Dotazy k bance, platbám a florenům

Diskuze na fóru 'Technické a platební dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 13/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

Zkusím to Mlynarské predplatné koupit. pokud se "neztratí"
    , jak to vypadá. Tak je to perspektivní
    Děkuji

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

maminecka53

Ano neztratí se, toto už mám od doby co přidali mlynářské předplatné do prémia.

cool_b. tohle ocenil(a).
  3. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

Zitra má být se slevou.... Snad nezapomenu :p

4. pezt

maminecka53

Já teda o ničem nevím, to si ještě budeš muset počkat.

cool_b. tohle ocenil(a).
  5. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

Máte pravdu - spletla jsem si den slev

6. pezt

Ahoj maminecka53

Nic se neděje, ještě musíš nějakou dobu na turbo mlýn počkat ;)

cool_b. tohle ocenil(a).
  7. Bokonon

Bokonon Pilný autor

Dne 6. 1. 2023 jsem si objednal na 90 dní službu lesníka do Protěžového údolí.

Výpis z potvrzení platby:
    "Ahoj Bokonon,
    Děkujeme ti za tvou objednávku **** ve hře Farmerama ze dne 6. 1. 2023 a doufáme, že ti zakoupené předměty přinesou spoustu zábavy.
    Zde jsou podrobnosti tvé objednávky:
    Datum ID transakce Zboží Platební metoda Částka
    6. 1. 2023****Předplatné lesníka
    Předplatné lesníka
    Předplatné lesníka
    Kreditní karta123 CZK
    "
    Připsalo se mi ovšem pouze 30 dní.
    8. 1. 2023 jsem se pokusil kontaktovat podporu ([Ticket#2023010837003904] RE: Kontaktní formulář), ale ta se mi vůbec neozvala. Pouze mi přišel e-mail s dotazem jak jsem byl s podporou spokojen
    [Ticket#2023010837003904] Jak jste byli spokojeni s naší podporou?
    V odpovědi jsem zopakoval svou reklamaci.
    Opět žádná reakce.
    Bláhově jsem se domníval, že se to snad vyřeší automaticky a po uplynutí deklarované doby mi snad naskočí další.
    Dnes mi ovšem vypršelo 30 dní, podpora lesníka je fuč a hra mě opět vyzývá k dalšímu nákupu.

Jak mám postupovat dál, když je podpora němá?

Naposledy upraveno moderátorem: 6/2/23
  8. pezt

Ahoj Bokonon

Bohužel platební podpora nefunguje tak jak by měla, a je s nimi špatná domluva. Pro vyřešení svého problému se obrať na herní podporu, tzn. že při vyplňování formuláře nezadávej problém s platbou ale zvol obecné dotazy a popiš svůj problém. V následné emailové komunikaci poté doložíš potřebné údaje.
    Nějak nechápu jak se ti podařilo nakoupit 3x předplatné lesníka najednou, když to lze koupit pouze jednou a následně se to automaticky obnovuje, pokud máš uložené platební údaje.

cool_b. a Bokonon tohle ocenili.
  9. pezt

Bokonon

Tak jsem tu s nějakými informacemi.
    Kontaktoval jsem kolegy z podpory aby se na to podívali, podpora ti odpovídala, ale ty jsi nereagoval, zřejmě ti odpověď spadla do spamu nebo nevím co jsi s ní udělal.
    Nicméně zjistili, že tam byla při nákupu chyba a nedošlo ke správnému zaúčtování. Nyní by již mělo být vše v pořádku a lesníka máš aktivovaného až do 5.4.
    Bohužel nevím, jestli máš uložené platební údaje k platební kartě, jak to bude s obnovou. Toto předplatné by se mělo každý měsíc aktivovat automaticky, tudíž nelze nakoupit na 3 měsíce dopředu.
    Koukni do banky ve městě jestli tam máš v záložce Stav a výpověď toto, ale s tvým datumem. nebo to tam nemáš vůbec.

