Skvelé do farmárskej hali.

Diskuze na fóru 'Zlepšovací návrhy' zahájená uživatelem Farmár_Stevko, 9/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Aká je farmárska hala?

Tato anketa bude uzavřena 9/11/24 v(e) 7:31 AM.
  1. ANO

16.7%
  2. NIE

83.3%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmár_Stevko

Farmár_Stevko Pisálek fóra

Dobrí deň. Máme vo farmárskej hale úlohy a k nim máme príbehy na čítanie a k tím príbehom som vymyslel jeden návrh.
    Návrh je, že pridať k tím príbehom ktoré si čítame krátki film aby sme videli ten príbeh s tím čo sa v príbehu píše.
    Navrhujem to preto, že by to hráčov motivovalo k robeniu úloh vo farmárskej hale. A hra by bola tak zábavnejšia hráči by mali radosť vidieť tie príbehy aj v obrazovom spracovaní vo krátkom filme. Hráč si prečíta príbeh a ešte si ho aj bude mať možnosť pustiť.
    Ak bude chcieť hráč pustiť ten krátky film bude musieť splniť úlohu k tomu určenú za ktorú je odmena ten film a nejaká bežná odmena. Takže žiadne prehnané odmeny proste malá bežná odmena ku ktorej je teda ten film so spracovaním príbehu čo sú k daním úlohám vo farmárskej hale. Mňa by farma tak viac bavila a motivovala viac hrať a motivovalo by to tak aj ostatných hráčov keby mohli po splnený úloh vo farmárskej hale vidieť aj krátky film k príbehu čo je písaný pri úlohe čo robíme. Napr. Je úloha Výstavná záhrada hráč by dokončil celú úlohu a za odmenu by bol ten krátky film s malou odmenou. Nič žiadne prehnané odmeny iba primeraná klasika.

2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Po pravdě nevidím přínos jakéhosi krátkého videa k akcím (k úlohám v družstvu).
    Pokud někdo akce/úlohy v družstvu ignoruje nyní, těžko ho přesvědčí nějaké byť i krátké video (ostatně já při plnění úloh v družstvu nečtu ani ty krátké příběhy, čili asi by mě nezajímalo ani nějaké video - a to se snažím úlohy plnit, leč vždy jen nárazově, když hledám nějakou odměnu, kterou lze v úlohách v družstvu získat).
    A navíc se obávám, že pokud by se RT začal zabývat ještě tvorbou nějakých krátkých videí, zbylo by mu méně času na řešení částí hry, které hráče i RT pálí nepochybně více (zejména plynulost hry a odezvy na aktivity hráčů).
    Proto jsem zvolil možnost hlasovat NE...

3. Farmár_Stevko

Odpoviem ti takto. Ako kto dosť hráčov to ani nečíta to je pravda. Ja napr. to čítam všetko a niektoré som čítal aj dvakrát. Ja tú hru hrám preto, že ma bavia tie príbehy. A ešte by si dostal odmenu za to, že by si to video videl takže fajn. Osobne mňa by viac bavilo pozerať tie videa viac ako hrať samotnú hru. Aj tak ma vez motivačných scénok hra neláka. Iba prídem zasejem a dlho sa k hre nevrátim je tu nuda.

Hra Farmerama potrebuje motiváciu. Pre mňa také videjka do hry by bola motivácia. Ešte tie príbehi v družstve sú niečo čo si čítam. Ale videť tie príbehi by ma viac bavilo. Mňa na hre viac bavia tie príbehi o farme ako samotná hra. Keby tam neboli tie príbehi ani to nehrám. Hrám to iba kvoli tomu, že si chcem prečítať tie príbehi v družstve vo farmárskej hale a kvoli tomu, že sa chcem dostať do posledného kola. Ano konečne už aby som to dohral je tu nuda bez nejakej motivácie aspom tie videjka by boli zábava pozerať. Proste viac ma bavia farmárske príbehi v družstve farmárskej hali ako samotná hra. Bez príbehov farmárskej halio by som to ani nehral takže to je všetko čo som chcel povedať. Prajem pekný deň.

