Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pinpinka

pinpinka Zelenáč fóra

proč se neumele zadané krmivo?proč RT spouští něco ,co nefunguje?je to neférové jednání:mad:

2. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Mel jsem ve fronte mleti super krmiva .... a dneska koukam a mlyn stoji.....

navíc aktivuji mleti SK v době trvání 3 hodiny a ten mlýn to během své činnosti změní na 4 a pak to vyhodí uplně.

Milý RT. proč nefunguje něco za co jsem si zaplatil ??????????? Vratte původní mlýn na ten se dalo spolehnout !!!!!!!!!!!!!!!!

k.vitek a maja.rada tohle ocenili.
  3. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

ach jo, vidim to tak, ze se holt v nebi budu divat na prazdny sedy stonek a ty dekorky hodim na ostrov, tam mi budou rozhodne uzitecnejsi, je to na baha nejvynosnejsi dekorace...
    ale sdilim vase pocity, jen nemam silu rikat, jak moc me nastvali...

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj,

laborovala jsem jak z toho zpropadeného stonku za dobu bonusu vymlátit alespoň 2Sk.. Postup jednoduchý, nejprve zadat ve mlýně Sk a pak teprve aktivovat stonek, alespoň tedy takto.. :( než dle newsletteru něco vykoumají co s tou navařenou kaší..

Andulííí

Skalara.v - mlýn neustále přepočítává dobu mletí dle toho co je právě puštěno... např. turbo mlýn nebo stonek..

Čili přepočet... z původních 32 hodin (4hodx8SK) při působnosti turbo mlýnu.... po spuštění stonku.. ss stane následující 2Sk (3hodx2Sk + 4xhod*6SK) celkově 30hodin...(ukazatel ukazuje 24 hodin ale po skončení rádku z nebe zůstane 6SK za 24 hodin)
    takže tímto způsobem umeleme za 30 hodin 8SK není to zrovna působivé ale dle původního nejprve stonek pak zadání to vycházelo na 31 hodin :( ale i tak prvoplánových 8Sk za 24 hodin a současná stav je tragédka a vyhozené peníze za stonkový řádek :(

Naposledy upraveno: 29/3/15
  5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Andulíí, já myslela, že na již spuštěné mletí krmiva stonek nepůsobí ? o_O

6. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

No to je celé naprd .... radek ve stonku jsem kupoval s stím, že dám mlít 17 ks SK a to bude za 51 hodin hotove ... ted je az za 68. Takže nás RT dost podvedl a to co nám draze prodal tak ted ZNEHODNOTIL !!!!!!!!!!

a ke vsemu to ještě z fronty dneska v noci vypadlo .... že by RT nepočítal se změnou času

Doufám, že kompenzace bude stát za to ... ale jak znam RT tak bude kompenzace typu výsměch ;(

k.vitek, maja.rada a AndreaVinklerova tohle ocenili.
  7. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak teď už tomu vůbec nerozumím.

Před aktivací valentýnské větve ...

... a po aktivaci.

Nevěděl jsem,že se doba mletí zkracuje i při samotném mletí.A nejspíš po uplynutí 6 hod se doba vrátí zpět.

8. Miki.07

Miki.07 Pisálek fóra

Vraťte mám STARÝ mlýn !!

jaji, skalara.v a jana563 tohle ocenili.
  9. slootr

slootr Baron fóra

Měl jsem ve frontě 100 ks krmení pro vlka. Nic, co by bylo nad nahlášené množství. Po obědě se ještě vrtělo SK, mělo skončit, když jsem byl pryč. Teď pustím farmu a mlýn stojí. Vlčí krmení (100 ks) trvá 24 hodin - s bonusy co mám. Pochybuju, že se to umlelo, taky pří pohledu do stodoly rozhodně nic nepřibylo. Ona ta fronta jako vůbec nefunguje? Nebo jak to vlastně je? Jsem z toho zmatený a otrávený. Dokud fronta nebyla, mlýn mi nestál. Vždy jsem si to naplánoval. A dneska s tím vylepšením několik hodin ani ťuk.

pajda: Díky moc. Sice jsem prosvištěl diskuzi, ale na tohle jsem nějak stížnost neviděl. Ale bral jsem to letem světem.

Naposledy upraveno: 29/3/15
    k.vitek a maja.rada tohle ocenili.
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Slootr,

tuto chybu hlásí víc lidí a řeší se. Jen mně tak napadlo, zda nebude problém spojen z SK. No nic zkusím to testnout.

mirae tohle ocenil(a).
  11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Od prvniho dne tu rikam, ze nefunguje kombinace SK a krmeni, tedy moje oblibene 2SK + 6 hodin obycejny krmivo... takze otestovani je snadny, divil bych se ze bych v tom byl sam...
    ted melu postaru - jedno + na to co chci, druhe + na koukani a krome zneprehledneni a vic klikani a mensi vsechno a zbytecny zeleny info je to jako postaru, coz funguje... tuk tuk na drevo!

k.vitek, jaji a AndreaVinklerova tohle ocenili.
  12. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Tak by mě moc zajímalo jak je možné že když si v lednu pořídím telátko s modrýma očima tak v květnu je z toho obyčejná kráva s hnědýma ,,,,,jak se to mohlo stát a teď babo raď , připadá mi to totiž že je to stejné jak ten Valentýnský stonek co mám :sleepy:

