Ako vylepšiť Akcie tie súťaže aby ich hráči stíhali.

Diskuze na fóru 'Zlepšovací návrhy' zahájená uživatelem Farmár_Stevko, 10/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chceli by ste aby akcie teda súťaže trvali dlhšie a padlo viac vyskakovacích predmetov s polí?

Tato anketa bude uzavřena 10/10/24 v(e) 9:49 AM.
  1. ANO

42.9%
  2. Nie

57.1%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmár_Stevko

Farmár_Stevko Pisálek fóra

Ahoj hráči. Mám lepší nápad skúsiť zlepšiť akcie tie súťaže. to bude jednoduché.
    1. Po prvé stačí iba aby v akciách teda v sútažiach padlo viac viskakovacích predmetov ano.
    2. A po druhé by stačilo aby súťaže trvali o 24 hodín dlhšie aby sme to stihli.
    Dúfam, že viete aké akcie teda súťaže myslím. Dosť hráčov to asi nestíha. Myslím tie akcie čo potom s nich máme ten výhonok v nebi tam kde sú tie oblaky.
    Toto je jednoduchí nápad. Myslím, že neny čo dodať ani čo vysvetlovať a všetci to chápeme.
    Navrhujem tento nový nápad preto, že by som chcel aby každý hráč mal šancu stihnúť akciu a mať výhonok v nebi.
    Ak v akcií použijeme malé pole a Renátku a superhnojivo a vodu a vianočku a mrkvovojablkovú zmes tak by sme mali stihnúť akcie. Ale potrebuje to iba malú úpravu. Stačí aby upravili to aby padalo viac viskakovacích predmedov a čas predlžiť o 24 hodin aby sme to stihli.

2. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Súhlasím, že hra potrebuje vybalancovať kvôli novým hráčom a cením, že sa tu ozval nováčik ale trošku mi príde nespravodlivé a cítim z toho trošku "komunizmu" :D byť si rovní už len kvôli tým padátkam pretože ak by sa nejako výrazne upravilo ich vypadávanie tak by dekorácia "John Citrón" v podstate stratila význam. Úprava odmien v akciách by sa mohla nejako zlepšiť uznávam ale môj osobný návrh by bol aby boli odmeny v akciách tzv. 2 kategórií. Proste hlavná odmena riadok napr. a potom v obchode za hivezdičkové mince počas akcie možnosť dokupiť starý stonok ktorý bolo možné získať pred rokmi ale nie duplicitne, že by bolo zachované ako napr. pri mazlíkovi neonová kukla, že ho nejde získať 2krát ale iba raz na jednu farmu. Toto si myslím, že by zvýšilo záujem o akcie. Návrh máš dobrý len nedomyslený. Kebyže ho rozpíšeš do detailov, dáš tam spravodlivé myšlienky balancovania ako som napr. ja dal teraz jednu z fleku tak ti zahlasujem za áno ale teraz máš odo mňa nie. Nehovorím, že vzdaj sa myšlienky ale pouvažuj nad ňou lebo nápad je to dobrý ale tebou prezentované zmeny by komunita moc neocenila. S pozdravom.

lacrima tohle ocenil(a).
  3. Farmár_Stevko

Ahoj tronaldo 55 dobre, že hovoríš. Dal si mi nápad. Súhlasím s tebou. Ten nápad čo som vimislel s akciami a stonkom rozširujem odteraz o tento tvoj nápad. No výborne si mi do domislel. Inšpirujem sa s tebou.

4. Farmár_Stevko

NOVI UPRAVENI NAPAD.
    S tými akciami a výhonkami v nebi to spravíme trošku inak. Ten môj pôvodný nápad upravujem takto: Spravíme dve kategorie odmien v akciách. Hlavný riadok teda výhonok v nebi je jedna odmena. A potom za hviezdičkové mince dokúpiť starí stonok ktorí bolo možné získať pred rokmi. Ale nie duplicitne. Takže napr. Ako pri mazlíkovi získať neonová kukla, že ho nejde získať dvakrát ale iba raz na jednu farmu. Dalej pokračujem.
    Je tu dekorácia Johan Citron toho som skoro prehladol ten nám dáva moc padátok. Takže aj keby padali viac padátka tak by to zase nesmelo prekonať Johana Citrona. A preto by tiež Johan Citron mohol dávať namiesto 5% padátok Napr 10% padátok. A to zvýšenie na normálne padátka by nebolo také citelné na hru. Ale predlžiť dobu akcie si myslím, že je dobré. Súlasíte stále s tou 24 hodinovou predlženou dobou na akcie.
    Je ťažké urobiť tento nápad tak aby vám to sadlo všetkym ale snažím sa. Mosžno mi pomôžu vaše komentáre.

5. Farmár_Stevko

Ale vývojári by to mohli trošku domyslieť ten nápad. Už som to trošku upravil dúfam, že to bude trocha lepšie čo poviete.

6. Farmár_Stevko

Ano tie padátka by mohli viac padať. Ale nesmú prekonať Johana Citrona. Aj Johan Citron by sa mohol teda zlepšiť písal som to hore.

7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Vidím to tak, že toto vlákno sa viacmenej zruší pre absolutnu nepriehľadnosť. Skus to znovu. Podrobne rozpiš. Pridaj aj nejake obrazky, ilustrácie, kalkukácie atd atd. Čo najviac priehľadné, zrozumiteľne a maš veľku šancu, že tvoj nápad sa posunie na posudenie RT. Takto to maš zbytočne prepisovať všetko dookola.

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Farmár_Stevko

Tak takhle tedy, přesně jak píše tronaldo55, je to nepřehledné a úprava podaného návrhu není možná.

Téma zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.