Posledné čo k tomu poviem. Na farme nestrávim ani pár minúť napr 10 a viac preto, že ma ničím nemotivuje. Akcie súťaže sa nedajú stíhať a iba sadíš a dáš do úlohy. A nemáš čo robiť. Tie motivačné videjka by aspoň boli zábavne a dostal by si za ne odmenu. Nemám k tomu čo dodať. Dakujem za vaše hlasi.

Naposledy upraveno moderátorem: 9/9/24
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Farmár_Stevko

Hele Štěvo, tvůj návrh tak nějak nesplňuje podmínky návrhu, chybí ti konkrétní odměny, tvůj výraz "primeraná klasika" je nic neříkající
    Je potřeba uvádět konkrétní odměny. Z názvu návrhu nelze vůbec vyčíst o co se jedná a otázka na hlasování neříká také vůbec nic co uvádíš v návrhu.
    Jelikož je to tvůj první návrh, tak to necháme doplácat, ale pro příště to chce lépe vypilovat, tak na to mysli ;)
    Hlasovat nebudu, neb nemáš promyšleno jak by to bylo s hráči co nemají co v družstvu plnit :p a byli by oproti jiným znevýhodněni.

Screenshot_2.png

5. Farmár_Stevko

Podmienky ako sa má napísať návrh som si pečlive prečítal a snažil som sa. Nápad ma napadol narýchlo a uznám, že som to nemal kedy hlbšie domysleť. Napísal som to narýchlo ako základný nápad. Myslel som, že vývojári by to upravili a viladili podla seba. Ja som neni vívojár aby som vám napísal ako by ten nápad fungoval celí. To som vám mal napísať konkrétne aké úlohy a odmeny by sa zato dostali a ako by sa mali tie videjka spúšťať. Odmeny koľko grajcrov akoľko bodov za to by ste mali mať. Ja som myslel, že to vývojári viladia aby to bolo finkčné a a víhodné pre všetkych hráčov či už začiatočníkov aebo pokročilích. Ja neviem ako to treba domyslieť aby to fingovalo.
    No takže čo povedať.
    Teno návrh čo som vymislel je taká beta verzia aby ste mali predstavu o tom čo asi by sa dalo urobiť aby bola hra lepšia.
    Skúsiť na tom mojom nápade stavať by sa dalo. Ja som to napísal jednoducho a nápad je taká beta verzia toho čo by sme chceli. Píšem návrh prví raz a nevedel som čo tam mám písať do názvu snažil som sa jak sa dalo.
    Keby to vívojári doriešili viladili tak by to fungovalo ale ja to neviem dorišiť ako by to bolo. Asi by za odmenu boli nejaké body či grajcare čo asi. Ale nechcite odomňa aby som vám vymislel aj koľko bodov alebo grajcarov by bolo v odmene. Ja som napísal návrh a dúfam, že vám nemusím vymislieť aj celú súčasť hry jak nejaký vývojár ja to neviem tak dokonale. Ja viem vymislieť len hrubí nápad ako betaverziu ktorú si vývojári už doladia podľa seba.
    Kedisi fungovalo na farme to kino ale už nechodí a preto som vymislel ten nápad s videjkami aby bolo čo aspoň pozerať.

Dodávam, že mňa by bavilo pozerať na farme videjka s príbehmi s toho farmárskeho družstva. Tam je vždy tá úloha k nej je niečo písané napr jak ten škrečok a Borsti sa hádajú o ten strom. A o tom by bolo video tak to by som chcel vidieť to by bola teda sranda. Ale ako by to malo celé fungovať no tak to odomňa nechcite. Ja to vymislieť neviem. Tam hore máte taký návrh jako betaverze nápadu. Možno inokedy keby bolo čo vymýšlať nové ale nič ma iné nenapadá. Mne by sa to páčilo už keby to fungovalo hocijako aspom by bola na farme nová sranda. To je všetko prajem hráčom veľa závavi a srandy na farme.

Moment tam máš napísané na obrásku. Že, v této sekci nejsou momentálne žádne úlohy. A tam by bola úloha a pri nej by sa dalo to videjko spustiť. Ale ja vám to nevymislím neviem jak by to malo fungovať. Necháme to na vívojárov návrh máte tak treba rozmýšlať. Ja to neviem tak to je všetko prajem veľa zábavi a srandy na farme.

