Protěžové údolí nejde otevřít

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem nasehobby, 16/9/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. nasehobby

nasehobby Zelenáč fóra

Proč mi nejde otevřít Protěžové údolí, přestože mám potřebné body i level?

2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj nasehobby,
    Jak aktivovat protěžové údolí najdeš zde . Urcitě máš odemčené předchozí runy?

3. nasehobby

nasehobby Zelenáč fóra

Aha, nemám, díky.

4. hroudov

hroudov Analytik fóra

v protěžovaném údolí mi nejdou již delší dobu sklízet stromy, chtějí hned zbourat a po načtení hry se objeví znovu a hlásí to nějakou chybu v angličtině, ono celkově protěžované údolí je pro mne nezajímavé a ještě když nefunguje....

5. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

hroudov pokud ti stromy nejdou sklidit nebo pokácet, tak to znamená, že máš zaplněnou nějakou kategorii ve skladu. Mohou to být kategorie plody stromů, kmeny stromů nebo zelené palivo, kam patří i třísky vypadávající při každém pokácení stromu.

6. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Tak teď jsem získala protěžské údolí a fakt vůbec nic nechápu ??.... Má někdo tu trpělivost mi to blíže vysvětlit ??

Y_n_O tohle ocenil(a).
  7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

jandule - pro začátek bych doporučila nepovinnou četbu >>KLIK ZDE<<
    Potom můžeme rozebrat konkrétní věci, které ti nebudou jasné.

Přeji hezký den

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

jandule, jdu s křížkem po funuse, ale v FAQ je 17 vláken, týkajících se údolí. Kdybych se rozhodla hrát, přečtu, co je k dispozici a zeptám se, až nebudu vědět, kudy kam. Diskusní vlákno k údolí je rovněž studnicí moudrosti, stačí věnovat nejprve trochu času čtení. Jak napsala Farmářka_X, je to nepovinná četba, ale moderátorům ušetří čas, kdy odpovídají na dotazy, přestože si každý může najít odpověď sám...:)

Naposledy upraveno: 22/9/23 v(e) 3:34 PM