Čarodějka na úklid I - III (4.10. - 27.10.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/10/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Čarodějka na úklid I - III ::..

Minimální level: 100, Měsíční svět
    Obtížnost:
    • střední / těžká

Pro zobrazení FAQ, lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovaný odkaz.

babina51 tohle ocenil(a).
  2. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak určitě nevynechám ;). Úkoly jsou zvládnutelné, tak zítra hurá na to ;).
    Všem, kdo se rozhodnete čarodějku plnit, přeji ať se daří :)
    Hezký čtvrtek všem ;)

Edit: kutilka70 ... perfektní, děkuji za výpočty ;):)

Naposledy upraveno: 3/10/24
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mám podezření ,že RT šmíruje můj účet!Jinak si nedovedu vysvětlit,že v dodávkách jsou květiny,který zrovna moc nemám!:wuerg::cry:
    Ale jinak řádek je skvělý,tak dem nato! Kytky do neděle dopěstuju!8)

4. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Do akce se určitě pustím. A jako vždy jsem se snažila to vše spočítat ;)

Čarodějka na úklid I

11.985x
    Švihácký lev, 1.700x Olověnec, 1.200x Oranžový tulipán, 3.000x Kopretina, 2.050x Sedmikráska
    Upozornění: 2. a 4. úkol je časový úkol
    750x Švihácký lev a 1 500x Švihácký lev

Čarodějka na úklid II
    759x
    Ochranný čarodějnický klobouk

Čarodějka na úklid III
    10. 885x
    Vodní houba, 1.601x Malvice oskeruše
    Upozornění: Poslední 4. úkol je časový úkol
    999x Vodní houba

P.S. Bylo toho celkem dost, tak snad jsem se moc nesekla :music:

Edit:
    Nevím jak kde, ale u nás na trhu Malvice oskeruše 0ks a já jich mám ve skladu jen 1.395 :cry:
    Jdu něco hodit na plochu. Na třetí úkol je naštěstí času dost ;)

Naposledy upraveno: 3/10/24
  5. babina51

babina51 Hrabě fóra

kutilka70-díky za upozornění ohledně časovek,úplně jsem je přehlédla.Tak zítra v 10.00hod. všichni košťata do ruky a jde se na to.Nejdřív akční zasadíme,pak podlahy zameteme.

6. kocieva

kocieva Komisař fóra

No nazdar, na toto bude chtít tužku a blok, co, kde, kdy, kolik . . .. Naštěstí tady máme kutilka70, zlatá, moc děkujeme. Ohledně oskeruše, kdyby jsi potřebovala stromy - napiš, (myslím, že bude OAD), kaolín11 taky budu muset ještě ke všemu tomu pěstovat sedmikrásky, olověnec . . ., ale ty je máš určitě vyšlechtěný, pro tebe to bude brnkačka.
    Uvažuji, že i dnešní akci začnu zítra v 10.00 hodin a spustím všechny bonusy.

7. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

kocieva
    Já to udělám přesně tak. Zítra to všechno sfouku najednou :p
    Jinak díky za nabídku, oskeruší mám naštěstí dost :)

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akci nejedu, tyto roztahané nemám vůbec ráda ;) ani časovky

9. velik52

velik52 Aktivní autor

Ahojte,do akce se pustím, mockrát děkuji kutilka70 za výpočty, mi to vždy pomůže,at se všem daří:):):)

10. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tedy - že by se mi chtělo sedět u compu a co 35 minut sklízet bobule? To tedy ne, no ale uvidíme.
    Kutilko - dík za výpočet. Teprve, když jsem viděl celkový počet rostlin v prvním úkolu, jsem si uvědomil, že jsem se při tom rychločtení nemrkl na čas sklizně... Až pak mi přišel ten počet adekvátní.;)

11. kaolín11

kocieva
    Olověnec je ok,protože všude kde jsou lásky k SH 25%,20% mám počty rostlin hrubě nad 100.000 ks. Horší je to s kopretinou a sedmikráskou, protože sem plnil nějaké družstevní úkoly.Nevadí,zejtra to dopěstuju!:)
    Jinak mám vyšlechtěny všechny dostupné lásky k SH.S napětím čekám, kdy už konečně fláknou do sezóny ten správnej suvenýr!8)

12. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Malvice oskeruše to vubec nevedu a trh prázdny tak že asi zase nepojedu

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  13. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

smoulinek123 - ale oskeruše je potřeba až za 22 dní, ještě to nevzdávej. To nemáš ani jeden strom? A na trhu se do té doby taky určitě objeví. Vždyť je to skoro měsíc, byla by škoda to odepsat rovnou, odměny nejsou k zahození.
    ------------------

Já musela honem zasít sedmikrásku, měla jsem jí jen 500 ks. Ale naštěstí mám u ní vyšlechtěné zkrácení času včetně vody a hnoje, takže skleník, řemeslo, voda hnůj, a sklizeň vychází co 4 hodiny, to si ještě stihnu dát kafíčko a nohy na trnož. 8)

14. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj,
    Oskoruša / Jeřáb oskeruše už nie je len v Tajomných sadeničkách, dá sa kúpiť v Ovocnej škôlke, za grajciare, od levelu 93.

15. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

dajte si oskoruše na divoku luku popri akcii a máte vyhrane. rubanisko môžete využiť zase na sadenie rastlin čo vám chábaju. samozrejme každý podľa svojho.

16. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

Dá se nějak sehnat sedmikráska když jsem level 100 a ona je od levelu 106? To asi nemám šanci dosáhnout na stonek že?o_O

babina51 tohle ocenil(a).
  17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

matousek08 - ahoj,
    obávám se, že máš smůlu a stonek mít nebudeš :(

babina51, Trepifajksl a lacrima tohle ocenili.
  18. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

Díky. Tak to se nedá nic dělat.:music:

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, časovky... nesnáším. A kdy je udělám, netuším. Zítra se odpoledne budu snažit pěstovat, naštěstí je akční plevel krátká, tak snad první úkol zvládnu. Ale v sobotu mám ranní dvanáctku, takže farma až večer, v neděli ranní osmička. Fujky, zas budu muset nespat xD

20. kaolín11

Tak tomu říkám fičák!! :wuerg:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.