Naposledy upraveno moderátorem: 9/9/24
  6. pezt

Farmár_Stevko

A koukal jsi na návrhy, které byly v minulosti, velmi dobře propracované včetně dodávek a odměn. A jak sám říkáš, jenom narychlo spíchlý nápad je o ničem.
    Aby měl návrh nějakou šanci, musí být supr zpracovaný.

Bedlivé_oko a lacrima tohle ocenili.
  7. Farmár_Stevko

Dobre tak skúsim to dorobiť. Napíšem vám to milí vývojári polopate v bodoch.
    1. Máme farmársku halu tam sú tie úlohy. Napr. Je tam úloha kde sa dáva napr. vlna a má 10 častí. K tomu je ten príbeh. Teraz k tomu príbehu bude videjko kde ten príbeh je sfilmovaný a toto vídejko by bolo spustitelné v 11 bode. Doteraz je tam 10 častí. Takže by bola 11 časť kde by bolo to videjko ano.
    2. Chápeme sa v 11 časti ako vlastne spustíme to videjko to je detajl čo. Na tom mieste kde je normálne napísaný ten príbeh tak v novom 11 časti by bolo to videjko ktoré by sa dalo spustiť až keď by sa doplnila jedenásta úloha. Príklad úloha o vlne tak tam by sa vložila vlna a dáš dodať. Potom by sme si mohli kliknúť na nové tlačidlo spustiť videjko.
    3. Samozrejme keby sme dali dodať a spustiť vidjejko tak by sme dostali tú odmenu. Chcete odomňa všetko srašne polopate tak dobre. Tak by sme dostali za odmenu grajcare aj chcete detajl, že kolko. Tak je to posledná úloha v príbehu tak celkom dosť. Napr. 10000 grajcarov a 50 000 BS. A 3 hiezdičky. Táto odmena by bola v tabulke tam kde sú odmeny aj teraz ako to je pochopili sme.
    4. Samozrejme pozretie videjka neny povinné. Normálne dáš dodať a dostaneš odmenu. No a vedla tlačidla dotať by bolo to nové tlačidlo na spustenie videjka ktoré by sa aktivovalo po dodaní tej suroviny napr. tej vlny ano.
    5. To je hrozné takto písať prepracovane ale ak si to vívojári želajú prosím. Píšem to jak keby som bol vívojár a robím návrh na hru. Takže napíšem prečo som vymyslel tie vydejka je do jednoduché. Po 1. bola by to zábava a bolo by to veselé videť tie príbehi s družstva vo farmárskej hale ako krátky filmík. Niekto by sa na tom aj zabavil a je to taká motivácia, že uvidím videjko ak chcem. Písal som to samostatné tlačidlo dodať suroviny do úlohy a samostatné tlačidlo spustiť videjko. Pozor videjko by bolo až na novej jedenástej úlohe a vo vídejku by bol celí príbeh s tích 10 častí príbehu pochopili sem sa dúfam. Chápem často tie príbehi ludia nečítajú. Ale možno tím čo sa to nechce čítať by si mohli pustiť videjko takže tak. Samozrejme dosť hráčom je to jedno a nepotrebujú inovácie do hry. Možno niekomu by sa to páčilo niečo nové v hre a ešte aj by to bola sranda. Čítam tie príbehy a teda sú to srandy. Aj ten o batožine s husami. Takže ako kto nekto by si to pozrel niekto prečítal a nieko nič s toho. Ja si to čítam a vidieť to by bola sranda. Ale to je vec názoru. Asi dosť hráčov chce mať hru takú aká je sme na to zvyknutí aká hra je.
    6. Pre začiatočníkov farmerami by to bolo zaujímavé, že majú srandu vo videjku a ešte tá odmena by bola dobrá písal som príklad koľko asi by sme dostali. Ono je to pri každej úlohe inak. Keby sme mali úlohu Napr. Továren tam sú velké odmeny tak tá dalšia s videjkom by bola ešte viac tučná. Dúfam, že nemusím písať príklad aká veľká chápeme sa, že večia. Napr zverinec je tam u tretej úlohi 55000 grajcarov a u tej s videjkom by bola odmena večia napr. 1 500 000 grajcarov to je iba príklad chápeme sa. Tie príklady tích odmien neberte doslava to som tam dal iba napríklad. Keď hore mi písali, že mám písať čo najpodrobnejšie a poriadne tak sa snažím najlepšie ako dokážem.
    7. Takže mali by sme aj videjko aj lepšie odmeny. Dobré pre začiatočkníkov pre rozbeh hrou. Pre pokročilích tím je to jedno preto, že hrajú už dlho. A chápem, že hlavne pokročilí hráči, že vy tieto moje novinky nepotrebujete vám je to jedno. Ale tak chcel som niečo skúsiť navrhnúť. Možno, že pre začiatočníkov dobré.
    8. Dúfam, že som to tentokrát napísal dobre. Ak to zase nemám dosť presne a podrobne tak sa ospravedlnujem lepšie to už neviem napísať. Snažil som sa. Dobre lepšie to už nenapíšem nejde to. Je to na vás ako chcete. Ak sa vám páči tak fajn. Ak nie nevadí budeme hrať farmu aká je. To je všetko prajem veľa zábavi na farme.

