "pekne"... :(

17. ananuki

ananuki Pilný autor

hel.cak
    tak to je děs :wuerg:

šamanka. a jaji tohle ocenili.
  18. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Který řádek v nebi je pls na zkrácení mletí SK ?Zřejmě ho nemááám :(

19. jaji

jaji Vévoda fóra

mě tohle vadí, každá další úprava je na 2 věci, dobré ale nejsou!
    Tím, že stonek prodloužili na 12 hod a zkrátili dobu jeho aktivace - to si mám z toho jako sednout na zadek???? Proč vše upravují a opravují v neprospěch hráčů?
    Viz Casey - to mi hlava nebere a mám to stejně, urřitě i všichni ostatní
    Viz příspěvek -Spoony- - ještě včera mi s turbomlýnem mlel mlýn SK 4 hodiny, se stonkem 3 - proč je to dnes o 30minut delší??????

Na tohle chci odpovědi!

cocrouche62 a ananuki tohle ocenili.
  20. pajda361

Ahoj jesterka74,

byl k zakoupení okolo sv. Valentýna a jde o tento řádek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.