Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jaji

jaji Vévoda fóra

ondro-k - máš pravdu, nemlčím a s mlčením nesouhlasím. Co se mi nelíbí řeknu, bohužel někdy tak nešťastně, že dostanu "za uši" ale takový je život i v reále.
    Hodně se mi nelíbí co se stalo a taky jsem to ze začátku dávala dost najevo, i jsem se připomínala, protože jsem měla pocit, že se tak nějak mlčí, reakce žádná.... nemlčelo, rt si jen dávalo na čas s nějakou reakcí jak jsi dobře napsal, je sice hezké, že si posypali hlavu popelem, ale mě zajímají výsledky, nějaký výstup z tohoto mega průšvihu...
    napsali to kulantně, aby nám na chvíli zacpali pusy, ale nebudu trpělivě čekat nějakou dlouhou dobu. Pokud do měsíce nebude stonek fungovat tak jak má, budu tvrdě požadovat, aby mi mojí investici vrátili. Podvod to byl, protože věděli, že se stonek chová jinak, než měli v plánu a neupozornili nás na to, spuštěním mlýna svou chybu chtěli napravit, ale dost narazili. Já se nečinností nechci připravit o lhůtu kdy jsem mohla něco jaksi reklamovat a proto moje příspěvky, že jsem nespokojená a chci rychle vědět, jaké bude odškodnění.
    Stojím za Tebou, stejně jako za ostatníma, kteří napíší negativní příspěvek.

danda-vnovis - i Tebe chápu, musíte dodržovat pravidla, která se nastavili, protože by se to tu mohlo zvrhnout v cosi, co už bude neukočírovatelné.
    Ano, pokud nás jemně upozorníte napomenutím, že jsme si neohlídali pravidla, pak to beru, ale dávat nám banány za náš názor... no, to je trochu k polemice...
    jsme jen lidé, kteří občas udělají chybu, neděláme jí pravidelně, nejsme sprostí (až na vyjímku, kdy jsem použila jedno slovo v náznaku), naše příspěvky jsou konstruktivní a ne zbytečné.... to myslím, že byste taky při hodnocení našich chyb mohli někdy vzít v potaz ;)
    tím neříkám, že se mají porušovat pravidla! To v žádném případě

Naposledy upraveno: 30/3/15
  2. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

danda-vnovis
    Věř mi, že při psaní jsem se hodně držel, abych nepoužil sprostá slova a psal slušně. Psaní velkými písmeny bylo snad jediné dostupné vyjádření emocí.
    no možná zpětná vazba je (bude) předaná, ale jak vidíš tak se pořád nic neděje, anebo možná vidíš, že se něco děje, ale to my nevidíme. A věř mi, že jsme všichni dost naštvaní. Požkození hráčů to jde velice rychle ... ale náprava se vleče .... a je v nehodohlenu. Tohle je do další opravy, změny, vyhoršení mlýna, či oficiálního oznámění na toto téma můj poslední příspěvek na téma mlýn.

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Vážení, pochopte už konečně, že zpětná vazba nic nevyřeší, i kdyby se admini postavili třeba na obočí...obávám se, že jediné, co by mohlo s RT skutečně pohnout, je hromadná žaloba - to co předvedli je totiž klamání zákazníka a to je v rozporu se zákonnými normami platnými v EU. Nějaká omluva v nějakém "letteru" je nic - jen kecy v kleci a výsledek není žádný.

4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím ondro, však já ti rozumím, já taky neskáču radostí, dokonce máme připravené i návrhy, o co by se mohl mlýn upravit, aby byl pro hráče opravdu zajímavý a přínosný, ale věř mi, že na fóru bohužel nic nezměníme ani vy ani my a my musíme postupovat podle pravidel, která jsou jednou daná. Zpětná vazba má smysl tehdy, pokud se na ní shodne většina komunit (nejen cs), nulová vazba neřeší nic, protože kdyby to tak udělal každý, tak vlastně nepředáme nic a nic se nezmění.
    Jediné co chceme jako moderátoři je, abyste si zbytečně neubližovali a nesklízeli bany za emotivní příspěvky v rozporu s pravidly fóra, nikdo z nás neuděluje trest rád. Uvědomujeme si, že za to mohl afekt či špatná nálada způsobená změnou, ale my musíme od hráčů vyžadovat dodržování pravidel, to je naše práce a ta se od nás taky očekává.
    Tak si prostě neubližujte, nestojí vám to za to
    díky za pochopení
    danda

5. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Možná by to jen chtělo požádat optimistického pana Varuna, aby začal tuhle hru hrát, pěkně bez florenů a výhod a pak by snad byly i jeho ňúslejtry ke čtení. Jsem starší generace a během svých mladých let jsem si vypěstovala alergii na podobné články plné optimismu a radosti z dobře vykonané práce xDxDxD.
    Mě se nový mlýn nelíbí už jen kvůli tomu, na co se ptala wiolan - když dám mletí do foroty, tak nemám možnost se podívat, jak jsem na tom s ostatním krmivem.

6. jaji

jaji Vévoda fóra

zkusila jsem na radu zadat nejdřív mletí a pak odkliknout řádek v nebi a opravdu se krmivo přepočítalo a odečetly se 2 hodiny, čili takto namelu alespoň 2ks sk za výhodnější čas.