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Osobně nechci být pesimista, ale myslím si, že pokud by nám měli dát viejko za odměnu tak by tam RT nejspíše frknul nějakou reklamu, na kterou by stejně nikdo nekoukal. Nemyslím si, že by se RT patlal s něčím z čeho by neměl do kapsičky.

9. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahojda Farmár_Stevko,
    Tvůj návrh je sice poměrně dlouhý, ale za mně bohužel neuchopitelný. Chybí mi tu nějaké obrázky jak si to představuješ. Chybí mi tu video, které by jsi tam chtěl vidět. Zkus si prosím tedy vybrat nějaký úkol v družstvu a komplexně ho zpracuj včetně grafiky a videa do podoby toho co si představuješ. Moc by mně zajímalo jaké video připravíš.

Po tom co jsem si o Tebe zatím přečetl říkám jasné NE

bačkora85, lacrima a pezt tohle ocenili.
  10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Má výtka se týkala především otázky.
    Aká je farmárska hala? ANO/NE

Opravdu si myslíš, že lze na "otevřenou otázku" (Jaká je farmářská hala?) odpovědět ANO/NE?;)
    Bylo by vhodnější přeformulovat otázku (je-li to ovšem vůbec možné, to netuším) na dejme tomu:
    Chcete mít možnost vždy po splnění posledního úkolu v družstvu shlédnout krátké video s příběhem? ANO/NE
    Takto položená otázka by přece jen dávala větší smysl...

11. Farmár_Stevko

Mám pre vás odpovede. Ahoj Farmážka-X dobre nad tím premýšľaš to ma nenapadlo, že by tam dali reklamu do toho. To neny dobrí.
    Ahoj Bedlivé-oko nevieš si to predstaviť čo. Snažil som sa to opísťsať tak aby ste si to vedeli predstviť. Neviem či sa mi podarí dať sem obrázok. Inak. A vo videjku by boli spracované tie príbehy s družstva čo sú v úlohách. Napr príbeh z úlohy Daj si slivku, zapekané ovocie, majster ludvik a podobne. Neviem či sa mi podarí vám sem dať ten obrázok a videjko fú ha. Neviem sem vložiť obrásky skúste si to predstaviť.
    A Jan.Svátek uvidíme dobrí dotaz ak to ide skúsim.
    Celkove neviem asi som mal moc náročný nápad. Mal som dať návrh na niečo jedonduchšie. Nejde to realizovať nebude s toho nič. Osobne si myslím, že asi by sa vívojárom nechcelo robiť videjka je to časove náročné robiť to do hry. Píšete mi tu Bedlivé_oko, že nápad dobrí ale vipadá to, že s nápadu nebude nič čo už.
    Neháme to tak. Koniec nápadu.

12. pezt

Na přání zadavatele zamykám

Téma zamykám

Vanda, lacrima a Kytka2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.