Úpravy mlýnu / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hansicek

hansicek Expert fóra

urobil som zjednoduseny prepocet upravy fungovania stonky na mlyn na mletie SK
    po starom to bola pri 24 hod. turnusoch 10% uspora casu, t.j. vyprodukovane o cca 18 SK mesacne navyse, co rocne cini cca 216 SK
    po uzasnej uprave je to uspora 36min denne co cini pri zapnutom turbe 7dni na jedno SK, takze mesacne ziskame 5SK navyse, rocne 60 ks SK. ak to porovname s cenami SK florenovych balikov kde za 250fl dostaneme v akcii 375SK (hned), tak sa navratnost fl sa meni z 1,5 roka na nadhernych 6,75roka
    pocital som s turbomynom, pre obycajny je to este horsie

AndreaVinklerova a ananuki tohle ocenili.
  2. Sirriel

Sirriel Pisálek fóra

Ahoj,
    tak jsem si dala chvíli na vyzkoušení nového mlýnu, ale stále nevím, jestli se mi líbí nebo ne. To, že se dá dát krmení do fronty, je fajn, dokonce i přístup na oba mlýny najednou. Ale chybí mi tam prohlížení krmiva.

Julinka11 tohle ocenil(a).
  3. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

ahoj ezzra,
    jsi na omylu, za těch 6 hodin bonusu z řádku ti to umele s bonusem jen jedno SK, jelikož trvání 2 ks SK je 6 hodin a bonus z řádku je také 6 hodin, takže když aktivuješ bonus a než aktivuješ mletí uběhne cca 5-10 vteřin a ty pak chybí do celkového času pro mletí druhého SK, takže těch 5-10 vteřin před domletím se čas přepočte a rázem u druhého SK přibude hodina mletí navíc, osobně jsem si to vyzkoušela a pohlídala :-((

4. petapec

petapec Rádoby autor

tak proto mi ty časy u SK vůbec nesedí xD

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj hel.cak,

ezzra může mít pravdu, tedy v případě, že má zaplacený turbomlýn. Pak by se daly umlít skoro 2ks superkrmiva.

6. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Stále se nemůžu dostat do chrámu. A kde mám tu runu najít na stromě na ten mlýn? Jo ono to je na stonku a ne na stromě? Aha tak to nemám:(

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: Ahoj. Bez turba neumeleš s bonusem ze stonku ani jedno SK a bonus úplně propadne a s turbem umeleš s bonusem pouze jeden kus SK. Jak už jsem psal dřív, to probíhající (nedomleté) krmivo se po ukončení bonusu přepočítá na standartní dobu. Což by tedy také takhle nemělo být a i pokud tedy přistoupím na změnu RT, tak se opět neschoduje to co je napsáno v novém ofi a skutečná činnost mlýnu.

8. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

ahoj Pajdo361,
    já ten turbomlýn mám taky, právě proto vím, že těch pár vteřin do umletí druhého SK tam chybí, jelikož je oboje přesně na 6 hod a systém to na sekundu přesně přepočítáva a než ze stonku přejdu na plochu a do mlýna tak pár vteřinek uběhne a ty pak na to druhé SK chybí :)

konga06, pajaable a dasa717 tohle ocenili.
  9. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Poslouchejte...je možné, že je zrušené ve mlýně doplacení mletí superkrmiva, aby bylo namleté ihned, nebo to nejde jenom mně?

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Nemůžu se zbavit dojmu, že je to zlý sen...
    zakoupení stonku za reál - natěšenost a po pěti týdnech bych si vrazila facku, že jsem investovala
    - pohrávala jsem si s myšlenkou když je takový fajnový řádek v nebíčku budu pravidelně kupovat turbo mlýn (25 Kč) ani né proto že mám 8Sk za jeden den, tak jako tak kupuji velkej balík SK při každém šlechtění.. (190 Kč) už jen proto že moji sousedé dostanou 10Sk jako dárek a já tím doženu moje nepravidelné posílání denních dárečků.

Čili pokud by fungoval řádek jak bylo v "reklamě" (lživá reklama je trestná v našem právním řádu) přišlo by si RT ještě o nějakou tu korunu navíc...
    nebude-li tak jak bylo v "reklamě" - tak na turbo kašlu a popřemýšlím zda dále investovat i za Sk balíčky při šlechtění..

Čili o nákup balíků SK by nepřišli a navíc by si člověk přikoupil další služby. Čili 1+1 budou 3 a ne 1+1=0

Docela by mě zajímalo vyjádření nejvyššího a pokud tímto směrem hodlá RT Marketing pokračovat, tak se z farmaření stane klik jednou, dvakrát za den... A úbytek stálých hráčů (mazáků 3 a více let u této hry) rapidně vzroste.

