VT: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

urob to ako ja. Na baha si sprav miesto pre 4 picolky a zakaždým si odklepneš 4. Pomaličky každý deň. Dôvod prečo na baha, že potom ti to nikde neprekáža a môžeš využiť všetky plochy na normálnej farme na dekorky s čo najvyšším počtom BZ na postup do vyššieho levelu.

.SilverAngel. a .macca. tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mám to stejně jako .macca. - nemám je kde nechat vylíhnout. Dávám je jedině k vodopádům, bo tam kombajnem dekorky nesklízím, jelikož tam sídlí Jackové, postřikovače apod. Takže až někdy v budoucnu.... ;)

piccolky.png

3. kocieva

kocieva Velmistr fóra

.macca. tak je umišťuj po jedné, každý den jednu a je to akorát do konce roku 2024. U Skali to budou muset být 2 ks denně.

Edit:
    Alespoň se budeme mít každý den na co těšit.

4. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám taky problém s bouráním dekorací. Využila jsem rozšíření Slunečnicového vrchu a dávám je tam. Jen to nejde každý den, musím čekat až se vypotřebují. Ty, co se dají přesunout hned, dávám ke kamarádům na jiné plochy, pokud je mohu vyměnit za horší, jinak jdou do skladu. A takové jako postřikovací umění, Jack a pěstitel zůstávají natrvalo a čekají, až je budu chtít použít. Zabírají už zhruba třetinu plochy, ale co se dá dělat.
    Baha není podle mne ideální, některé bonusy pak nejdou využít - dávají nepotřebné TBZ.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

ašada01
    Je sice pravda,že na bahamce získáváš třeba z postřikovačů nepotřebné TBZ,ale jak často je používáš?!? Třeba já je použil letos asi 1x ,možná 2x ?!? A celou dobu tam nečině sedí a zabíraj plochu společně s Jacky a Pěstiteli! Jestli jsem dobře počítal ,dělá to u mně momentálně 34 políček + ktomu 8 florenovníků! Kdybych je měl třeba v parku byla by každodenní stráta přes 100 milionů BZ! Ještě teď mi melodie v parku ukazuje přes 6,9 milionů BZ a to ani neběží všechny bonusy! Nevím jestli potom jedna sklizeñ postřikovačů ročně,vynahradí tu celoroční ztrátu?!? Myslím si že ne.

6. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Zatím to dávám k Majáku :) Já toho zas tolik nemám a asi ještě nějakou dobu mi bude trvat než to úplně zaplním :music:
    A až na to dojde, tak to určitě budu dávat někam kde mohou být jen dekorace ;)
    Na pěstovací plochy nic takového nedávám, na BZ si hraji jen okrajově :music:

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

kaolín
    Asi máš pravdu, ale já mám na baha samé dekorky, co dávají bedny. Myslím, že ty mi tu ztrátu aspoň z části vynahradí.
    Na dekorkách odkliknu denně kolem 3 miliard BZ, což mi zatím stačí.