Ako zlepšiť súťaže aby sme získali víhonk do neba.

Diskuze na fóru 'Zlepšovací návrhy' zahájená uživatelem Farmár_Stevko, 11/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

CHceli by ste jednoduchšie stíhať akcie a výhonky do neba?

Tato anketa bude uzavřena 11/10/24 v(e) 3:44 PM.
  1. ANO

33.3%
  2. NIE

66.7%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmár_Stevko

Farmár_Stevko Pisálek fóra

Ako vieme často sa nám stane, že nezískame výhonok do neba. Každý z nás si zaslúži mať výhonok v nebi. A všetci sa snažíme.
    Tu je zoznam noviniek.
    1. Mohlo by padať viac vyskakovacích predmetov potrebných do akcie teda do súťaže. Asi 10 kusov predmetu viac na jedno sadenie s jednej lúky. Nemalo by toto vylepšenie znehodnotiť dekoráciu Noki Citron.
    2. Prípadne dať viac času na akciu o 24 hodín.

Naposledy upraveno: 11/9/24
  2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj Farmár_Stevko,
    dovolím si s Tebou dost nesouhlasit. Získat řádek není povinné, ale je potřeba si ho důkladně zasloužit. Vzhledem k tomu, že řádek poskytuje odměny na pořád je dobře, že ho nemá každý. Mně osobně trvalo řadu let hry, než jsem začal akce stíhat plnit.
    Všechno to je strategii a přípravě.

add 1 a co budeme s těma pádátkama dělat ? Akci mám hotovou a napadalo mi tohle
    upload_2024-9-11_18-21-51.png
    add 2 - nemyslím si, že je to nutné. Podle mého názoru je času dostatek :)

add 3 - nemyslim si, že je to nutné. řešení je pořiď si více dekorací

add 4 - účinnost SH je dostatečná a dá se navýšit pomocí dekorací, řádku a řemeslných produktů ve slotu

add 5 - čas od času je akce na výprodej řádků - asi není nutné to dělat neustále. a například v Karnevalové královně je možné získat přechozí řádky ... ale bohužel hráč co je má nezíská nic navíc :(

add 6 nálepky jsou v akcích pořád a teď byla přidaná možnost ty nálepky konečně využít.

Myslím si, že až budeš hrát delší dobu budeš akce v pohodě stíhat. Pak jistě sám uznáš, že Tebou navržené "vylepšení" nedává smysl a jen by poškodilo dlouhodobé hráče. Většina akcí je koncipována tak, že se dá s dobrou přípravou a strategií udělat za pár hodin. Sleduj diskuze k akcím a tam uvidíš, že hodně hráčů má hotovo v den zahájení akce :)

Tak trochu jsem na vážkách zda Tvůj návrh není v rozporu s pravidly vlákna, ale to nechám na služebně starší kolegy.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Farmár_Stevko

Jak jsem psal v minulém návrhu, žádné úpravy zadaného návrhu.
    Navíc obdobný návrh na prodlužování akcí tu již byl.
    K tomu vypadávání padátek, když vypadne z plochy 202 padátek, když tam je 202 polí, tak ti o deset padátek vypadnout nemůže.
    Návrh pořádně promýšlej do všech detailů, takové co by kdyby, je nesmysl.

Téma zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.