Screenshot_1.png

cool_b. a Bokonon tohle ocenili.
  10. Bokonon

Bokonon Pilný autor

Ahoj [​IMG] ,
    Děkuji za pomoc, vše vyřešeno i k mé spokojenosti.
    Platební údaje uložené mám a v bance podobné údaje.
    Zkontroloval jsem všechnu možnou poštu, dokonce i doménový koš, ale ani tam jsem na nějakou odpověď podpory nenarazil.
    A že to šlo objednat 3x? Jako bývalý IT vím, že ačkoliv v projektu uděláš všechny myslitelné i nemyslitelné testy, tak se vždy objeví nějaký BFU a hodí do toho vidle. :)
    Ještě jednou děkuji a přeji příjemný zbytek dne.

Karel alias Bokonon

11. pezt

Bokonon

Tak to je dobře, že je vše v pořádku.

cool_b. tohle ocenil(a).
  12. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Ahoj. Prosím, čo mám spraviť keď sa mi s Paysef odrátavajú 3 eurá. V banke mám zaškrtnutý 2 štvorček.

13. pezt

Ahoj mamaMarta

Jelikož společnost provozující platební metodu paysafecard změnila VOP a pokud kupón s kreditem nevyužiješ 30 dni odečítá se poplatek.
    Viz oznámení zde
    Buď nekupovat mnoho kupónů dopředu nebo přejít na účet mypaysafecard, tam je delší doba, kdy se potom poplatky odečítají.

cool_b. tohle ocenil(a).
  14. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Ďakujem pezt. Nejako sa mi to stratilo. Snažím sa čítať všetko. :)

15. evinana

evinana Vycházející hvězda fóra

toto se ukazuje po nákupu a následné odměny, nevím zda o toto už není nahlášeno

16. pezt

Ahoj evinana

Stalo se mi to stejné, nahlásil jsem to, ale vývojářům se to údajně nepodařilo reprodukovat. Zkusím to ještě s tebou, třeba se trošku zamyslí.
    Napiš mi zde prosím ID účtu na kterém se to stalo.

cool_b. tohle ocenil(a).
  17. evinana

evinana Vycházející hvězda fóra

Ahoj pezt, děkuji a ještě se zeptám. Mělo ta být odměna 20 vrtulek a Džinova truhla. Teda podle toho co vidím v bance. Jestli se vrtulky připsaly neposoudím, ale truhlu nemůžu nikde najít. Hledala jsem v dekoracích a bednách. Nebo hledám špatně?
    Moje ID je 18364581

Pěkný den přeji

Edit ještě jednou díky a pěstitele opravdu mám v liště - super dekorka;)

Naposledy upraveno: 25/2/23
  18. pezt

evinana

Džinova truhla se ihned otevře, takže v tom pokaženém okně bylo to co ti z ní padlo. To co může z Džinovy truhly vypadnout se můžeš podívat zde
    To chybné okno předám.
    Ptal jsem se kolegů z podpory a dostala jsi dekoraci Pěstitel (+)

cool_b. tohle ocenil(a).
  19. brutus2

brutus2 Pisálek fóra

Dorý večer,
    Chtěl jsem zapalatit balíček přes Paysafecard ale nejde mi to. Napsalo mi to toto -Tvou platbu nelze provést, neboť používáš službu anonymizace IP adresy. Prosíme deaktivuj ji a zkus to znovu, popř. se obrať na nás, pokud poté platba bude stále odmítána:
    Nevím, co to znamená a kde to deaktivovat. Děkuji za radu.

20. pezt

Ahoj brutus2

No zřejmě používáš nějakou VPN nebo podobné programy, které skrývají tvou skutečnou IP adresu a polohu.
    Může to být něco v prohlížeči, nebo součást nějakého programu.
    Já bohužel do tvého zařízení nevidím, budeš si s tím muset poradit sám.

cool_b. tohle ocenil(a).