Fungovat by to tak nemělo, dle původních dispozic a vlastně všeho co na farmeramě je, protože všechny řemeslné produkty zpětně nepracují, musím je nejdřív sníst a teprve potom je můžu využít, ale co, tady je už téměř vše postavené na hlavu...

k.vitek, skalara.v a anickamalirka tohle ocenili.
  7. petapec

petapec Rádoby autor

no co dodat, účinnost řádku byla "rozbitá " při jeho nákupu, viz OFI, tak pak to opravili a je to zas "rozbité " jinak ... xD

8. Eleonor2014

Eleonor2014 Rádoby autor

Tak se taky přidávám.Fronta u mě taky nefunguje,Sk se namele jen to,co je zadané na prvním místě a to druhé se prostě nezačne mlít a zmizí to :-(.Mám zaplacený turbomlýn a za starého mlýna jsem taky prostoje neměla :-(

k.vitek a dasa717 tohle ocenili.
  9. -pody-

-pody- Rádoby autor

mám taky malou připomínku. Dříve jsem ve mlýně viděl, kolik krmiva od každého druhu mám. Ted už musím pracně do stodoly zjistit kolik čeho mám a podle toho zase zpět do mlýna a zadat výrobu. Řazení mletí do fronty je dobré ale ne-vizualizace počtu krmiva mlýn spíše zhoršila. Možná že to tam někde je a jen to neumím zviditelnit. Pokud ale ne je upgrade mlýna spíše víc škody než užitku.

10. -monca910-

-monca910- Pisálek fóra

no já věděla,že mi ten mlejn bude k ničemu... že mě jen vytočí... chtěla jsem namíchnutě napsat,že je mi k prdu,že při mletí ve frontě nejsem sto zjistit kolik jakýho krmiva mám a to mě děsně vytáčí..ale vidím,že už je tu na to dost naštvaných komentů..krom jiných... taky při tomhle novým uspořádání fora jsem několik dní nebyla schopna najít cestu sem do diskuse... prostě mě ta farma už opravdu delší dobu jen a jen míchá než těší.. hofk

k.vitek, jaji a kaolín11 tohle ocenili.
  11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nějaká fronta mně může být ukradená,jedu tak jako před zmněnou! Akorát řádek odklikávám kdy mně napadne ,na zkrácení času ho už nepoužívám!:eek::p

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Do fronty taky nechodim. Ale namíchlo mě, že jsem dopoledne dala mlýt SK (na 24 hodin) a po příchodu z rachoty jsem zjistila, že se nemele >:(. Tak bych nejradši někomu namlela :mad:
    Kdy už dají konečně vše do pořádku ?

13. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Tak jsem dneska obdržela od RT jako odškodnění za stonek - Premium na rok , 800 SK a na měsíc turbomlýn ...... No kdyby nebyl ten apríl xDxDxD

14. Feris1

Feris1 Expert fóra

pre AndreaVinklerova, uz som ti to pomaly zacal zrat aj s navijakom ale cosi mi vrtalo v hlave ze by RT bolo take stedre? a a ked som docit ach ten april, ale pridam aj ja asi mam v compe vira prejavuje sa ze mi na farme vybuchuju stajne , polia, a stromy , nod mi hlasi ze ho odstranim alebo vyliecim najskor asi az zajtra no co uz hadam skody moc nenarobi xD

edit a aby som nebol mimo temu, napad z mlynom v celku nieje zly ale vsetky dobre veci zo stareho mali zanechat + aaach tie ich muchy nevychytane

piginka tohle ocenil(a).
  15. guten0123456

guten0123456 Zelenáč fóra

vybuchujuca farma =1 april a ja ze april zacal s tym novym mlynom

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Teď mně tak napadlo,když už máme ty krtky na farmě,že by mohli vyhodit do luftu celej ten podělanej mlýn a vrátit nám ten původní!:eek:

17. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Zpráva pro RT - reklamace vadného zboží
    Dobrý den, jsem dlouholetá hráčka Farmeramy. Hra mě tak chytla, že jsem začala využívat obchodování s Vámi a nakupovat od Vás různé produkty. Jeden z několika Vámi nabízených produktů - Turbo mlýn - nakupuji celkem pravidelně. Nyní je ale Váš produkt nepouživatelný, změnou mlýna se mi nenamele krmivo (SK), které mám ve frontě a tím mi nastávají prostoje mlýna a nemůžu Váš produkt Turbo mlýn využít tak, jak to avizujete.
    Jako zákazník si kupuji to, co chci používat a využívat na 100%. Vzhledem k tomu, že nebyla dána v novém mlýně podmínka, že do fronty nemohu dát další SK, tak tuto možnost chci využít.
    Další produkt je řádek v nebi, který má urychlit mletí krmiva. Také nefunguje tak, jak jste to nabízeli.
    Mám to brát z Vaší strany jako klamavou reklamu nebo jako podvod na zákazníka?
    Chci vědět, jak bude moje reklamace vyřízena a za jak dlouho.

Pro modíky (děkuji za Vaši práci i trpělivost)
    Prosím o předání mé reklamace RT.
    Děkuji a přeji pěkný den

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj dasa717,

jediný možný způsob jak toto reklamovat, je obrátit se písemně přímo na BP a to prostřednictvím adresy uvedené ve VOP.

19. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Děkuji za odpověď, alespoň, že tu někdo funguje :))
    Přeji pěkný den. D.

20. Miki.07

Miki.07 Pisálek fóra

Zdravím, podle mě je jediný způsob aby bylo vše v pořádku vraťte nám - STARÝ - MLÝN - a bude po reklamacích !

pajaable tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.