Aqua dobrodružství (14.7. - 10.8.2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/7/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Aqua dobrodružství ::..

Začátek akce: 14.7.2022 ve 14:00 hod.
    Konec akce: 10.8.2022 ve 14:00 hod.
    Minimální level: 3
    Obtížnost akce:
    • střední, vysoká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zřejmě oblíbená akce?!? Jinak si nedovedu vysvětlit,že ji neustále recyklují.:wuerg:
    To zas bude adrenalín!xDMinuta rybaření a pak celej den okounět!:cry:
    Já se tak těším!8) A bude to celej měsíc!:cry: Tolik štěstí snad ani neunesu!

3. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Jako rybář jsem měl tuhle akci rád.....tu původní.
    No a roztáhnout tuhle patlaninu na celý měsíc mě docela vyhovuje,mám dovolenou a tak se téhle staronové akce moc rád vzdám. :p

4. bačkora85

bačkora85 Mistr fóra

Ahoj všem, také jsem měla raději to původní rybaření, ale hold se nedá nic dělat. A já zkrátka žádnou akci nevynechám i kdybych ji měla nebo neměla dodělat ;). Takže ano, jdu do ní :).

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nemám ráda natahovací akce a ještě k tomu, že se musí plnit všechny ostatní kolem, pak není na výběr :p

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Také nemám moc rád tuto akci, ale když už tu je tak je povinnost plnit ;)

Fajn hru pezt

7. 14087

14087 Vévoda fóra

No a já nevím jestli do ní jít, páč dva lidi z práce na dovolené a nováček nedorazil po cca 5 směnách tak, že zejtra pravděpodobně do rachoty a pak tři moje směny tak že 4 dohro:wuerg::oops: a když jsem otrávená, tak mě nic neba o_O tak že nevím ještě -.-

8. sovicka64

sovicka64 Hrabě fóra

Ja samozrejme idem do akcie ako do kazdej a snad ju dokoncim,ked tak bude lovit vnuk ;) V sobotu idem pre starsieho vnuka a trosku si uzijem aj najmladsieho :inlove: Ten este musi byt doma lebo potrebuje mliekaren :inlove::D

9. Evishka7

Evishka7 Pisálek fóra

No tak teda nevím:sleepy:,mám jít i v sobotu do práce,zajíždím nový stroj a k tomu mám na starost dva nováčky,nemluvící česky a 14 dní v kuse:oops:pak dva týdny dovolená,jenže to budu stavět kůlnu na traktůrek a tahat svahovky na nové záhony:sleepy:
    Nevím jestli budu mít sílu a taky čas celý měsíc rybařit na farmě:sleepy:
    No nic,zkusím co dám,flákat to nebudu a při nejhorším se naštvu a půjdu nahodit pruty reálně k vodě a vyčistit si hlavu;)Třeba tam chytím vícxD

10. coneznam

coneznam Velmistr fóra

Nemám ráda, když pro jednu akci musím dělat 100 dalších. Každou druhou akci nedodělám, asi jsem úča nanic. O hodinách se věnuji studentům a ne počítači nebo telefonu. A navíc, jak mi řekl syn, co jsem to za učitelku, když chodím do práce i o prázdnináchxD. No, něco z toho snad zvládnu, ale nedělám si iluzi o dokončení akce. Jinak rybaření mám ráda, ten moment překvapení je k nezaplacení;)

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No asi mám stejný pohled na tyto propojené akce, kde není možnost si z nich vybrat :sleepy: a táhne se to jako plný kapesník :D
    no určitě začnu, ale budu muset v rámci dovči po dlouhé době zapojit na akci mobil, to bude nadávání :p xD

12. dasa1143

dasa1143 Ikona fóra

Akci budu plnit ale jenom pomalu protože celou stejně nedodělám. Uvidím kam dojdu:(:p

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jak pravil klasik: "Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným." Co už, co stihnu, to stihnu. V procesu na mobil můžu jednou za směnu a nemusí to být zrovna v době, kdy bych měla odklikat bubliny. Se z toho neposesouvám. Nadávat můžeme všichni, stejně je to jako házet hrách na zeď, případně jako házet perly sviním. V RT si je naservírují sami, když je nezískáme my 8) Bude mi plad prtné, když splním akce, ale nebudu stíhat klikat pro bedny na úžasný výlov...

Naposledy upraveno: 13/7/22
  14. Jaroslav469

Jaroslav469 Vycházející hvězda fóra

nevim, nevim jak se rozhodnu. uvidím až to RT spustí

15. goldedawn

goldedawn Stálice fóra

Tak já vynechávám akce přes léto,pěstuju si jen tak na pohodu.Zahrádka,voda,slunce,les a nějaký koncert nebo festival.Budu dělat jen ty neonky a pak nazdar.Hezkou hru všem.;):);)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Není nutné akci vynechávat! Zabere tak dvě minuty denně!8)
    Stačí si vzpomenout, odklikávat bedny a jednou za tejden si jít zarybařit!:)

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Rybaření mám ráda, jen nevím, nevím, jak se bude rybařit při stávajících technických problémech. Už třetí den jen restartuji a restartuji.
    Teď jsem chtěla protáčet zelené lupení na KŠ a každé třetí nebo čtvrté zatočení se musím uchýlit k F5, prostě to zamrzne a nic.
    No, je mi to jasné....prázdniny, to už tu bylo nesčíslněkrát o dovolených nebo o vánočních svátcích.
    xDxDxD

A je to tady....akce začne, prokoušu se oznámením o novinkách(to na člověka vybafne jako první a bez sekání) a farma se sekne. Restartuji, jdu sklidit tulítko a dát novou zvěř k milkování a zase se to sekne. Taková hra člověka nebaví, fakticky.

Naposledy upraveno: 14/7/22
  18. Džejninka73

Džejninka73 Aktivní autor

Prosím vás tie bedny s navnadami ako získam ? Či sa dajú len kúpiť ? Ďakujem

19. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Džejninka73 bedny s návnadami můžeš každý den sbírat na některých políčkách herního plánu nebo si je zakoupit v koších.

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  20. jana151049

jana151049 Baron fóra

Nejde mě odemknout bublina

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.