Mimozemské hadí oči (7.3. - 13.3.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Mimozemské hadí oči ::..

Minimální level: 3
    Obtížnost akce:
    • střední / vysoká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.

Tak jdeme na to ...

Ivca1111 a Kudrnová tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Řádek nic moc, tak jedu akci jen na hlavní farmě ;) a na hlavní louce vysadím stromy, akci jedu jen protože mne baví

3. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Kostky mám ráda, i když úspěch závisí na náhodě.
    Na základních 70 potřebujeme 11 410 akčního kvítí a 490 kalíšků. Vše na jedné ploše.
    Hodně zdaru při hazardu.

4. libakos

libakos Polobůh fóra

Kostky mám ráda a jsou tam hlavně sezonní body které se hodí.Jen toho musím napěstovat dost,někdy se nedaří:sleepy:

5. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Krásný sluníčkový den vespolek, tak kostky ty jsou pro mě za odměnu a tak už se těším na zítřek nyní :D
    Já stonek sice taky moc nevyužiju, ale kdo se specializuje na zvířátka, tak v den "šťastných výroben" si přijde na své, mě se víc líbí dekorka Polévkové překvapení, jen škoda, že je tak velká, už by to chtělo další plochu nebo aspoň více muzeí ;)

A teď trocha počtů:
    Kdo bude chtít bednu piccolo (za odehranou 70 hru), tak by měl napěstovat:

Mimozemská hráčská sláva - 11.247 (hlavní louka)
    nebo se šťastnou kostkou - 7.728 (hlavní louka)

Vesmírný kalíšek na kostky - 483 (hlavní louka, tulidomek)
    nebo se šťastnou kostkou - 345 (hlavní louka, tulidomek)

Komu by stačil řádek, bude potřebovat:
    Mimozemská hráčská sláva - 10.432 (hlavní louka)
    nebo se šťastnou kostkou - 7.168 (hlavní louka)

Vesmírný kalíšek na kostky - 448 (hlavní louka, tulidomek)
    nebo se šťastnou kostkou - 320 (hlavní louka, tulidomek)

Snad jsem se nesekla ;)

Ať se všem daří a hazardu zdar :)

Naposledy upraveno: 6/3/24
  6. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Akci samozřejmě dělám;) Navíc i odměny jsou celkem fajn a je tam John Citron. Řádek +1 z výroben se také hodí.:)

7. babina51

babina51 Veterán fóra

Vyzkouším také zasadit stromy.Domek plný,SK dostatek a je BB a den slev tak proč to nevyužít.Tak zítra všichni na startovní čáře a ať nám to padá.Všem co nejvíc super hodů.Díky za počty.

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ty nejdelší stromy zasazeny, hlavně nezapomenout vypnout automatickou sklizeň stromů :p

9. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

babina51
    Přesně tak, šlechtění za 1SK a BB se musí využít, navíc toho pěstování pak bude o dost míň.... ačkoli přípravy dělám jen opravdu výjimečně, tak tentokrát už je i u mě hlavní louka zalesněná ;)

tykadlo
    Díky za upozornění, Johna Citrona jsem přehlídla, tím nepohrdnu nikdy, ale mě by to stejnak nedalo nedokončit akci, takže by mi neuniknul kluk jeden zelená :D

10. velik52

velik52 Aktivní autor

Do akce půjdu,mám ráda kostky moc děkuji za výpočty,přeji všem uspěšnou akci:):):)

11. papulice

papulice Veterán fóra

také budu hrát,kostky mě baví,tak si zahrajeme,všem úspěšnou hru přeji...:inlove:

12. 14087

14087 Dozorce fóra

Ciri a dinoalesi děkuji za výpočty, kostky mám ráda.. na odměny nekoukám :D já do hazardu jdu je to moje práce :D

13. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpoledne.
    Děkuji za počty. :)
    Do akce jdu, kostky mám ráda a takový hazard já můžu xD;). Zítra to je s časem u mě na pohodu, v pátek to bude špatný, tak naštěstí vše potřebné bude zítra.
    Dotaz.... jaké stromy (základovky) dáváte na plochu? Já třeba vrbu jívu....prostě co nejdelší.
    Přeji pěkné, slunečné odpoledne ;):D.

P.S.
    Sklizena červená řepa a zasazena: skvrnitá vrba, americký topol, voskovník, olše oregonská a ořechovec hořký. I já mám arboreta na mýtině a bourat je nebudu.
    Večer musím vypnout autom. sklizeň. Už jsem si kvůli tomu nastavila i budík o_O:D. Co kdyby. ;);)

Naposledy upraveno: 6/3/24
  14. burds

burds Titán fóra

Také mám kostky ráda.To je hra i pro slepejše jako já bezproblémová

15. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Kostky já ráda. Takže už se těším a díky za výpočty :inlove:

16. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Zdravím vespolek, akci rozjedu, v kostkám mívám dost štěstí. Rozhodně budu usilovat o picolku, zase mám další floreňák. Štěstí se unavilo... Tak všem přeji hodně štěstí a Dino díky za výpočty.

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

na Šťastné vesmírne kocky som pripravená, automatický zber stromov som vypla, prvá várka bude o 6 hod., do zajtra budú vŕby za dobrou polovicou druhého zrenia, tiež dohnojím ponožkami a kociek by mohlo stačiť, minihra je fajn, tak teším sa na zajtra;)

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Zasel jsem si konvalinku, takže teprve za tři hodiny +- budu sklízet. Hodím na plochu ty, co mají nevíce hodnoty. Skvrnité vrby, topoly bílé, voskovníky, olše atp. Jívy mám málo, tak to bude malý ostrůvek. Arboreta jsou na mýtině, přehazovat je nebudu.

19. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak na tuto akci se také moc těším ... kostky já ráda ;). Řádek na stonku do sbírky nesmí chybět a na zbytek odměn moc nekoukám, stejně jako 14087 ... jsem ráda za každou ;):).
    dinoalesi a Ciri ... velké díky za výpočty ;).
    Všem, kdo se do akce pustíte přeji ať se vám daří ;). Zítra na čáře ahooj :)

20. dasla

dasla Rádoby autor

Také se na akci těším, kostky jsou fajn. Tak at to všem hezky padá.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.