Obnova hesla na PC a výběr PC

Diskuze na fóru 'Technické a platební dotazy' zahájená uživatelem evoku57, 23/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pezt, neměla bych počítač raději zabalit a vrátit? Jsem sice manuálně zručná, ale abych nepřišla o to počítač vrátit.

babina51 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57

A ty máš možnost jim ten počítač odvést a aby ti vyzkoušeli to zprovoznit s tvým monitorem ?
    To by bylo asi nejlepší.
    Bohužel takhle na dálku ti nejsem schopen nijak víc pomoci.
    Předpokládám, že to bude nějaká firma zabývající se repasy a podobně ne ?

3. evoku57

Ne není to repas, je to známá prodejna, máme ve městě tři, třeba by to zprovoznili nebo by mi vrátili peníze nebo nový PC, je to hodně obtížné, co jsi chtěl zkusit?

4. pezt

Tak já jsem nepředpokládal, že je to nový PC, což trošku mění situaci a manipulace s grafickou kartou, by vedla ke ztrátě záruky.
    Nevím jestli v tom obchodě by byli ochotni to zkusit zprovoznit.

5. evoku57

Dobrá, zkusím jim to tam odvézt, díky moc za všechno, moc jsi mi pomohl

6. pezt

Není zač, moc mě mrzí, že s tím máš takové starosti, snad se to podaří vyřešit k tvé spokojenosti.

7. evoku57

PC vrácen, teď budu čekat na korunky a přemýšlet, jaký si koupím, ty myslíš Pezt, že by stačil nějaký repas

8. pezt

Ahoj evoku57
    Omlouvám se zapomněl jsem na tebe :)

To záleží na tobě, ano někdy jsou repasy docela dobré
    Tady je třeba namátkou jeden
    Ale záleží kolik máš k dispozici finančních prostředků a jestli máš třeba ve svém okolí nějakou firmu která se tím zabývá nebo jestli si to necháš poslat.
    Jestli je ve tvém okolí firma, která se tím zabývá možná by ti mohli i odzkoušet jestli to bude fungovat s tvým monitorem

9. evoku57

Díky moc, až mi přijdou korunky zpátky, tak se po něčem podívám