Naposledy upraveno: 30/3/15
  13. 7ketty7

7ketty7 Pisálek fóra

cena za krmivo,myslím tím floreny je přehnaná za 250florenu ,třeba anakondí,,za to mám v akci balíček suprkrmiva:)na šlechtění,to si teda myslím,že zrovna ve mlíně se to nevyplatí,třeba já jsem ráda za každej floren co kde dostanu za splnění ukolu :)

helca16113 tohle ocenil(a).
  14. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

• Psaní velkým písmem, Pajda361
    TAK A UZ JSEM OPET NAŠTVÁN ... VCERA JSEM DAL DO MLÝNA DĚLAT 17 KS SK. MĚLO TO TRVAT 51 HODIN !!!! A TED KOUKAM 3 JSOU HOTOVE A MLETI POTRVA JESTE 53 HODIN. TO SI DELATE Z HRACU SRANDU NEBO CO ???? PROC JSME SI TEDA KUPOVALI RADEK VE STROMKU ? !!!!!!!!!! NAPROSTA DEGRADACE TOHO CO FUNGOVALO, POZKOZENÍ HRACU ... PRECI VSECHNO CO SE DA MLET MÁ TRVAT KRATSI DOBU ... S TIM NAM BYL STONEK NABIZEN. TO JE JEDNOZNACNY PODVOD !!!!!! KDY TO BUDE OPRAVENO, A KDY ZA TOHLE DOSTANEME KOMPENZACE A HLAVNE ZDA BUDOU ODPOVIDAJICI A NEBUDE TO VYSMECH !!!!!!!!!!!!!!!

velká písmena jsou schválně ... protože už opravdu křičím ... a ostatní hráči také....

Naposledy upraveno: 30/3/15
    k.vitek, dasa717 a maja.rada tohle ocenili.
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

16. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

pajda361 obojí jsem pochopitelně četl, ale je to bohužel nic neříkající plácání RT, které vůbec nic neřeší. To že si RT sype popel na hlavu je sice hezká věc, ale to opravu nic neřeší ... není to poprvé a bohužel asi ani naposled co svým neuváženým rozhodnutím, svými chybami podvede a poškodí hráče. Velká písmena byla opravdu na místě opravdu jsem chtěl křičet. Kdybych nekřičel nemohl bych psát slušně. Takže pevně věřím že jsi mně pochopil.

-wiolan-, jaji a jana563 tohle ocenili.
  17. jaji

jaji Vévoda fóra

ondro_k - nejsi v tom sám, já už mám hodně napomenutí :) za "blbosti" ale to už se tak stává, prostě si to v tu chvíli neohlídám. Křičet /psát velkými písmeny/ se tu nesmí, mluvit sprostě v náznacích taky ne, ale jak jinak dát najevo to, že jsme opravdu naštvaní? nelze:sleepy:

fronta ve mlýně mi nefunguje na SK, na jiné krmivo (pro kohouta) fungovalo. Dál to testovat nebudu, bo na to nemám nervy.
    Řádek v nebi zatím odklikávám, abych aspoň to jedno krmivo měla za 3 hoďky, ale zkusím to udělat obráceně, jak radila anickamalirka.
    Nemělo to fungovat na již spuštěná krmiva, ale zřejmě je opak pravdou.
    Jak já už jsem z tohoto unavená ...:sleepy:
    ještě že existují jiná vlákna, kde se člověk i zasměje ;) občas

18. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Přidávám svou do mlýna:)
    Řádek v nebi mám taky, takže mě to něco stálo. Turbomlýn nemám, protože jsem ho propásla. Když odkliknu řádek na mlýn, tak se mi zkráti o hodinu mletí, ale jen na to krmivo co mam zadáno, když dám frontu (SK 17ks) tak mi v ten okamzik sice skoci ze je to zkracena doba, ale jakmile vyprsí doba výhodneho mletí (na řádku) tak se vraci vse do normalu. No tak si holt pockam a odkliknu radek znova. Jo stve me to, protoze by se to melo dodrzet na celou frontu, ale udelám s tím neco krom toho ze budu brblat? Ne...
    Nezbývá něž jen čekat jak se to vyvrbí...

helca16113, k.vitek a -Jara05- tohle ocenili.
  19. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

denich
    no jestli nebudeme brblat tak si bude RT delat uplne co ho napadne ... mlčení znamená souhlas .. to si uvědom

jaji
    pokud se mi něco nelibi .. a nezabira to rici normalne tak se hold musí křičet. ale mlčet jen kvůli tomu, aby mně někdo nenapomenul to teda fakt ne.... svůj názor na to co jsem koupil a o co mně RT připravil vyjádřím ... Hold čím více nás bude tím lépe... ale mlčet se už fakt nedá.... jak tu někteří doporučují

20. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím ondra_k, doporučují ti to proto, protože tady tě RT neslyší a i kdybys porušil pravidla, ublížíš tak leda sám sobě. I negativní slušně podaný příspěvek předáváme dál. Nikdo vás samozřejmě nechce nutit jako ovce dávat jen klady a pozitiva, ale stačí to opravdu napsat jednou, nemusíš se bát, tvoje zpětná vazba bude předaná.

danda

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.