Dotazy k bance, platbám a florenům

Diskuze na fóru 'Technické a platební dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 13/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. FAQ

FAQ S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

..:: Dotazy k bance, platbám a florenům ::..

FAQ návody k platbám naleznete zde
    Platební metody (CZ)
    Platobné metódy (SK)

Jak kontaktovat herní podporu
    Herní podpora

Jaké dotazy sem patří
    • s nepřipsanou herní měnou
    • s nepřipsanými bonusovými balíčky
    • pokud vám platba nejde odeslat
    • ostatní rady týkající se platebního systému

Aktuální pravidla fóra zde >>Pravidla fóra<<

Moderátoři vlákna: pezt, danda-vnovis​

.

2. jana563

jana563 Dozorce fóra

Do nedávna jsem používala platbu Mastercard.Teď nemohu platit protože nemám E pin.Mohu platit i bez E pinu?
    Ostatní platby nemohu použít.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana563

A proč nemůžeš používat E-Pin, hlavně je to také pro tvé bezpečí. Ale toto vše záleží na tvé bance, nikoliv na BP. Jak platit na internetu musíš pořešit se svou bankou.
    A proč nemůžeš používat jinou platební metodu ?
    Např. Paysafecard je všude dostupná služba a bezpečná.

4. jana563

jana563 Dozorce fóra

Díky za odpověď,ale žiju sama a jsem hůř pohyblivá,takže vyrazit do města na bankomat nebo i na poštu těžko mohu.
    Na druhou stranu.......aspoň neutratím.Jak se říká....všechno zlý je k něčemu dobrý.

5. pezt

6. jana563

jana563 Dozorce fóra

E pin můžeš sehnat jen na bankomatu Aspoň tedy u mé banky.JInak dík za odkaz.Zkusím to.
    Tak nic...nemám zatím internetové bankovnictví,ale je to možnost.Děkuji

7. tata071982

tata071982 Zelenáč fóra

Proč nemohu zadat platnou kartou VISA , ale nabízí se mi jen platba Paysafecard nebo Bigpoint GC ? Do října to bylo v pohodě. Děkuji.

8. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tata071982
    Nemáš tam připojenou kartu VISA s ukončenou platností?
    Sám jsem měl podobný problém s Master Card (oficiálně sice do roku 2025, služba Českou spořitelnou vypovězena a od září Master Card nefunkční, nicméně již jsem měl od nich kartu VISA, tak jsem to změnil - o od té doby to funguje zase normálně).
    Všechno o platbách nalezneš zde a o zrušení platby starou kartou (a nahrazení jinou) najdeš zde.

9. pezt

Ahoj tata071982

Jen doplním kolegu, je možné že nastal nějaký problém s platbou platební kartou a tato možnost se ztratila a budeš se muset obrátit na herní podporu a kolegové to tam prověří. Jak kontaktovat herní podporu