Úkoly Fontány s ovocným punčem (1.8. - 31.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 31/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Plinto

Plinto Perspektivní autor

Skali : díky za pomoc ;)

Skali tohle ocenil(a).
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hernajs, táhne se to jak předválečný triko... hotovo 6/2, 7/1... a mýtinu nezbourám a nezbourám... xD Na skleničky času dost, ale ubírají mi možnost získat v dostatečném množství ty silikony, jak trefně napsal satelit ;)

jindrasofr tohle ocenil(a).
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Plinto - za málo.
    Ten samý problém máš asi i u podpisu ( na ten bych použila raději úložiště imgur - nemívá výpadky ) :)

Dominiček82 tohle ocenil(a).
  4. Plinto

Plinto Perspektivní autor

Skali : tak jsi mě to naučila :), nebylo by jednodušší kdyby šlo nahrávat obrázky přímo sem?? Tohle pro mne bylo těžší než maturitaxD
    EDIT: snad je to teď vpořádku :inlove:;)

Naposledy upraveno: 9/8/19
    evainfo, Skali a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Plinto, ač mám The 100 také v oblibě, uprav si velikost obrázku, viz pravidla; ať nemáš potíže...
    Cituji:
    "Signatura
    Svou signaturou můžeš svým příspěvkům dodat individuální profil. Aby se neztratila přehlednost, měli byste ale dodržovat několik pravidel: V signatuře je povolen max. 1 banner. Max. velikost je 468 x 60 pixelů; tuto velikost stanovil VDZ (Svaz německých vydavatelů časopisů) jako standardní velikost reklamních bannerů. Pokud zvládnou inzerenti vměstnat svá poselství do této velikosti, neměl by to být problém ani pro vás. Pokud budete mít problém s místem, vynechte jednoduše některé grafiky. K obrázku jsou povoleny navíc 4 řádky textu a 2 prázdné řádky. Upozornění: Velké písmo snižuje počet povolených řádků!"

Jo, a Skali je ona, ne on, takže naučila :D

Naposledy upraveno: 8/8/19
    jesterka74, Apachie1 a Plinto tohle ocenili.
  6. Skali

Plinto - bylo ;)
    Ještě si ale ten obrázek budeš muset zmenšit. Povolená výška je 180 px, pokud máš ještě jeden řádek textu pod obrázkem.
    Kuk tady

Jůů, jsem druhá :eek:

Koulička1, Plinto a Y_n_O tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Ale přesnější... ještě jsem měla popojet tou myší o kousek níž xD

A pivo ze džbánku do konce léta nechci, už mám předžbánkováno i na příští rok xD A ještě tak sedm tisíc jich musím napěstovat, chjo...

jindrasofr tohle ocenil(a).
  8. Skali

Y_n _O - to jsi měla, bo je to hrozná nic neříkající konina, byť je v pravidlech :eek:

A taky k akci - jsem ve skluzu - ještě pořád pěstím džbánkovou kytičku do posledního úkolu, bo na noc dávám dlouhodobky kvůli pajdátkům ;)

9. Y_n_O

Já budu pajdátkovat, až dodžbánkuju... to by mělo vyjít, času je ještě dost.

davidson00 a jindrasofr tohle ocenili.
  10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hotovo, hurá na padátka... kvůli času jsem dnes dala žlutý hrách a lilii... Do večera něco hodím a na noc už půjde cibule. :) Nebo mrknu, co potřebuji v úkolech a má celkem slušnou dobu růstu. Sklinka na ploše...;) Takže teď nalovit polštáře. Kapsičky tak nějak padají celkem dobře.

evainfo tohle ocenil(a).
  11. raddre

raddre Baron fóra

České přísloví: "Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola", asi do téhle kategorie nezapadám, protože se mi už druhý měsíc vyhýbá a žádný bonus nevytočím a nevytočím - bane jednou jsem vytočila 200%, porušila zásady zbourala divošku, všude dala džbánkovku, přidala ji zelenou a 12hod.točila ke zblbnutí , SH jsem vyčerpala, přesto mi chybí ještě 7 tis. kytí, abych dosáhla všech závěsů a to je zničující představa i když je "času dost" (divošku jsem vrátila do původního stavu)
    "Many small burdens add up to a big crushing burden."

12. Skali

Ahoj - super, šikulka ;)
    Děkuji

13. The_Brindle_Cat

The_Brindle_Cat Pisálek fóra

Nevím jestli to tu už nebylo, ale bude možné použít ovocné poháry vyrobené v 1. kole i dalších kolech?

14. Skali

The_Brindle_Cat - ahoj, nelze je dále použít.
    poháry.png

The_Brindle_Cat tohle ocenil(a).
  15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Stale jsou upgrady v nedohlednu, stridavne po kazdy sklizni dam 2 pohary do mlyna a zbytek do ukolu, takze vlastne plnim dve soubezne, akorat desne pomalu... ted delam 5 a 6 ukol, jasne ze 7 mam komplet...
    Jo a nejmenuje se ovocny pohat "I", takze doplnit to do FAQ ke kazdymu jiny cislo by pak jasne reklo ze to jsou ruzne pohary, ne?

16. Skali

Tassadar11 - třeba takhle ?

část akce.png

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Skali : ale to je stale stejne jmeno, proto se ptaji... ale v mlyne je videt, ze se nejmenuje Ovocny pohar, ale Ovocny pohat I a proto kdyz to bude u nazvu, tak jsou ruzne... chtit po RT aby se kazdy jmenoval vyrazne jinak je pozde... ted sloupec rika, KDY se pohar pouzije ale nerika ze je to JINY pohar...

18. Skali

Tassadar11 - myslím, že stačí trochu číst - věnovat tomu pár minut třeba u kafe :)

Pitrýsek47, kaolín11 a raddre tohle ocenili.
  19. libakos

libakos Polobůh fóra

Konečně napěstováno i když jsem tuhle část chtěla vynechat,opět mi to nedalo.Konečně můžu dát na louky česnek( chybí do družstva do úkolu ) a 15 červených hus, snad nějaké polštářky připlují,chybí 650 na poslední část a 1500 na bonusyxDkapsiček mám 1200....Dokončit se asi nepodaří:(

evainfo tohle ocenil(a).
  20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: kvítí už skoro bude, čekám na poslední sklizeň (snad jsem to spočítala dobře xD), ty kapsičky-lahvičky padají docela dobře, ale ty modré vycpávky jsou horší ...

elbedna tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.