Sezóna ke Dni matek (10.5. - 7.6.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/5/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. benjik95

benjik95 Pisálek fóra

děkuji za zpravu i když mně nepotěšíla doufala jsem že by se mohl objevt na kole štěstí no neda se nic dělat

2. Peto121

Peto121 Ikona fóra

MOMWOW23 - bonuskód z FB.

WOWMOM23 - bonuskód z hry

3. bačkora85

bačkora85 Velmistr fóra

Peto121
    Ahoj, skvělé .... děkuji ;):)

moncicak7070 a Peto121 tohle ocenili.
  4. malanek70

malanek70 Expert fóra

Ahoj, zmizelo mi prvních pět zákazníků z družstva, nevíte někdo proč a jestli je možné je dostat zpět. Takto sezonu nestíhám :wuerg::cry:

5. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

malanek70 jednou za rok si pár zákazníků vezme dovolenou a hned je z toho poprask. :p Na jejich urychleném návratu se samozřejmě pracuje. ;)

6. malanek70

malanek70 Expert fóra

Dob "Na jejich urychleném návratu se samozřejmě pracuje. ;) " Díky za reakci, pokuším se o restarty, s nadějí, že se vrátí. Myslel jsem, že to třeba souvisí s problémy ze startem dnešní akce... ale tak proč se nezeptat, že jo ;)

7. goro19

goro19 Pisálek fóra

Mi ze sezóny zmizelo 6 zákazníků. Za situace, kdy usiluji o želvu nádhernou, se žádná jejich dovolená nepřipouští.
    Tak se k ní nedohrabu.

E:
    Splnění sezóny po želvu mám dost natěsno a proto body hlídám. Tak že jsem návrat zákazníků včas zaznamenal.
    Děkuji.

Naposledy upraveno: 17/5/23
    moncicak7070 tohle ocenil(a).
  8. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zákazníci jsou již pár hodin zpátky z dovolené, pokud někdo jejich návrat nezaznamenal a chce ještě dnes získat nějaké body, máte možnost. ;)

9. Kalein77

Kalein77 Zelenáč fóra

Kde seženu sezónní ocenění?? Mám upgrade, který nemohu použít.. poradí někdo, kde bych mohl sehnat základní ocenění? Díky

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kalein77 - ahoj,
    dekoraci Základní sezónní ocenění jsi nejspíš již obdržel, a to při prvním přihlášení do nějaké sezóny v letošním roce. Takže pohledej, jestli není někde zašantročená v parcích apod.... A pokud s hledáním neuspěješ, můžeš poprosit o pomoc herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu
    Hezký večer

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. Kalein77

Kalein77 Zelenáč fóra

Skali
    Díky.. Napsal jsem na podporu, protože nikde to ocenění nemám postavené ani v inventáři jej nemám...

už jsem ho přes pomocníky našel... jsem blbej.. :D

***sloučeny příspěvky, odstraněna citace. Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 25/5/23 v(e) 7:15 PM
  12. Skali

Kalein77 - nejsi blbej, jsi šikovnej. Zrovna mě to taky napadlo, ale byl jsi rychlejší ;)

A poprosím pro příště - necituj příspěvek, pod který píšeš. Začni psát do nového příspěvku a dotyčného (mě) jen oslov (je to kvůli zbytečnému zahlcování fóra). A nepiš více příspěvků hned pod sebe. Pokud potřebuješ ještě něco dopsat, použij u toho již napsaného možnost "upravit". Příspěvek se otevře a ty do něj můžeš dopsat, co potřebuješ.
    Děkuji a ať se daří

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Díky akci dosaženo LV 39 a tímto pro mně sézóna skončila!8)

14. Skali

Ahojte, u mě taky dobrý, dál už pojedu jen samospádem
    sezona.png ;)

15. bačkora85

bačkora85 Velmistr fóra

Ahojky, tak já už budu jenom točit dokola .... sezóna hotová ;). A tentokrát jsem moc ráda za permanentku, jelikož mi z Picco bedny vypadnul florenovník ;):). Samozřejmě až z té druhé v odměně č.38 ;). Měla jsem velikou radost. Všem přeju fajn hraní a dobrou noc :)