Andulííí

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Casey27 a hel.cak,

aha takto je to myšleno, to pak ano.

12. Cia1975

Cia1975 Zelenáč fóra

Ahoj, chci se zeptat, jestli máš problémy s bahamaramou?

13. ezzra

ezzra Hrabě fóra

ano teoreticky by mali byt namlete 2ks SK...ale je to bohuzial tak,,ze naozaj umelie len 1ks..lebo to druhe uz skoci do casu bez bonusu...vela veci je zle popisanych a urobenych ,,tak ako to spominal tu aj Casey..hel.cak
    vcera som mala moznost byt na pc cely den a som to v skutku sledovala..a preto som napisala ,,ze cas skace ako sa mu chce.....ale naozaj je tam rozdiel tych par sekund po spusteni...

neviem ako ostatny....ale teraz mozem s istotou napisat,,ze by som prijala stary mlyn spat..a cas stonky na 24h..a netreba mi ziadna fronta na ine krmivo...zamna aj tak pre vsetku zver kupujem na trhu co ja uz zver ani pomaly von nedavam...umna ide len SK...umna uz konecne ide asi taka faza,,ze mi nevadili ani BANY...ale nastava demotivacia hry...majte sa pekne

14. Jany51

Jany51 Pisálek fóra

Na baharamě mi nejde mlýn.

15. mousicka

mousicka Guest

Ahojte Cia1975 a Jany51,

ak si pozriete dozadu niekolko príspevkov v tejto a aj v inej diskusii tak zistíte, že problém s mlynom a bahamaramou je odvčera hlásený a na odstránení sa pracuje-info tu kuk.
    Nezostáva nám nič iné len čakať a dúfať, že čoskoro budú závady odstránené. Prajem peknú hru

16. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Tak jsem si konečně dočetla celé vlákno. Při zavedení mlýna jsem dala mletí SK do fronty, sice se mě moc nezdál čas, ale neměla jsem čas to dál sledovat. Takže teď už vím, v čem je zakopaný pytel..ani nechci napsat čeho. Jsem také majitelkou Valentinského stonku a turbomlýna, no a jak to čtu, včetně ofi, tak mi to bude na prd. Že já husa před 4 dny prodlužovala Prémium. Ještě utnou, nebo povrtají výhody u tohoto balíčku a mají utrum s dotacemi z mé strany.

Tady už se dá napsat jen jediné, v zájmu zachování vlastního zdraví, nerozčilovat se a :
    Bože( čti: farmáři) odpusť jim, neb nevědí co činí -.-

fugger64: jj, máš sice pravdu, ale kdybych tu větu napsala celou, už by to asi bylo na ban a já vím, co činím;)

Naposledy upraveno: 26/3/15
  17. fugger64

fugger64 Komisař fóra

lutmat85
    to se mýlíš....RT ví vždy dobře, co činíxDxDxD

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem byl az moc optimisticky, podivejte se na moje prvni prispevky... nyni provozuju mlyn jen na jedno krmivo, protoze dve pres noc nefunguji...
    ZADNY cisteni, kontrola nebo aktualizace nema smysl - uz to tu pise dost lidi a tedy mic je na strane RT, aby nasel duvod, proc tohle nefunguje :
    - zadam krmivo 6 hodin tak, aby bylo pred pulnoci hotovo a za nej 2 SK za 18 hodin (runa)
    - zkontroluju ze prvni krmivo se udelalo a najelo SK
    - rano mlyn stoji, prestoze jeste ani nema byt prvni z nich hotovy...
    - mozna jsem za to SK dal jeste dalsi mleti, ale to neni podstatny

Kdyz to delam ted pekne po jednom, tak to slape... na podporu psat nebudu, nevim co by mi mohli zjistit nez to, ze se mlit melo a nemlelo... to vidim taky...

19. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

Taky se hlásím k těm, co si koupili v dobré víře stonek k Valentýnu, teď podle ofika je psáno, že tento bonus funguje jen 6 hodin, to se mi asi opravdu zdá, jak můžou měnit podmínky ze dne na den, podle mě to není v pořádku a taky už jen tak nic za reálné peníze nekoupím, jsem z toho zklamaná. Není to fér.Za mě palec dolů RT

Naposledy upraveno: 26/3/15
  20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Za ten stonek jsem zacvakla 190 fl, což není zas tak málo a kdyby nebyl tak výhodný, nikdy bych ho za reál nekoupila. To je jako by mi prodali nové auto a za měsíc změnili názor a přijeli si pro motor. Nejsem si jistá, zda jednání RT není protiprávní. V každém případě neetické určitě.
    Ráda bych si ulevila ostřejším tónem, ale za banána mi to nestojí. V každém případě očekávám od protistrany zjednání nápravy >:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.